Αναφέρεσαι επι προσωπικού σε ένα άτομο που μπορεί να είναι και χρήστης αυτού του φόρουμ.
Και μάλιστα τον χαρακτηρίζεις και σαν χαζόφατσα χωρίς να τον ξέρεις κάν αλλά κυρίως να μην ξέρεις τον "ρόλο του" σε αυτό το βίντεο.
Κρίμα
Αναφέρεσαι επι προσωπικού σε ένα άτομο που μπορεί να είναι και χρήστης αυτού του φόρουμ.
Και μάλιστα τον χαρακτηρίζεις και σαν χαζόφατσα χωρίς να τον ξέρεις κάν αλλά κυρίως να μην ξέρεις τον "ρόλο του" σε αυτό το βίντεο.
Κρίμα
Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί
Ρε συ , βλέπεις ένα βίντεο που έχει φτιάξει μια λέσχη και συμμετέχουν μέλη της ,
και φόρα παρτίδα και κατά τη γνώμη μου άκομψα αλλά παράλληλα και άθελα σου
προσβάλεις έναν άνθρωπο που είναι γνωστός πολλών .
Και που δεν είναι ούτε ο μιστερ μπιν που πληρώνεται για να κάνει αυτό που κάνει ,
ούτε ο άλλος ο κύριος που ανέβασες σαν παράδειγμα που είναι άγνωστος ,
και άρα πιο άνετα μπορεί ο καθένας να τους χρησιμοποιεί σαν παράδειγμα σχολιασμού .
Θεωρώ άκομψο το σχόλιο και νομίζω κάνεις λάθος που το συνεχίζεις .
Αντιλαμβάνεσαι ότι ο άνθρωπος που έχει γίνει θέμα σε ένα θέμα 36ωρου![]()
κάλλιστα μπορεί να ζητήσει τα στοιχεία σου και να σου κάνει μια αγωγή για συκοφαντική δυσφίμιση ας πούμε
και προσβολή .![]()
δεν ξερω τι φταιει, αλλά πολλοί τωρα τελευταια δεν πανε καλα...
Οοοτι να'ναι λεεμεεε........................
προσέχουμε για να έχουμε!...
Ρε φίλε έκανες μια άστοχη παρατήρηση την πρώτη φορά προχθές,ΟΚ δεν έγινε και τίποτα,άστο να πάει στο διάολο.
Εσύ όμως συνεχίζεις και παραθέτεις από το νετ άσχετες φωτό,τις συγκρίνεις με τον άνθρωπο της λέσχης και εντελώς αυθαίρετα συμπεραίνεις ότι 'μπορείς να διακρίνεις μια χαζόφατσα όταν τη βλέπεις' .
Δεν είναι και τόσο ευγενικό,δε νομίζεις;
Τελευταία τροποποίηση από karellen; 20/02/2015 στις 09:12.
Γραικός ο δικομανής ο αγωγοφέροντας ο κατά συρροήν μηνυτής; Χορτάσαμε... Με τόσα που έχουν κατά καιρούς γραφτεί εδώ μέσα, το μισό μοτο.γρ έπρεπε να είναι στα δικαστήρια με το άλλο μισό (υπερβάλλω αλλά τέλος πάντων, το νόημα σαφές).
Για το άκομψο του χαρακτηρισμού συμφωνώ. Είναι αλλιώς να το συζητάς με την παρέα σου και να πεις "είδα ένα βίντεο με έναν τύπο με αστεία φάτσα" δικαίωμά σου να την κρίνεις κατά το γούστο σου σε τελική ανάλυση την φάτσα οποιουδήποτε, αλλιώς είναι να το γράφεις. Το ότι κάποιος έχει αστεία φάτσα ή όχι, δεν λέει κάτι σχετικά με τον άνθρωπο τον ίδιο. Ο μίστερ Μπιν για παράδειγμα έγραφε κάποτε σε περιοδικό αυτοκινήτου στο ηνωμένο βασίλειο. Ε μα, καμμία σχέση το γραπτό με αυτό που έβλεπες στην οθόνη. Οπότε ναι, ο άνθρωπος μπορεί να έχει όποια φάτσα, στο βίντεο πιθανότατα κάνει τον καραγκιόζη για να γελάσει η παρέα του και καλά κάνει κιόλας αφού με φίλους του είναι.
εντιτ: το σήμα του ολυμπιακού γιατί είναι ανάποδα; Κάτι σαν τον ανάποδο σταυρό των αντίχριστων; Κρυφοβάζελος ο κύριος; χανουμάκι; ΜΠαοκτσής;
To οτι τον ειδα και γελουσα δεν το σκεφτηκε κανενας ετσι....
Νομιζω οτι στο βιντεο και ο ιδιος ηθελε να φανει σαν χαζοφατσα ουτε αυτο το σκεφτηκε κανεις ε;...
Τεσπα...δεν γμται...
παμε παρακατω....
εδω ο κοσμος καιγεται και η μαγδαλω χτενιζεται....
@amyroukai ,
Στείλε μου ρε μια φωτογραφία σου να την ανεβάσω σε καμιά 10αρια φόρουμ
μα ανάλογα σχόλια να δούμε η θεωρία σου με τη πράξη συμπίπτει ή έχει κενά ?![]()
Εγω δεν εχω καημο να γινω διασημος...
οποιος βαζει την φατσα του σε κοινη θεα, θα πρεπει να δεχεται και τον σχετικο σχολιασμο...
Αν ελεγα οτι ειναι γλυκο αγορι και τον γουσταρω, θα ειχατε τις ιδιες αντιδρασεις....
Μαλλον οχι...(ελπιζω!!!)
Πάγκαλε εσύ; Μαζί τα γράψαμε
Ρε παίδες να το λήξουμε με τη φάτσα;
Με το σήμα του ολυμπιακού θα μου απαντήσει κανείς τι παίζει; Μήπως είναι κινέζικη μαϊμουδιά το σκουφί; Μήπως το πήρε από τα ελαττωματικά σε καλή τιμή;
@Faraway αν μπήκες, αν λέμε, στον κόπο να διαβάσεις το υπόλοιπο του κειμένου, έγραψα σαφώς ότι συμφωνώ με αυτό που λέτε οι περισσότεροι. Και τελικά πιο πολύ θα συμφωνήσω με τον Παίκτη, ότι τελικά κάτι παίζει και δεν πάμε καλά... Η φάτσα μου υπάρχει στο φόρουμ και σε αρκετά αστείες πόζες. Ο ταχυδρόμος κάποτεΣ είχε κάνει αρκετά αστεία φωτοσόπια που είχαν ανέβει και στο φατσοβιβλίο, ο μαναλίσις επίσης (κάνει και ρίμα το τελευταίο). Αν ήταν όπως τα λες, θα είχαν πέσει τα σχετικά έγγραφα ήδη :P
με ζμπαθάτε, δεν βλέπω μπάλα.
To post με την φωτογραφία του ανθρώπου έφυγε.
Gfawkes, είσαι αρκετά μεγάλος (σε πιστευουμε ότι δεν εισαι έφηβος δλδ) για να καταλάβεις ότι είσαι λάθος και να ζητήσεις ένα συγνωμη.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.