Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 102

Θέμα: ΘΕΕ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος

@Άκη Να κάνουμε μιά αίτηση αποκατάστασης του θεϊκού προεδρικού νήματος και μάλιστα να γίνει και στίκι για να τον τιμήσουμε. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι...
    Ωωω ναι!!!!το εψαχνα καποια εποχη να γελασω και με μεγαλη μου λυπη ειδα οτι δεν υπαρχει...
    πωπω τι γελια ειχαμε ριξει εκεινο το καλοκαιρι....
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Εγώ τώρα έχω μιά ακόμα απορία.
    Στο τελευταίο -πως-το-λένε-πια-το-μνημόνιο έγινε δέσμευση για να περιοριστούν/σταματήσουν οι πρόωρες συνταξιοδοτήσεις.

Ο μεγατρόλης μας είχε πει ότι είναι ετών 56 και... συνταξιούχος της Bosch από το τμήμα των ABS ή δεν θυμάμαι καλά;
    Πάντως είδες, έτσι, "θα πληρώνουμε τους υπαλλήλους μας γιατί αν δουλεύεις 12 ώρες για την ομοσπονδία πρέπει και να πληρώνεσαι". ΣΥΡΙΖΑ πλησιάσαμε για να επιτύχουμε το στοχο αλλά στα εργασιακά μας είμαστε νεοφιλελεύθεροι.

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Εγώ τώρα έχω μιά ακόμα απορία.
    Στο τελευταίο -πως-το-λένε-πια-το-μνημόνιο έγινε δέσμευση για να περιοριστούν/σταματήσουν οι πρόωρες συνταξιοδοτήσεις.

Ο μεγατρόλης μας είχε πει ότι είναι ετών 56 και... συνταξιούχος της Bosch από το τμήμα των ABS ή δεν θυμάμαι καλά;
    Πάντως είδες, έτσι, "θα πληρώνουμε τους υπαλλήλους μας γιατί αν δουλεύεις 12 ώρες για την ομοσπονδία πρέπει και να πληρώνεσαι". ΣΥΡΙΖΑ πλησιάσαμε για να επιτύχουμε το στοχο αλλά στα εργασιακά μας είμαστε νεοφιλελεύθεροι.
    Μηπως τελικα περασε απο δω για να μαζεψει ψηφαλακια η υποστηριξη;Εστω αυτη τη μικρη προβολη; ΡωτΝαω εγω τωρα.......

Εν όψει των εξελίξεων και εγώ το βλέπω ότι πήγε για τεστ αποδοχής ο μάτζις.

Και αν κρίνεις από το πως αντιμετώπισε τα πράγματα εδώ, φαντάζεσαι τι έχει να γίνει εκεί έξω. Τι είσαι εσύ; πρωθυπουργός με F650GS; Άι ρε παπάρα, εγώ πριν γεννηθείς πηδούσα με μιά BSA που την πατούσα και με τα δύο πόδια κάτω, τα γκομενάκια ουρά κάνανε. Να και μιά θολή φωτό από την παρτούζα στο τρέφεν.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Ρε να παρακαλατε να μην θελει να αλλαξει μηχανακι ο πρωην τεχνικος ABnormal Situation .............
    Bαγγελη,με μια χηνα ρε συ και ενα ζευγαρι τακακια για το καθαρο, παιζει ανταλαγη το 1190;

Γιατι ως γνωστον στην Ελλαδιτσα τις κρισης δεν μπορεις να πουλας οσο θες εσυ αλλα οσο θελει ο κασερουχος..........
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Φόρο υποτέλειας στον πρόεδρο, δωρεάν θα το δώσει το ΚαΤεΜι και μιά δήλωση μετάνοιας για να του επιτρέψει να έρθει στο τρέφφεν.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Μηπως τελικα περασε απο δω για να μαζεψει ψηφαλακια η υποστηριξη;Εστω αυτη τη μικρη προβολη; ΡωτΝαω εγω τωρα.......
    Vroom !!
    Το πρώτο πράγμα που μου πέρασε από το μυαλό. Ισως όμως να είμαι απλά καχύποπτος.

(Από την άλλη, είναι εξακριβωμένο ότι πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο; )

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    κραταω το 8-12 ωρες εργασιας και η πληρωμη και θυμαμαι κατι τετοιους τυπους το 81-83 με το μουσι τους και την "μαγκια"που τρουπωναν οπως ελεγε και ο Βουτσας.
    Σοβαρα ο τυπος χτυπησε και εδω μεσα;Πριν 1 μηνα περιπου καλουσε τις λεσχες εδω στην Θεσσαλονικη ως εκπροσωπος του συριζα για τον μοτοσυκλετισμο και παρομοιες μπουρδες για διαλογο και μπλα μπλα μπλα.Ειναι υπαρκτος λοιπον!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Ρε μη δείτε άνθρωπο να πάει στα εξωτερικά και να προκόψει, αμέσως να πέσετε να τον φάτε.
    Δεν φτάνει που μας φέρνει τεχνογνωσία, δεν φτάνει που μας κάνει την χάρη να μας μάθει 5-10 πράγματα να μπούμε σε μία σειρά, του τη λέτε κι από πάνω. Όλα τα ξέρετε ρπμ, ακόμα και το τρέφεν.

Βρε ουστ Ελληναράδες, από κάτι τέτοιους σαν κι εσάς φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Μπορεί να βάλει κάποιος τη συνέντευξη εδωπέρα, μιας και δε μπορώ να τη δώ

Προσωπικά δεν έχω βγάλει συμπερασμα..
    Συνήθως για να γίνει κάτι μεγάλο χρειάζονται άνθρωποι με τρέλα, θράσος, φαντασία...
    Δεν έχω κάτι μαζί του για να εύχομαι την αποτυχία του, τουναντίον, αν πετύχει να φτιάξει καμιά πιστούλα, ή να συμμαζευτούν λίγο τα πράγματα και οι δράσεις, ενδεχομένως να βελτιωθεί ο μοτοσυκλετισμός στην Ελλάδα... Τώρα περί συχνής αναφοράς του Σύριζα, ομολογουμένως δεν περνά απαρατήρητη, και δίνει ένα κομμάτικό στίγμα στην προσπάθεια, και αυτό είναι κρίμα...

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    πλην κανα δυο εξαιρεσεων, τιποτα απολυτως! οι λεσχες, οι ομοσπονδιες, οι συλογοι, και οι ομαδες τυπου "μοτο αλανια" κτλ
    υπαρχουν μονο και μονο για να ικανοποιησουν την εγωπαθεια ορισμενων να ονομαζονται "προεδροι" και να πουλανε αρχηγηλικι...
    Πόσα + ρε φίλε,πόσα συν.
    Άπειρα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Ρε μη δείτε άνθρωπο να πάει στα εξωτερικά και να προκόψει, αμέσως να πέσετε να τον φάτε.
    Δεν φτάνει που μας φέρνει τεχνογνωσία, δεν φτάνει που μας κάνει την χάρη να μας μάθει 5-10 πράγματα να μπούμε σε μία σειρά, του τη λέτε κι από πάνω. Όλα τα ξέρετε ρπμ, ακόμα και το τρέφεν.
    Balades, παρακαλω
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lykourgi Προβολή μηνύματος
    Vroom !!
    Το πρώτο πράγμα που μου πέρασε από το μυαλό. Ισως όμως να είμαι απλά καχύποπτος.

(Από την άλλη, είναι εξακριβωμένο ότι πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο; )
    Ναι δυστυχώς, το μαρτυράει η φωτό που έχει στο λινκ. Αλλά ρπμ τόσοι νοματαίοι διαβάζουν αυτό το φόρουμ, τόσοι ασχολήθηκαν μαζί του όταν έκανε την εμφάνισή του στο φόρουμ, έπρεπε ο Βαγγέλης από την αλλοδαπή να μας ανοίξει τα μάτια???

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Μπορεί να βάλει κάποιος τη συνέντευξη εδωπέρα, μιας και δε μπορώ να τη δώ
    δεν μπορεί να γίνει κόπι-πέιστ γιατί δεν το επιτρέπει το site.

Και το καταστατικό, το ξεχάσαμε:
    http://bikeit.gr/newsfromworld/175-n...kletiston.html

Ο σκοπός είναι η διάδοση του υγιούς μοτοσικλετισμού σε πανελλαδική κλίμακα σε όλες του τις μορφές, πολιτιστική, κοινωνική, περιηγητική, αθλητική, συγκοινωνιακή, ψυχαγωγική, συνδικαλιστική.

Θα ανταλάσσονται πληροφορίες συμβουλές κλπ μέσω του φόρουμ της λέσχης...

Θα εκδόσει περιοδικό και θα προβάλλεται στα μέσα...

Θα κάνει παραγωγή ταινιών εκπαιδευτικών...

Θα κάνει παροχή οδικής βοήθειας....

Θα φτιάξει πίστα...

Θα φτιάξει νέους κανονισμούς αγώνων...

Εγγραφή μέλους ευρώ τριακόσια (300) και θα έχει δικαίωμα στο 10% των εσόδων από κάθε εκδήλωση.

Δεν θα σας χαλάσω την έκπληξη, μπείτε να δείτε υποχρεώσεις και δικαιώματα προέδρου, γενικού γραμματέα κλπ. Μάτζι θεέ μεγαλούργησες πάλι...
    Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 25/02/2015 στις 09:08.

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ωχ θεε μου το erzberg
    από jasondakar στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2007, 07:06
  2. ΘΕΕ ΜΟΥ…ΘΕΕ ΜΟΥ!
    από tilo_wolff στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 20/08/2007, 18:10
  3. Θεέ μου τι αγωνία ...
    από THEOD στο forum Off topic