Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 76

Θέμα: τι να κανω με την τραπεζα;

Ένας φίλος μου (προ κρίσης) που βρέθηκε στην ίδια κατάσταση (καλά, αυτός ήταν και ο ορισμός του επιπόλαιου, χρώσταγε το αμάξι και είχε ρίξει πάνω του άλλα 10 χιλιάρικα) τελικά συμφώνησε και πήγε και έδωσε το αμάξι και πατσίσανε με το υπόλοιπο.
    Artificial intelligence is no match for natural stupidity...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Μη δώσεις λεφτά σε δικηγόρο αν δεν έχεις ένα ποσό χ να μπορείς να δίνεις το μήνα στις δόσεις σου, αν πας σε φίλο γνωστό δικηγόρο και του πεις δεν έχω και αυτός να μη πληρώνεις θα σου πει. Δες τι μέρος του αρχικού ποσού έχεις ήδη αποπληρώσει και κάνε κουμάντο με την τράπεζα. Μη σκας είναι πολύ μικρό το ποσό.

Vaska η ιστορία σου είναι πραγματική και γίνεται πολύ συχνά να ξέρεις. Γενικά οι τράπεζες ψάχνουν για μετρητά ακόμα και για ψίχουλα. Είναι πολύ λίγα και μόνο ακίνητα αυτά που κυνηγάνε και δε μπαίνουν σε διακανονισμό για να τους τα φάνε. Στο παρελθόν οι τράπεζες λειτουργούσαν με πωλήσεις χρημάτων από το 07 και μετά το τμήμα collection έγινε σχεδόν παντού το μεγαλύτερο σε όλες. Τα τελευταία χρόνια που δε μπορεί να πληρώσει ο κόσμος ή μάλλον να αποπληρώσει (μαζί με άλλες παραμέτρους φυσικά) δε ξέρω πως επιβιώνουν ή μάλλον όλοι ξέρουμε

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Μη δώσεις λεφτά σε δικηγόρο αν δεν έχεις ένα ποσό χ να μπορείς να δίνεις το μήνα στις δόσεις σου, αν πας σε φίλο γνωστό δικηγόρο και του πεις δεν έχω και αυτός να μη πληρώνεις θα σου πει. Δες τι μέρος του αρχικού ποσού έχεις ήδη αποπληρώσει και κάνε κουμάντο με την τράπεζα. Μη σκας είναι πολύ μικρό το ποσό.

Vaska η ιστορία σου είναι πραγματική και γίνεται πολύ συχνά να ξέρεις. Γενικά οι τράπεζες ψάχνουν για μετρητά ακόμα και για ψίχουλα. Είναι πολύ λίγα και μόνο ακίνητα αυτά που κυνηγάνε και δε μπαίνουν σε διακανονισμό για να τους τα φάνε. Στο παρελθόν οι τράπεζες λειτουργούσαν με πωλήσεις χρημάτων από το 07 και μετά το τμήμα collection έγινε σχεδόν παντού το μεγαλύτερο σε όλες. Τα τελευταία χρόνια που δε μπορεί να πληρώσει ο κόσμος ή μάλλον να αποπληρώσει (μαζί με άλλες παραμέτρους φυσικά) δε ξέρω πως επιβιώνουν ή μάλλον όλοι ξέρουμε
    Το ξέρω από πρώτο χέρι ότι είναι πραγματική αλλά σε καμία περίπτωση δεν λέω στον φίλο πως να κινηθεί. Το έγραψα για να το έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του σαν γεγονός όταν θα πάει στην τράπεζα να διαπραγματευτεί
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    παιδια πηγα και εβγαλα τα χαρτια που μου ζητησε ο υπαληλος της τραπεζας για να κανω αιτηση για καινουργιο δδιακανονισμο.Τωρα πως θα κανει διακανονισμο αφου ο ιδιος ο υπαληλος μου ειπε οτι η υποθεση εχει φυγει απο την τραπεζα ενας θεος ξερει.Αυριο θα ξερω και εεγω.Θα σας τα πω αυριο .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Μην υπογράψεις την πρόσθετη πράξη αν δε την πάρεις σπίτι σου και να τη διαβάσεις !!! Όλα στο υποκατάστημα θα γίνουν και ο φυσικός σου φάκελος στην τράπεζα είναι όχι σε δικηγορικό γραφείο !!! Πρόσεχε μην υπογράψεις αν δε διαβάσεις όλο το καινούργιο σου συμβόλαιο (πρόσθετη πράξη) !!!

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Thunder μη μασας μια. Η τακτικη τους ειναι ο "εκφοβισμος" και η πιεση μεσω τηλεφωνηματων απο δικηγορικα γραφεια και τραπεζες.
    Δεν μπορουν να σου κανουν τιποτα αν δηλωνεις οτι δεν εχεις εισοδημα. Και εφοσον το μονο που εχεις υποθηκευσει ειναι το αυτοκινητο στη χειροτερη των περιπτωσεων να στο κατασχουν που και αυτο ακραιο ειναι.
    Φιλος μου χρωσταει 10.000+ για αμαξι, δεν εχει δωσει φραγκο και το αμαξι το 'χει ακομα.
    Περιμενε μεχρι να σου προτεινουν τους πιο ευνοϊκους ορους ή αν σε βολευει να δωσεις το αμαξι και να τελειωσει εκει.
    Δικαστικα δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα ως ανεργος για ενα τοσο μικρο δανειο.
    Ουτε και η τραπεζα θα ασχοληθει, γιαυτο τα δινουν σε εισπρακτικες και δικηγορικα γραφεια.
    Χαλαρος εισαι γενικοτερα!
    MADE IN JAPAN 日本製

restoration fan Το avatar του/της ΝΤΙΚ
    εγω παλι εχω την εξης απορια,
    πηρες αμαξι των 4500 ευρω πριν 8 χρονια,
    πληρωνεις σε 2 χρονια το 22% σχεδον (1000 ευρω)
    μενει απληρωτο 4-5 χρονια και τωρα που ηρθε το αβγο (αυγο) στον κωλο τρεχεις.
    το 10 που λες οτι εμεινες ανεργος γιατι επαναπαυθηκες και δεν πηγες για διακανονισμο;
    συγνωμη κιολας που τα γραπτα μου φαινονται καπως, αλλα δεν εκανες καλα γενικοτερα...
    δεν μου φαινεται τιμιο ρε παιδακι μου απο την στιγμη που εσυ πηγες σε αυτους.
    τωρα βρες σε κανεναν να το δωσεις και παρε μπροστα τα λευτα να το αποπληρωσης, κανε αρση παρακρατησης και διωχτο.
    στην χειροτερη πουλα και το μοτο. το χρεος ειναι χρεος....
    μια ζωη την εχουμε.....και την μιση την ζησαμε

Μέλος
    Αυτο που δανειζομαστε με ορους που εχουμε υπογραψει για ν αγορασουμε κατι και μετα τα βαζουμε και βριζουμε τον δανειστη που θελει πισω τα λεφτα του ενω εμεις εχουμε κανει την αγορα μας με τα λεφτα του με ξεπερναει..

Σιγα μην τους λυπηθουμε κιολας τα αρχιλαμογια λησταρχους των τραπεζων. Αμα μπορει να τους αφησει πιστολια αυτο να κανει.
    Να πληρωνουμε τα χρεη μας στους φιλους μας και στους τιμιους ανθρωπους. Οχι στους αρχικλεφτες και αρχιτοκογλυφους.
    MADE IN JAPAN 日本製

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rock n rolla Προβολή μηνύματος
    Αυτο που δανειζομαστε με ορους που εχουμε υπογραψει για ν αγορασουμε κατι και μετα τα βαζουμε και βριζουμε τον δανειστη που θελει πισω τα λεφτα του ενω εμεις εχουμε κανει την αγορα μας με τα λεφτα του με ξεπερναει..
    Θυμισε μου σε παρακαλαω με ποιανου λεφτα ανακεφαλαιωθηκαν οι τραπεζες...
    Ααα ασε το θυμηθηκα! Με τα δικα μας!
    Ε, εγω του τα χαριζω του thunderace λοιπον!
    MADE IN JAPAN 日本製

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Σιγά βρε παιδιά μια αναποδιά του ήρθε του ανθρώπου.Διαβάστε λίγο τα ποστ του δεν είναι λαμόγιο ο άνθρωπος.Δεν σας έχει τύχει ποτέ στραβή εσάς;Ναι και εγω μαζί σας, πρέπει να πληρωθεί εφόσον υπάρχει οφειλή αλλά παίζουν και στραβες στη ζωή.
    Φίου φίου φι φι φίου

Μέλος
    Τοτε να δανειζομαστε απο τους φιλους μας και τους τιμιους ανθρωπους για να χρωσταμε και σε αυτους. Οταν δανειζεσαι απο τραπεζα τοτε χρωστας σε τραπεζα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rock n rolla Προβολή μηνύματος
    Τοτε να δανειζομαστε απο τους φιλους μας και τους τιμιους ανθρωπους για να χρωσταμε και σε αυτους. Οταν δανειζεσαι απο τραπεζα τοτε χρωστας σε τραπεζα.
    Ενταξει, αν σου φαινεται το ιδιο ενας φιλος σου με μια τραπεζα...

εδιτ: Σορρυ, δεν αντιληφθηκα ακριβως τι ηθελες να πεις. Καλο ειναι να μπορουμε να μην δανειζομαστε. Αλλα δεν θα λυπηθω την τραπεζα σε καμια περιπτωση μιας και ειναι αυτη που σε κλεβει πρωτη.
    MADE IN JAPAN 日本製

restoration fan Το avatar του/της ΝΤΙΚ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Σιγά βρε παιδιά μια αναποδιά του ήρθε του ανθρώπου.Διαβάστε λίγο τα ποστ του δεν είναι λαμόγιο ο άνθρωπος.Δεν σας έχει τύχει ποτέ στραβή εσάς;Ναι και εγω μαζί σας, πρέπει να πληρωθεί εφόσον υπάρχει οφειλή αλλά παίζουν και στραβες στη ζωή.
    διαβασε λιγο πιο προσεχτηκα το τι γραφω ,
    και βεβαια υπαρχουν αναποδιες, και ανθρωποι ειμαστε , και μαζι του ειμαι και τα παντα ολα,
    απλα λεω οτι το λαθος του ηταν οτι δεν πηγε στην αρχη της αναποδιας να διαπραγματευτει μιας και περισσοτερα θα επιανε το αμαξι
    και κατι θα προλαβαινε, καλο κουραγιο τωρα
    μια ζωη την εχουμε.....και την μιση την ζησαμε

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Εχεις δίκιο,βιάστηκα.
    Φίου φίου φι φι φίου

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 413
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 15:07
  2. Απαντήσεις: 101
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2007, 23:22
  3. Παιδια τι να κανω με το κρανος;