η τρέλα για χιλιόμετρα με τη μηχανή υπάρχει. οι αντοχές επίσης.
αν δεν είχα τρέλα και αντοχές δε θα ερχόμουνα ούτε στην ετήσια.
δε το λες και λίγο για κάποιον με τη δική μου οδηγική εμπειρία μόνο εντός Αττικής 30λεπτες και ωριαίες βόλτες μέχρι Επίδαυρο ή Χαλκίδα.
τα λεφτά δεν υπάρχουν.
επίσης ο καθένας βάζει και προτεραιότητες.
για μένα είναι πιο σημαντικό να περάσω 1 βδομάδα διακοπών με αγαπημένο μου πρόσωπο καταρχάς και το να ικανοποιήσω την προσωπική μου τρέλα για τη μηχανή έρχεται σε δεύτερη μοίρα.
ισα ισα,οταν δεν εχεις κανει ταξιδια και η κ@υλ@ ειναι ακομα στον θεο δεν σε νοιαζει ουτε την ιδια ακριβως διαδρομη να κανεις 2 φορες τον μηνα...
το καλυτερο ειναι να συνδυασεις διακοπες μαζι με χλμ και να βλεπεις νεα πραγματα...
εγω θα ηθελα να συμμετασχω σε ενα 38ωρο,μου εχει πει διαφορα και ο νιο1821 αλλα αφενος ειναι δευτεροτριτη προτεραιοτητα και επειτα μαζευω γκαφρα για εξω...
παντως τον οποιονδηποτε συμμετεχει και ειδικα οσους τερματιζουν,τους συγχαιρω...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Σαφως.
Οχι ομως οτι το να οδηγεις 2 μερες σερι ειναι ο αθλος του Ηρακλη και ειναι επιτευγμα τρομερο.
Εγω σαν γιορτη μοτοσυκλετας το βλεπω,και ευκαιρια για μεγαλη βολτα και γνωριμιες.
Και εννοειται οτι δεν υποτιμω σε καμμια περιπτωση το event,μακαρι να γινονταν κι αλλα τετοια..Και μπραβο στους συμμετεχοντες
![]()
Άντε πάλι τα ίδια...
Αφού το ξαναείπαμε... Είναι ένα πολύ ωραίο event,για γνωριμίες όπως λες, αλλά είναι επίσης κουραστικό να οδηγείς σε επαρχιακό δίκτυο 1000km/ημέρα... Άλλοι αντέχουν & άλλοι όχι. Για μερικούς είναι άθλος & για μερικούς όχι...
(πάντως εγώ ψιλοκουραζομαι!)
Τελευταία τροποποίηση από pektis; 19/02/2015 στις 06:55.
προσέχουμε για να έχουμε!...
Δεν είναι ΤΟΣΟ κουραστικό ΄΄οσο νομίζεις πάντως. Δεν σε δέρνει η μοναξιά πχ και δεν αισθάνεσαι ανασφάλεια.
Δεν έχεις δηλαδή το άγχος, μόλις κουραστείς τη μπέφτεις σε μια ακρούλα -αποκλείεται να μην βρεις άλλους εκεί- το ρίχνεις στη μαλακίαγια λίγη ώρα και μετά ξαναφεύγεις.
(κι άμα δεις τα σκούρα το κόβεις για ξενοδοχείο μια κι έξω)
Εγώ το κάνω πάντα και δεν μου φτάνει ποτέ. Πάντα ήθελα μια μέρα ακόμα.
Το 36ωρο δεν είναι αρκουδοχιλιόμετρα, μόνος, κάπου έξω που αν χαθείς θα βρουν τα κόκαλά σου σε 100 χρόνια.
Μια μεγάλη βόλτα στην Ελλάδα είναι με μια τεράστια παρέα.
Αυτή η ατμόσφαιρα σε κάνει να ξεχνάς και κούραση και όλα και θες πάντα να το ξανακάνεις.
υγ
Έκανα φίλους εκεί που τους έχω μια ζωή
![]()
ανανήψαντας
Εγώ στο 15ο και υπό βροχή και γλυστερό τεραίν στη περισσότερη διαδρομή ,
δεν ψιλοκουράστηκα απλώς αλλά τα είδα όλα .
Εκκίνηση Σαββάτου 09:00 το πρωί , τερματισμός 11:30 το βράδυ
εκκίνηση Κυριακής 08:30 το πρωί και τερματισμός 01:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας
Υπόψιν κάποιες ομάδες τερμάτισαν στις 03:00 και 04:00 το πρωί
Χωρίς στάσεις για φαγητά , καφέδες κτλ , όλη μέρα στο δρόμο .
Κάτι πιο δύσκολο σε τουριστικό μου ταξίδι δεν μου έχει συμβεί .![]()
σε σύγκριση με επίσημους εθνικούς ερασιτεχνικούς ή επαγγελματικούς αγώνες αντοχής το βάζεις? αν ναι τότε συμφωνώ μαζι σου.
υπόψην όμως:
τα 750 - 850 χλμ είναι όλο επαρχιακό. δεν έχει πουθενά εθνική. έχω κάνει πάνω απο 1.200 χλμ μέσα σε μια μέρα αλλά είχε και μπόλικη Εθνική. δε συγκρίνεται. εν τέλει το πρόβλημα δεν είναι τα χλμ, (έχει παίξει και πολυ δύσκολη μέρα με τριγύρω τα 700χλμ, οπου η διαδρομή ήταν απελπιστικά σφιχτή)
αλλά οι ρυθμοί του επαρχιακού που και τέρμα να πας (όπως είδες το βιντεάκι λίγο πιο πάνω), στο τέλος είσαι πάνω στη μηχανή για πάνω απο 10 - 13 ώρες.
είναι άθλος? προφανώς και όχι
είπε κανένας οτι είναι άθλος? προφανώς και όχι. εσύ το προτάσεις ως αντεπιχείρημα, για να υποστηρίξεις το ανάποδο.
σεβαστό και καλά κάνεις. πανω απο όλα σε ένα φόρουμ πρέπει να χουμε να συζητάμε και κάτι, γιατί αλλιώς θα βαριόμασταν. έστω και αν είναι αντίλογος για τον αντίλογο. καλύτερα αυτό παρα να συμφωνούμε γενικώς και αορίστως. άλλωστε έτσι βγάζουμε και το προσωπικό μας στίγμα και προσωπική ικανοποίηση.
αναμένω τη παρουσία και συμμετοχή σου όμως για να μοιραστούμε πιο αντικειμενικές εμπειρίες κάποια στιγμή
Έως τώρα δεν έχεις καν εξειδικεύσει σε ποιον αναφέρεσαι. Τυχαίο?
Αλλά πέραν αυτού και επειδή δεν έχει και πολύ σημασία σε ποιον αναφέρεσαι, για να καταλάβω. Τη λές για τη φάτσα κάποιου ο οποίος μπορεί ή μπορεί και να μη συμμετέχει στο φόρουμ για να σου απαντήσει. Τη λές για κάτι επι της φυσικής του παρουσίας. Και αυτό το αποκαλείς χιούμορ?
Πόσο χρονών είσαι ρε φιλαράκι?
Καλα να περάσετε όσοι πάτε και να μας φέρετε όμορφες εικόνες.![]()