Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Δεν ειναι αγαπητε για τετοια εξοδα, ο κακομοιρης οργανος της ΕΛ.ΑΣ.
Με τετοιο εργαλειο για καφε στα Εβερεστ και οι πετρες θα γελαγαν, μα στα αλλα -τα "καλα" καφε- δεν βγαινει με το μεροκαματο (μαλλον ουτε για Εβερεστ δεν βγαινει, αν δεν ειναι μπακουρας).
Inochi, ρε!
Για οσο.
ο shooter που ειναι να τα δει αυτα..![]()
Μόνο για φιγούρα ειναι... που να κάνει καταδίωξη με την bugatti? θα σταματάει κάθε 10 λεπτά για βενζίνη![]()
![]()
Ε, καλα βλακειες για το Dubai και μονο...
Για διαφημιση φαση.
MADE IN JAPAN 日本製
Έτσι
Shooter είχε η Ελλάδα ποτέ αυτό που λες; 1η φορά το ακούω.
Εγώ είχα δει πριν από αρκετό καιρό μια πόρσε carrera έξω από το Έβερεστ (που αλλού θα ήταν....) της εθνικής οδού στον Ασπρόπυργο, με συμβατικές πινακίδες είχε φάρο μέσα, πάνω στην κονσόλα και οι επιβάτες του φορούσαν κανονική αστυνομική στολή. (που κατά τα άλλα ήθελαν να περνάνε απαρατήρητοι, τρομάρα τους)
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Δεν ξέρεις την ομάδα Σ?
Με τις Μ5 και Μ3 BMW ???και τα πορσικά??? Και την γνωστή -άγνωστη ALFA ROMEO 155?? το AUDI RS4 ??? MERCEDES 190 E 2.5 EVO II????
ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΤΌΣΟ ΧΡΌΝΙΑ!!!!??!?!?!
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
Δεν νομιζω.....
Παραβλεπετε μαλλον τι μεσο ορο ιπποδυναμη εχουν και.... Τα αυτοκινητα των πολιτων που καταδιωκουν.....
Επισεις μιλαμε για τεραστιους αυτοκινητοδρομους οπου η ιπποδυναμη παιζει τον πρωτο ρολο.....
Οσο αφορα την ομαδα Σ.....
Οντως υπηρχε... Και το οτι διαλυσε σιγουρα δεν εφταιγαν οι δρομοι αλλα....... Οτ διελυσαν ολα τα αυτοκινητα....
Το ενα αουντι rs μαλιστα ειχε διαλυσει μπροστα σε φιλο που οπως μου περιεγραφε.....
Χωρις λογο σε κεντρικο δρομο του πειραια επιταχυνε ξαφνικα ο οδηγος της με αποτελεσμα.....
Το οχημα να γυρισει 180 μοιρες και να φυγει διαγωνια με το πλαι στα καγγελα του πεζοδρομιου .....
![]()
Καλά, μη μασάτε ότι το Κράτος έδωσε και λεφτά να εξοπλίσει την ομάδα Σ! Κατασχεμένα του ΟΔΔΥ ήταν![]()
το κλιπακι ειναι σαν να βλεπεις video clip στο ps3 του need for speed rivals...
να σε κυνηγαει το sls στο dubai βραδυ και να νομιζεις οτι παιζεις βιντεοπαιχνιδι...![]()