Εγώ τώρα έχω μιά ακόμα απορία.
Στο τελευταίο -πως-το-λένε-πια-το-μνημόνιο έγινε δέσμευση για να περιοριστούν/σταματήσουν οι πρόωρες συνταξιοδοτήσεις.
Ο μεγατρόλης μας είχε πει ότι είναι ετών 56 και... συνταξιούχος της Bosch από το τμήμα των ABS ή δεν θυμάμαι καλά;
Πάντως είδες, έτσι, "θα πληρώνουμε τους υπαλλήλους μας γιατί αν δουλεύεις 12 ώρες για την ομοσπονδία πρέπει και να πληρώνεσαι". ΣΥΡΙΖΑ πλησιάσαμε για να επιτύχουμε το στοχο αλλά στα εργασιακά μας είμαστε νεοφιλελεύθεροι.
Εν όψει των εξελίξεων και εγώ το βλέπω ότι πήγε για τεστ αποδοχής ο μάτζις.
Και αν κρίνεις από το πως αντιμετώπισε τα πράγματα εδώ, φαντάζεσαι τι έχει να γίνει εκεί έξω. Τι είσαι εσύ; πρωθυπουργός με F650GS; Άι ρε παπάρα, εγώ πριν γεννηθείς πηδούσα με μιά BSA που την πατούσα και με τα δύο πόδια κάτω, τα γκομενάκια ουρά κάνανε. Να και μιά θολή φωτό από την παρτούζα στο τρέφεν.
Ρε να παρακαλατε να μην θελει να αλλαξει μηχανακι ο πρωην τεχνικος ABnormal Situation .............
Bαγγελη,με μια χηνα ρε συ και ενα ζευγαρι τακακια για το καθαρο, παιζει ανταλαγη το 1190;
Γιατι ως γνωστον στην Ελλαδιτσα τις κρισης δεν μπορεις να πουλας οσο θες εσυ αλλα οσο θελει ο κασερουχος..........
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Φόρο υποτέλειας στον πρόεδρο, δωρεάν θα το δώσει το ΚαΤεΜι και μιά δήλωση μετάνοιας για να του επιτρέψει να έρθει στο τρέφφεν.
κραταω το 8-12 ωρες εργασιας και η πληρωμη και θυμαμαι κατι τετοιους τυπους το 81-83 με το μουσι τους και την "μαγκια"που τρουπωναν οπως ελεγε και ο Βουτσας.
Σοβαρα ο τυπος χτυπησε και εδω μεσα;Πριν 1 μηνα περιπου καλουσε τις λεσχες εδω στην Θεσσαλονικη ως εκπροσωπος του συριζα για τον μοτοσυκλετισμο και παρομοιες μπουρδες για διαλογο και μπλα μπλα μπλα.Ειναι υπαρκτος λοιπον!![]()
Ρε μη δείτε άνθρωπο να πάει στα εξωτερικά και να προκόψει, αμέσως να πέσετε να τον φάτε.
Δεν φτάνει που μας φέρνει τεχνογνωσία, δεν φτάνει που μας κάνει την χάρη να μας μάθει 5-10 πράγματα να μπούμε σε μία σειρά, του τη λέτε κι από πάνω. Όλα τα ξέρετε ρπμ, ακόμα και το τρέφεν.
Βρε ουστ Ελληναράδες, από κάτι τέτοιους σαν κι εσάς φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Μπορεί να βάλει κάποιος τη συνέντευξη εδωπέρα, μιας και δε μπορώ να τη δώ![]()
Προσωπικά δεν έχω βγάλει συμπερασμα..
Συνήθως για να γίνει κάτι μεγάλο χρειάζονται άνθρωποι με τρέλα, θράσος, φαντασία...
Δεν έχω κάτι μαζί του για να εύχομαι την αποτυχία του, τουναντίον, αν πετύχει να φτιάξει καμιά πιστούλα, ή να συμμαζευτούν λίγο τα πράγματα και οι δράσεις, ενδεχομένως να βελτιωθεί ο μοτοσυκλετισμός στην Ελλάδα... Τώρα περί συχνής αναφοράς του Σύριζα, ομολογουμένως δεν περνά απαρατήρητη, και δίνει ένα κομμάτικό στίγμα στην προσπάθεια, και αυτό είναι κρίμα...
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
δεν μπορεί να γίνει κόπι-πέιστ γιατί δεν το επιτρέπει το site.
Και το καταστατικό, το ξεχάσαμε:
http://bikeit.gr/newsfromworld/175-n...kletiston.html
Ο σκοπός είναι η διάδοση του υγιούς μοτοσικλετισμού σε πανελλαδική κλίμακα σε όλες του τις μορφές, πολιτιστική, κοινωνική, περιηγητική, αθλητική, συγκοινωνιακή, ψυχαγωγική, συνδικαλιστική.
Θα ανταλάσσονται πληροφορίες συμβουλές κλπ μέσω του φόρουμ της λέσχης...
Θα εκδόσει περιοδικό και θα προβάλλεται στα μέσα...
Θα κάνει παραγωγή ταινιών εκπαιδευτικών...
Θα κάνει παροχή οδικής βοήθειας....
Θα φτιάξει πίστα...
Θα φτιάξει νέους κανονισμούς αγώνων...
Εγγραφή μέλους ευρώ τριακόσια (300) και θα έχει δικαίωμα στο 10% των εσόδων από κάθε εκδήλωση.
Δεν θα σας χαλάσω την έκπληξη, μπείτε να δείτε υποχρεώσεις και δικαιώματα προέδρου, γενικού γραμματέα κλπ. Μάτζι θεέ μεγαλούργησες πάλι...
Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 25/02/2015 στις 09:08.