ρε σαν πολλές δεν είμαστε οι σουζουκοφάν;
ρε σαν πολλές δεν είμαστε οι σουζουκοφάν;
και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;
Η πιστα ηταν σε κακη κατασταση σημερα. Εμφανως λιγοτερη προσφυση.
Στις 10:30 ,μολις εβγαιναν, η πιστα ειχε 42 βαθμους ενω εφτασε 58 βαθμους!!! 6 περρισοτερους απο οτι στην sepang I απο οτι λεει η brigdestone.
Οι χρονοι ειναι οτι να ναι. Αλλοι με καινουρια πλαισια , αλλοι με καινουριο seamless , αλλοι με καινουριες μηχανες κτλ.
Δυο - τρεις ωρες στα πιτ λογω ζεστης και + δυο ωρες βροχη.....
Η πρωτη μερα εφυγε πολυ γρηγορα αν και βγηκαν μερικοι στη βροχη.
Μαυροκουκουλάκιας δεν είμαι...αλλά αν ξαναδεχθώ μήνυμα
viva σουτζούκι αλλά ο vr στην πρώτη θέση
ή σουτζούκι και τα μυαλά στα κάγκελα αρκεί να την περνάει η Απρίλια,
θα με αναγκάσετε να πω ονόματα :a029:
Slowzuki και ας μην... νικήσω ποτέ
Αναμεταξύ μας τώρα, πάνε ξαναπάνε στην Μαλαισία και η πίστα είναι μια μ@λακία και μισή.
Μια περνάει ο μουσώνας, μια έχει 150% υγρασία, μία έχει 55 βαθμούς. Ε άει στο διάτανο με την παράγκα.
και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;
χαχαχααχα![]()
O Φεβρουαριος εκει εντωμεταξυ δεν ειναι και απο τους χειροτερους μηνες.
http://www.myweather2.com/Motor-Raci...e-profile.aspx
Dovi : επιτελους στριβει το μπ@υρδελο . Τωρα δουλεια
![]()
ανανήψαντας
Nαι ο μελαντρι κανει τρομερη καριερα απο τοτε.
Hayate , bmw στα superbikes , 2 χρονια συμβολαιο με την απριλια και αναγκαστηκα μεταφερθηκε στα gp.
Ζητησε ο καημενος να παει πισω στα superbikes τωρα που προσαρμοστηκε στο rsv4 rf και να ερθει ο τορρες στα gp και η απριλια του το αρνηθηκε. Αντε τωρα να προσαρμοστει στα gp.
Εκανε μιση χρονια περυσι να προσαρμοστει , στα gp θα εχει τελειωσει η σαιζον και δεν θα το εχει παει ακομα το μηχανακι. Και να πεις οτι ο τορρες υπηρχε στα superbikes περυσι ?!?!
Κανεις απο τους δυο τους δεν ξερουν απο gp και ο τορρες ουτε απο superbikes αλλα τουλαχιστον ο μελαντρι στα superbikes θα το πηγαινε οπως το πηγαινε στο δευτερο μισο περυσι ή για πρωταθλητισμο.
Θα βλεπει τι κανει ο χασλαμ και ο τορρες και θα τραβαει τα μαλλια του....
Κατα τα αλλα ναι οτι πεις...
γμστ σκούτερ έγιναν
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Κατι μου λεει οτι ο Πεντρόζα θα είναι ακομα χειρότερος και φέτος, αντιθέτως
βλέπω δυνατο τον Παύλο Εσπαργκαρό![]()
μέχρι στιγμής Μαρκεζ πρωτος κ Λορενθο δευτερος , κάτω απο τα δύο λεπτά και οι δύο, τρίτος ο Ντοβιτσιόζο με την νέα GP15 και πολύ κοντά στην κορυφή !!!!!
όπως δήλωσε και ο ίδιος είναι πολύ χαρούμενος μιας και το πρόβλημα που αντιμετ'οπιζε η Ducati εδώ και χρόνια με την υποστροφή εξαλίφθηκε !!!! για να δούμε τα DUCATIα φέτος, δεν μιλάω για πρωτάθλημα αλλά για νίκες και συχνές μάχες για την τριάδα ... είδωμεν...
πάντως για νέα μηχανή που ο αναβάτης θέλει χρόνο να την συνηθίσει και που ψάχνωνται στην ομάδα απο ρυθμίσεις , νομίζω ότι είναι πολύ ενθαρυντικοι οι χρόνοι τους