Καλό είναι να θυμόμαστε για να μην τα ξαναπάθουμε.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NA ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΕΙ DVD ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕ 500000 ΘΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ![]()
NAI να θυμομσατε οτι, Κατά τα άλλα, οι τούρκοι είναι φίλοι μας και μας αγαπάνε - όπως διαβάζουμε στα ταξιδιωτικά πρέπει να τους ενισχύουμε οικονομικά, όπως μπορεί ο καθένας (φυσικά και πρέπει να παμε στο γκραν πρι της Ιστανμπουλ ) και φυσικά, πρέπει να ψηφίζουμε και να υποστηρίζουμε τις κυβερνήσεις, που λενε ότι η Τουρκία είναι χώρα που πρέπει να γίνει μέλος της ευρωπαϊκής ένωσης, ώστε ότι δεν κατάφεραν να το κάνουν με τα όπλα, να το κάνουν με μια απλή μετανάστευσηΑρχικά δημιουργήθηκε από tai
![]()
![]()
![]()
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
NAI να θυμομσατε οτι, Κατά τα άλλα, οι τούρκοι είναι φίλοι μας και μας αγαπάνε - όπως διαβάζουμε στα ταξιδιωτικά πρέπει να τους ενισχύουμε οικονομικά, όπως μπορεί ο καθένας (φυσικά και πρέπει να παμε στο γκραν πρι της Ιστανμπουλ ) και φυσικά, πρέπει να ψηφίζουμε και να υποστηρίζουμε τις κυβερνήσεις, που λενε ότι η Τουρκία είναι χώρα που πρέπει να γίνει μέλος της ευρωπαϊκής ένωσης, ώστε ότι δεν κατάφεραν να το κάνουν με τα όπλα, να το κάνουν με μια απλή μετανάστευση
![]()
![]()
![]()
![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
δεν καταλαβα διαφωνεις η συμφωνεις ?Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
![]()
![]()
![]()
![]()
Συμφωνώ με τα γραφόμενά σου BEBAIA!Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
δεν καταλαβα διαφωνεις η συμφωνεις ?![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
α εντάξει γιατί είμαι λίγο πόντιοςΑρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Συμφωνώ με τα γραφόμενά σου BEBAIA!![]()
πριν από λίγο που έφτιαχνα καφέ, μου έλεγε η μητέρα μου, πως έσφαξαν στα Σούρμενα , την οικογένεια του αδερφού του πατέρα της
παω να φτιάξω και άλλο καφέ
α εντάξει γιατί είμαι λίγο πόντιος![]()
πριν από λίγο που έφτιαχνα καφέ, μου έλεγε η μητέρα μου, πως έσφαξαν στα Σούρμενα , την οικογένεια του αδερφού του πατέρα της
και μενα ο πατερας μου ειρθε παιδακι το 22 με την καταστροφη
ειναι μερικα πραγματα που μπορει να μην τα βιωνεις προσωπικα
αλλα η οργη μεσα σου ειναι μεγαλη
α εντάξει γιατί είμαι λίγο πόντιος![]()
τώρα που έφτιαξα δεύτερο καφέ (και άνοιξε το μάτι ), μια μικρή διόρθωση
μου έλεγε η μητέρα μου(Αθηνά ), πως έσφαξαν στα Σούρμενα , την οικογένεια της αδερφής(Ευτέρπης), του πατέρα της(Αριστοτέλη )
![]()
dittoΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Εγω ΔΙΑΦΩΝΩ ΒΕΒΑΙΑ, αλλα σεβομαι το τοπικ και ΔΕΝ θα το συνεχισω ...![]()
ΦΙΛΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ .Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΑ ΑΓΓΕΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΩΝΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ .
Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΤΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΟ 1952 ΤΑ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΜΙΛΑΜΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΑΡΧΑΙΑ ΕΚΑΝΑ (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ) ΣΤΗΝ Β΄ ΛΥΚΕΙΟΥ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ .............![]()
Μπράβο ρε ιντι, σωστός.
Ανατρίχιασα λίγο, γιατί από την πτώση της Αυτοκρατορίας και μετά δεν ξαναασχολήθηκα με την ιστορία, και δεν τα ήξερα έτσι...![]()
![]()
LeT ThE GooD TiMeS RoLL
Συγχαρητήρια για το άνοιγμα του topic. Η καταγωγή των γονιών μου από Πελλοπόνησο. Μεγάλωσα Αθήνα.
Παρόλα αυτά γνωρίζω(εγώ και εκατομύρια άλλοι) ότι όπως λες δεν έχει αναγνωριστεί η γεννοκτονία του ελληνισμού του Πόντου. Το πρόβλημα είναι όχι ότι οι έλληνες δεν είναι αρκετά ενημερωμένοι αλλά το γεγονός ότι αυτοί που κάθε φορά κυβερνάνε τους νοιάζει η πολυθρόνα τους. Αν πάνε να κάνουν κάτι τέτοιο ανοιχτά, θα βγαίνουν οι "φίλοι μας" ντυμένοι σαν τον Μωαμεθ τον πορθητή όχι μόνο στα θεοφάνεια(στο Φανάρι) αλλά κάθε μέρα. Θα κάνουν τα γνωστά τους ...
Σε αυτή τη περίπτωση , πάει περίπατο η ελληνοτουρκική φιλία ( :a31: ) και οι έλληνες-ραγιάδες υπάλληλοι-υποχείρια του εκάστοτε πλανητάρχη μένουν εκτεθιμένοι.
Αρχίζουν να πέφτουν Σινουκ, εμφανίζονται οικονομικά σκάνδαλα από το πουθενά, καταιγισμός εκπομπών των media <=== :a31: :a31: :a31: και άμα λάχει μπορεί να πέφτει και κανένα Φάλκον με Κρανιδιώτηδες. Τι σημαίνει αυτό, ότι πολλοί από αυτούς που μας κυβερνάνε θα χάσουν την πολυαγαπημένη τους πολυθρόνα και ότι αυτή περιλαμβάνει εμμέσως. Γι αυτό σου λέω, είναι πολύ περίπλοκο το πράγμα. Μέσα στη εξουσία βάζω και τα μεγάλα MEDIA που ανεπισήμως είναι ένα κέντρο εξουσίας και έχουν κοινά συμφέροντα με αυτούς που ψηφίζουμε.
Τώρα θα μου πείτε ότι έχω φαντασία εεεε ;
Επίσης σκεφτείτε ότι ο δεύτερος παγκόσμιος είναι πολύ πιο πρόσφατος αλλά ακόμα και σήμερα τα κόκκαλα των μαχητών μας από την Κρήτη, τα νησιά, την ηπειρωτική Ελλάδα που πέθαναν σαν Η Ρ Ω Ε Σ Τ Η Σ Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Τ Η Τ Α Σ, μένουν εκτεθιμένα στο περιβάλλον και στα άγρια ζώα πάνω στα βουνά της Αλβανίας.
![]()
"Φυλακα μεν ηγουμαι την Ιστοριαν της των αξιολογων αρετης,μαρτυρα δε της των φαυλων κακιας,ευεργετην δε του κοινου γενουςτων ανθρωπων".ΔΙΟΔΩΡΟΣ.=Θεωρω την ιστορια φυλακα της αρετης των σπουδαιων ανθρωπων,μαρτυρα της κακιας των κακων και ευεργετη της ανθρωποτητας.....