Ένας φίλος μου (προ κρίσης) που βρέθηκε στην ίδια κατάσταση (καλά, αυτός ήταν και ο ορισμός του επιπόλαιου, χρώσταγε το αμάξι και είχε ρίξει πάνω του άλλα 10 χιλιάρικα) τελικά συμφώνησε και πήγε και έδωσε το αμάξι και πατσίσανε με το υπόλοιπο.
Ένας φίλος μου (προ κρίσης) που βρέθηκε στην ίδια κατάσταση (καλά, αυτός ήταν και ο ορισμός του επιπόλαιου, χρώσταγε το αμάξι και είχε ρίξει πάνω του άλλα 10 χιλιάρικα) τελικά συμφώνησε και πήγε και έδωσε το αμάξι και πατσίσανε με το υπόλοιπο.
Artificial intelligence is no match for natural stupidity...
Μη δώσεις λεφτά σε δικηγόρο αν δεν έχεις ένα ποσό χ να μπορείς να δίνεις το μήνα στις δόσεις σου, αν πας σε φίλο γνωστό δικηγόρο και του πεις δεν έχω και αυτός να μη πληρώνεις θα σου πει. Δες τι μέρος του αρχικού ποσού έχεις ήδη αποπληρώσει και κάνε κουμάντο με την τράπεζα. Μη σκας είναι πολύ μικρό το ποσό.
Vaska η ιστορία σου είναι πραγματική και γίνεται πολύ συχνά να ξέρεις. Γενικά οι τράπεζες ψάχνουν για μετρητά ακόμα και για ψίχουλα. Είναι πολύ λίγα και μόνο ακίνητα αυτά που κυνηγάνε και δε μπαίνουν σε διακανονισμό για να τους τα φάνε. Στο παρελθόν οι τράπεζες λειτουργούσαν με πωλήσεις χρημάτων από το 07 και μετά το τμήμα collection έγινε σχεδόν παντού το μεγαλύτερο σε όλες. Τα τελευταία χρόνια που δε μπορεί να πληρώσει ο κόσμος ή μάλλον να αποπληρώσει (μαζί με άλλες παραμέτρους φυσικά) δε ξέρω πως επιβιώνουν ή μάλλον όλοι ξέρουμε![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
παιδια πηγα και εβγαλα τα χαρτια που μου ζητησε ο υπαληλος της τραπεζας για να κανω αιτηση για καινουργιο δδιακανονισμο.Τωρα πως θα κανει διακανονισμο αφου ο ιδιος ο υπαληλος μου ειπε οτι η υποθεση εχει φυγει απο την τραπεζα ενας θεος ξερει.Αυριο θα ξερω και εεγω.Θα σας τα πω αυριο .
Μην υπογράψεις την πρόσθετη πράξη αν δε την πάρεις σπίτι σου και να τη διαβάσεις !!! Όλα στο υποκατάστημα θα γίνουν και ο φυσικός σου φάκελος στην τράπεζα είναι όχι σε δικηγορικό γραφείο !!! Πρόσεχε μην υπογράψεις αν δε διαβάσεις όλο το καινούργιο σου συμβόλαιο (πρόσθετη πράξη) !!!
Thunder μη μασας μια. Η τακτικη τους ειναι ο "εκφοβισμος" και η πιεση μεσω τηλεφωνηματων απο δικηγορικα γραφεια και τραπεζες.
Δεν μπορουν να σου κανουν τιποτα αν δηλωνεις οτι δεν εχεις εισοδημα. Και εφοσον το μονο που εχεις υποθηκευσει ειναι το αυτοκινητο στη χειροτερη των περιπτωσεων να στο κατασχουν που και αυτο ακραιο ειναι.
Φιλος μου χρωσταει 10.000+ για αμαξι, δεν εχει δωσει φραγκο και το αμαξι το 'χει ακομα.
Περιμενε μεχρι να σου προτεινουν τους πιο ευνοϊκους ορους ή αν σε βολευει να δωσεις το αμαξι και να τελειωσει εκει.
Δικαστικα δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα ως ανεργος για ενα τοσο μικρο δανειο.
Ουτε και η τραπεζα θα ασχοληθει, γιαυτο τα δινουν σε εισπρακτικες και δικηγορικα γραφεια.
Χαλαρος εισαι γενικοτερα!![]()
MADE IN JAPAN 日本製
εγω παλι εχω την εξης απορια,
πηρες αμαξι των 4500 ευρω πριν 8 χρονια,
πληρωνεις σε 2 χρονια το 22% σχεδον (1000 ευρω)
μενει απληρωτο 4-5 χρονια και τωρα που ηρθε το αβγο (αυγο) στον κωλο τρεχεις.
το 10 που λες οτι εμεινες ανεργος γιατι επαναπαυθηκες και δεν πηγες για διακανονισμο;
συγνωμη κιολας που τα γραπτα μου φαινονται καπως, αλλα δεν εκανες καλα γενικοτερα...
δεν μου φαινεται τιμιο ρε παιδακι μου απο την στιγμη που εσυ πηγες σε αυτους.
τωρα βρες σε κανεναν να το δωσεις και παρε μπροστα τα λευτα να το αποπληρωσης, κανε αρση παρακρατησης και διωχτο.
στην χειροτερη πουλα και το μοτο. το χρεος ειναι χρεος....
μια ζωη την εχουμε.....και την μιση την ζησαμε
Αυτο που δανειζομαστε με ορους που εχουμε υπογραψει για ν αγορασουμε κατι και μετα τα βαζουμε και βριζουμε τον δανειστη που θελει πισω τα λεφτα του ενω εμεις εχουμε κανει την αγορα μας με τα λεφτα του με ξεπερναει..
Σιγα μην τους λυπηθουμε κιολας τα αρχιλαμογια λησταρχους των τραπεζων. Αμα μπορει να τους αφησει πιστολια αυτο να κανει.
Να πληρωνουμε τα χρεη μας στους φιλους μας και στους τιμιους ανθρωπους. Οχι στους αρχικλεφτες και αρχιτοκογλυφους.
MADE IN JAPAN 日本製
Σιγά βρε παιδιά μια αναποδιά του ήρθε του ανθρώπου.Διαβάστε λίγο τα ποστ του δεν είναι λαμόγιο ο άνθρωπος.Δεν σας έχει τύχει ποτέ στραβή εσάς;Ναι και εγω μαζί σας, πρέπει να πληρωθεί εφόσον υπάρχει οφειλή αλλά παίζουν και στραβες στη ζωή.
Φίου φίου φι φι φίου
Τοτε να δανειζομαστε απο τους φιλους μας και τους τιμιους ανθρωπους για να χρωσταμε και σε αυτους. Οταν δανειζεσαι απο τραπεζα τοτε χρωστας σε τραπεζα.
MADE IN JAPAN 日本製
διαβασε λιγο πιο προσεχτηκα το τι γραφω ,
και βεβαια υπαρχουν αναποδιες, και ανθρωποι ειμαστε , και μαζι του ειμαι και τα παντα ολα,
απλα λεω οτι το λαθος του ηταν οτι δεν πηγε στην αρχη της αναποδιας να διαπραγματευτει μιας και περισσοτερα θα επιανε το αμαξι
και κατι θα προλαβαινε, καλο κουραγιο τωρα
μια ζωη την εχουμε.....και την μιση την ζησαμε