Σελίδα 40 από 137 ΠρώτοΠρώτο ... 3035363738394041424344455090 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 586 έως 600 από 2046

Θέμα: Habemus Papam

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Ναι γιατί η εναλλακτική του Αβραμόδουλα ήταν καλύτερη

Πάλι καλά που είναι διακοσμητικός και βγαίνει από τη σπηλιά του δυο φορές το χρόνο ο πρόεδρας τση δημοκρατίας, γιατί τα μούτρα του Πάκη με το μαλλί μπαμπάκι μου φέρνουν αναγούλα.
    το καλό με τον Αβραμόπουλο θα ήταν ότι
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    θα έφευγε ένας άχρηστος από την επιτροπή

(όχι ότι ήταν βέβαιο ότι δε θα πήγαινε ένας άλλος άχρηστος στη θέση του αλλά λέμε τώρα)

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    μα γιαυτο δεν εβαλε ζητημα ο τσυριζα για τον προεδρα της δημοκρατιας γιατι απλα κανει τον φικο σε μια γωνια...
    αλλα νομιζω το παραγ@μησε με τον συγκεκριμενο...
    τι εννοείς δεν έβαλε ζήτημα, δική του επιλογή ήτανε, ο καμμένος πρότεινε ντόρα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cityfly Προβολή μηνύματος
    το καλό με τον Αβραμόπουλο θα ήταν ότι
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    θα έφευγε ένας άχρηστος από την επιτροπή

(όχι ότι ήταν βέβαιο ότι δε θα πήγαινε ένας άλλος άχρηστος στη θέση του αλλά λέμε τώρα)
    Αν έφευγε ο αβραμό απο την επιτροπή δεν θα είχαν αυτοδυναμια οι δεξιοί του Γιούνγκερ.
    απλά τα πράγματα
    κάτι παίρνουμε κάτι δίνουμε

Παλαιό μέλος
    Παυλόπουλος Πρόεδρος Δημοκρατίας με εναλλακτική Αβραμο
    Καμμένος υπουργός εθν. άμυνας
    Η Ζωή είπε στον Παυλόπουλο ότι εκτιμά που το Δεκέμβρη δεν κατέβασε τα τανκς (ευθύνη ως υπουργός για τη δολοφονία;;;μπα...)
    Το σκίσιμο του μνημονίου, έγινε επαναδιαπραγμάτευη και αυτή παράταση και βλέπουμε
    Είσπραξη των χαρατσιών με κάθε τρόπο
    Έγκρίση απ' την ελληνική κυβέρνηση της μαύρης λίστας προσώπων, που κατέχουν δημόσια αξιώματα στη Ρωσία και στους οποίους επιβάλλει κυρώσεις με την αιτιολογία της εμπλοκής τους στη σύγκρουση στην Ουκρανία. Μεταξύ των "τιμωρημένων" από την ΕΕ είναι κι ο Βαλέρι Ράσκιν, βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ρωσικής Ομοσπονδίας κι αντιπρόεδρος της ΚΕ του ΚΚΡΟ.
    Υπέρ της πρότασης του Στέφανου Μάνου για πλήρη διακοπή της χρηματοδότησης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από το κράτος και τη χρηματοδότηση των δήμων από τους δημότες με ανταποδοτικό τέλος

Κατά τ άλλα επίσκεψη στην Καισαριανή

Το ξέρετε αυτό που λέει ,

'' αδελφές και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια ''

εεε , κάπως έτσι .

Και μονο που δεν βλέπω τις φάτσες αυτών που μας τον φόραγαν 30 χρόνια μου αρκεί ,
    + πως αν κάνει και το 30% αυτών που υποσχέθηκε ,

με μεγαλύτερη προτίμηση στο να χώσει φυλακή κανά λαμόγιο ,
    και να βοηθήσει τους ''πραγματικά'' φτωχούς και όχι τους ντεμέκ που δεν έχουν λεφτά να πάρουν go pro .

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Ωπ!
    Τι εγινε; Οι Εγγλεζοι συριζαιοι ειναι αυτοι;Μηπως οντως διαπραγματευομαστε;
    http://www.telegraph.co.uk/finance/c...o-default.html
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faraway Προβολή μηνύματος
    και να βοηθήσει τους ''πραγματικά'' φτωχούς και όχι τους ντεμέκ που δεν έχουν λεφτά να πάρουν go pro .
    Δηλαδη δεν ζεις κατω απο το οριο της φτωχιας αν δεν εχεις να πληρωσεις φορο πολυτελειας για το αμαξι και εχεις ξεμεινει με το αηφον 5s τοσους μηνους μετα την κυκλοφορια του 6πλας; Αϊ ρε που τα ξερετε ολα.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Δηλαδη δεν ζεις κατω απο το οριο της φτωχιας αν δεν εχεις να πληρωσεις φορο πολυτελειας για το αμαξι και εχεις ξεμεινει με το αηφον 5s τοσους μηνους μετα την κυκλοφορια του 6πλας; Αϊ ρε που τα ξερετε ολα.
    Αν κάποιος έχει 30 στρέμματα στην Ομόνοια, χωρίς άλλο εισόδημα, και δεν μπορεί να τα εκμεταλλευτεί γιατί δεν πουλιούνται ή δεν νοικιάζονται και παραλληλα πρεπει να πληρώσει το χαράτσι (ΕΝΦΙΑ/ΦΜΑΠ/Whatever), αυτός είναι φτωχός ή πλουσιος;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Αν κάποιος έχει 30 στρέμματα στην Ομόνοια, χωρίς άλλο εισόδημα, και δεν μπορεί να τα εκμεταλλευτεί γιατί δεν πουλιούνται ή δεν νοικιάζονται και παραλληλα πρεπει να πληρώσει το χαράτσι (ΕΝΦΙΑ/ΦΜΑΠ/Whatever), αυτός είναι φτωχός ή πλουσιος;
    true story... στο περίπου.

Εχεις κανει τετοια καβα με τοσα στρεμματα στην ομονοια τα προηγουμενα χρονια που δεν εχεις αναγκη. Μαλλον ξερεις και την Λαγκαρντ προσωπικα.

Αν ομως εχεις απλα ενα μεγαλο σπιτι και μια νορμαλ δουλεια η εχεις μεινει χωρις δουλεια, την εκατσες τη βαρκα. Σαφως στρεβλη κατασταση που θελει κοιταγμα απο πολλες πλευρες και συντομα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Μπορεί ο sniper να είναι υπερβολικός με τα 30 στρέμματα, αλλά η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη κρίση έπληξε ανεπανόρθωτα και μόνο την αποκαλούμενη ΜΕΣΑΙΑ τάξη.

Πολίτες που ζούσαν με 1 μεροκάματο χωρίς αύριο αντιμετώπιζαν και πριν το κίνδυνο της ανεργίας, επιχειρήσεις έκλειναν και στην περίοδο της αποκαλούμενης ΕΥΜΑΡΕΙΑΣ. Έχω δει και πριν εργάτες να μένουν στο δρόμο όταν έκλεισε η ΤΙΤΑΝ, η ΛΑΡΚΟ, η NISSAN, τα ΕΛ.ΣΙ κλπ γιατί οι επιχειρηματίες την έκαναν με ελαφρά είτε γιατί τις έμπασαν στο χρηματιστήριο, είτε γιατί ανακάλυψαν ότι η απλή εμπορία συμφέρει καλύτερα απ την παραγωγή, είτε γιατί τα συνδικάτα θεώρησαν ότι είναι αφεντικά. Αυτά από το 80 ακόμη.

Τέτοια απαξίωση όμως περιουσιακών στοιχείων κινητών και ακινήτων (και περιουσιακά στοιχεία υποτίθεται κατέχει η ΜΕΣΑΙΑ τάξη), δεν έχει ξανασυμβεί στη ιστορία ούτε σε καμιά άλλη Ευρωπαϊκή χώρα. Τώρα αν αυτό είναι αφορμή να εκφραστεί το μένος των "προλετάριων", βαράτε ελεύθερα. Μη ξεχνάτε όμως ότι η ύπαρξη της ΜΕΣΑΙΑΣ τάξης συμφέρει κυρίως τους "προλετάριους".
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Banned
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	D114110B-6736-44A6-84B1-C058A537C7F1.jpg 
Προβολές:	91 
Μέγεθος:	35,0 KB 
ID:	331445

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	F1AE228C-D3FC-4F15-8874-170251F6E56C.jpg 
Προβολές:	90 
Μέγεθος:	46,7 KB 
ID:	331446

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    Μπορεί ο sniper να είναι υπερβολικός με τα 30 στρέμματα, αλλά η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη κρίση έπληξε ανεπανόρθωτα και μόνο την αποκαλούμενη ΜΕΣΑΙΑ τάξη.

Πολίτες που ζούσαν με 1 μεροκάματο χωρίς αύριο αντιμετώπιζαν και πριν το κίνδυνο της ανεργίας, επιχειρήσεις έκλειναν και στην περίοδο της αποκαλούμενης ΕΥΜΑΡΕΙΑΣ. Έχω δει και πριν εργάτες να μένουν στο δρόμο όταν έκλεισε η ΤΙΤΑΝ, η ΛΑΡΚΟ, η NISSAN, τα ΕΛ.ΣΙ κλπ γιατί οι επιχειρηματίες την έκαναν με ελαφρά είτε γιατί τις έμπασαν στο χρηματιστήριο, είτε γιατί ανακάλυψαν ότι η απλή εμπορία συμφέρει καλύτερα απ την παραγωγή, είτε γιατί τα συνδικάτα θεώρησαν ότι είναι αφεντικά. Αυτά από το 80 ακόμη.

Τέτοια απαξίωση όμως περιουσιακών στοιχείων κινητών και ακινήτων (και περιουσιακά στοιχεία υποτίθεται κατέχει η ΜΕΣΑΙΑ τάξη), δεν έχει ξανασυμβεί στη ιστορία ούτε σε καμιά άλλη Ευρωπαϊκή χώρα. Τώρα αν αυτό είναι αφορμή να εκφραστεί το μένος των "προλετάριων", βαράτε ελεύθερα. Μη ξεχνάτε όμως ότι η ύπαρξη της ΜΕΣΑΙΑΣ τάξης συμφέρει κυρίως τους "προλετάριους".
    Δεν κατάλαβα που βλέπεις να διαφωνούμε. Όποιος είχε/έχει 30 στρέμματα στην Ομόνοια φυσικά και ΔΕΝ είναι μεσαία τάξη.
    Στη μεσαία τάξη ανήκω (πιστεύω) εγώ, "φωτογραφίζομαι" αν θέλεις και από αυτό που είχε γράψει ο Στέφανος αν θυμάμαι καλά λίγο νωρίτερα. Στην περιοχή του "δούλεψαν οι γονείς μου και μου άφησαν ένα σπίτι" και ο απελθείς Αντουάν και οι συν αυτώ φρόντισαν να δημιουργήσουν συνθήκες τέτοιες που πιθανώς και να φτάσουν να μου το κατάσχουν οι διάδοχοί τους με τον ισχύοντα φορολογικό νόμο σε κάποιο όχι απίθανα μακρινό μέλλον, διότι τα βάρη τα οποία δημιούργησαν σε αυτό είναι αφόρητα.
    Ως ελεύθερος επαγγελματίας είμαι "έχων και κατέχων" απέναντι στο νόμο είτε δουλέψω είτε όχι. Το ταμείο μου θεωρεί ότι πληρώνομαι και οφείλω, είτε δουλέψω είτε όχι, το επιμελητήριο το ίδιο. Και πολλά άλλα...
    Μένος λοιπόν απέναντι στην τάξη στην οποία ανήκω δεν ξέρω γιατί θα έπρεπε να έχω και από που προέκυψε η εξυπνάδα τούτη, αν αναφέρεσαι σε εμένα.

Και επειδή δεν αντιλαμβάνομαι το συμφέρον που έχουν οι "προλετάριοι" στην καταστροφή της μεσαίας/αστικής τάξης, αν θέλεις μου το εξηγείς. Αν υπάρχει κάτι πέρα από το ελληνικότατο σιχαμερό "να ψοφήσει ο γάιδαρος του γείτονα" δηλαδή.

προλετάριος αρσενικό

ο ανθρωπος που, σύμφωνα με τη μαρξιστική θεωρία, ανήκει στην τάξη των μισθωτών εργατών, ζει μόνο από το μεροκάματό του και δεν μπορεί να ελέγξει τα μέσα παραγωγής
    ο άνθρωπος που, στην αρχαία Ρώμη, ανήκε στην κατώτερη οικονομική τάξη, δεν μπορούσε να φορολογηθεί, διότι δεν είχε εισοδήματα, και υπηρετούσε την πατρίδα μέσω των απογόνων του, τους οποίους προσέφερε ως στρατιώτες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Δεν κατάλαβα που βλέπεις να διαφωνούμε. Όποιος είχε/έχει 30 στρέμματα στην Ομόνοια φυσικά και ΔΕΝ είναι μεσαία τάξη.

Έκανα παράθεση η λέω πουθενά ότι αναφέρομαι σε σένα;

Μένος λοιπόν απέναντι στην τάξη στην οποία ανήκω δεν ξέρω γιατί θα έπρεπε να έχω και από που προέκυψε η εξυπνάδα τούτη, αν αναφέρεσαι σε εμένα.

Χωρίς παρεξήγηση μήπως είσαι υπέρ το δέον εγωκεντρικός;

Και επειδή δεν αντιλαμβάνομαι το συμφέρον που έχουν οι "προλετάριοι" στην καταστροφή της μεσαίας/αστικής τάξης, αν θέλεις μου το εξηγείς.
    Διάβασε πάλι:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    Μη ξεχνάτε όμως ότι η ύπαρξη της ΜΕΣΑΙΑΣ τάξης συμφέρει κυρίως τους "προλετάριους".
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Συμφέρον και μένος μαζί. Αντιφατικό ή μΕ φαίνεται έτσι;

επειδή έπεσες στο καπάκι έτσι φάνηκε, με σχωρνάς αν θες και πάμε παρακάτω.

εδιτ: η κρίση φυσικά έπληξε κυρίως τους "προλετάριους" γιατί όσοι έμειναν χωρίς δουλειά αυτομάτως μετετράπησαν σε άστεγους ή πεινώντες μελλοντικούς άστεγους αφού χωρίς δουλειά δεν μπορούν να συντηρηθούν με κανέναν τρόπο. Οι μεσαίοι είναι οι επόμενοι που πέφτουν σιγά σιγά.

Παρόμοια θέματα

1. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ