Αύριο θα μάθω τι και πως (είμαι κουρασμένος τώρα) και θα κάνω δώρο στον μπουλμοντ μια συνδρομή και μία κάρτα μέλους.
Μόλις με το καλό έρθει το καλοκαίρι ή το Πάσχα θα του τις δώσω.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ποιος τι είναι αυτός ωρέ;Να κάνω μπάνιο ξερω γω;
Φίου φίου φι φι φίου
Διάβασα,ενημερώθηκα.Η δημοσιογραφικη ομάδα με το rss feed έκανε δουλειά.![]()
Φίου φίου φι φι φίου
Mono pou o sygkekrmenos den ypirkse troll. Itan pliros syneiditopoiimenos (dystyxos)
Αχχχχχχ σε τουτη την κακομοιρη χωρα ο,τι επιπλει τελικως μονο για καλο δεν ειναι. Βγηκε ο συριζα κυβερνηση και εμφανιστηκε και στους κολπους της μοτοσυκλετας καποιος με το υπηρεσιακο προσταγμα. Αν αλλαξουμε κυβερνηση, θα το ριξουμε στο πυρ το εξωτερον; Ματζι και τα μυαλα στο μπλεντερ......
Αν αλλάξουμε κυβέρνηση πάλι υπάρχουν έτοιμες λύσεις βρε κουτό...
Είχε γέλιο το ότι το είπε πόσες φορές μας στηριζει ο Σύριζα.
Bρέ παίδες, αυτό το τρέφεν, ρούφεν, μπούφεν τί είναι? Πολύ απειλητικό μου ακούγεται! Nα ξαναβγάλω το plate carrier από την ντουλάπα?
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Τρεφφεν. Βόλτα γερμανικού τύπου, με μεγάλα ον οφ με τριβαλιτσο υποχρεωτικά που καταλήγει σε παρτι με αστεια ρουχα και μεγάλο φαγοπότι και απο το ελληνικό "τρεφομαι" (εμεις οταν φτιαχναμε γλωσσα οι αλλοι ουτε καρβουνα για τοιχογραφιες δεν ηξεραν να φτιαξουν) σε άπταιστα Γερμανικά βγήκε η λέξη "τρεφφεν". Για, για, νατουρλιχ.
έχεις δει κάτι περιπτώσεις όπου κάποιος μετά από 1-2 χρόνια παραμονής στο εξωτερικό, γυρνώντας να λέει "pub" "subway" "fork" "juice" , επειδή "ξέχασα καλέ πως το λέτε εδώ" ?
έτσι και το τρέφφεν -για όποιον δεν θυμάται να πει "Συνάντηση" "Συναπάντημα" "Σύναξη" "Πετυχεσιά" ή έστω "meeting" βρε παιδι μου.........
να μαζευτούμε 2-3 να κάνουμε ένα τρέφφεν ...........
Τελευταία τροποποίηση από tzimidis; 25/02/2015 στις 08:04.
Ρούχα Τόνι Σφήνου που θα βρούμε και αν βγαίνουν με CE και κόκκαλα ξέρεις; Γιατί όπως τον είδα τον καμπόι με το CBF αν διέκρινα καλά, εγώ στο δρόμο δεν βγαίνω.
Όσο για το αν ήταν τρολ ή όχι... Άνθρωπος που οδηγεί τριάντα χρόνια, χρειάζεται να ρωτήσει τον κάθε τυχάρπαστο αν πατάει το όποιο μηχανάκι;
@Άκη Να κάνουμε μιά αίτηση αποκατάστασης του θεϊκού προεδρικού νήματος και μάλιστα να γίνει και στίκι για να τον τιμήσουμε. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι...