Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 76

Θέμα: τι να κανω με την τραπεζα;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Προς ολους που γραψανε την λεξη "κρυβεται".....ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.Εχω τον ιδιο αριθμο στο κινητο 15 χρονια.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    Προς ολους που γραψανε την λεξη "κρυβεται".....ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.Εχω τον ιδιο αριθμο στο κινητο 15 χρονια.
    Εγώ το έγραψα. Μπορείς να διευκρινήσεις φίλε μου τι εννοείς ότι 4 χρόνια δεν σε εντόπιζαν; Έγραψες πως δεν σε ενόχλησαν γιατί δεν σε εντόπιζαν. Πως το εννοείς;

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Φιλε ALLst@rf δεν ζητησα αλληλεγγυη γνωμες ζητησα.Αλλα το μονο που βλεπω ειναι οτι με κρινουν.
    Κάποιοι σε κρίνουν, κάποιοι σε υποστηρίζουν. Δεν μπορούμε να τα ΄χουμε όλα...

Θεωρητικά, δεν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα. Δείξε μια διάθεση συμβιβασμού, δείξε πως δεν έχεις εισοδήματα, κάρτα ανεργίας κλπ και πες τους πως μπορείς να δίνεις 10-20-30 το μήνα ή δεν μπορείς να δίνεις και ας κρατήσουν το αμάξι. Καμμία απ΄τις λύσεις δεν θα σου προσφέρει αποπληρωμή δανείου πάντως, απλά παράταση.
    Μόνο αν είχες κάποιο ποσό που θα μπορούσε να λειτουργήσει ως δόλωμα θα μπορούσες να κάνεις κάποια διαπραγμάτευση και να πετύχεις μείωση της οφειλής.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Thunder, δεν λέει και τίποτα αυτό που λες. Δηλαδή φταίνε οι ίδιοι και αδιαφόρησαν να σε βρουν αφού είχες το ίδιο τηλέφωνο?

Είχες πάει φαντάζομαι στην τράπεζα, αιτήθηκες δάνειο, σου έδωσαν λεφτά, κάποια στιγμή σταμάτησες να πληρώνεις, αλλά δεν νομίζω να φαντάστηκες οτι με κάποιο τρόπο μαγικό η οφειλή πληρώθηκε μόνη της.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Να πουλησεις την μερτσεντε και τα ακινητα,και πουλα και το εξοχικο στην Αραχωβα.
    Και να φερεις το χρημα απο την Ελβετια να αποπληρωσεις την τραπεζα.
    Fuck it,παω να φτιαξω ενα σαντουιτς γιατι πεινασα
    Ρε συ που με ξερεις;κρυβε λογια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Εγώ το έγραψα. Μπορείς να διευκρινήσεις φίλε μου τι εννοείς ότι 4 χρόνια δεν σε εντόπιζαν; Έγραψες πως δεν σε ενόχλησαν γιατί δεν σε εντόπιζαν. Πως το εννοείς;
    Φιλε AUFGEBRACHT δεν το εγραψες μονο εσυ.1-6-2010 με απολυουν.Τα πραγματα για μενα ηταν ηδη δυσκολα.25-6-2010 μετακομιζω στο πατρικο μου στο Αγρινιο.Ημουν τοτε 48 χρονων, αντε βρες δουλεια.Προσπαθουσα με το επιδομα να τα φερω βολτα.Λες το πρωτο πραγμα που σκεφτομουν να ηταν η τραπεζα;ηξερα οτι καποια στιγμη θα με ενοχλουσαν και μαλιστα απορουσα πως τοσο καιρο δεν περνανε τηλεφωνο.Αυτο που σε κραταει ειναι η ελπιδα οτι δεν μπορει ,ολο και κατι γινει να σου πανε τα πραγματα καλητερα.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Ρε 'σεις πατε καλα;;;; Δηλαδη παιρνετε το μερος της τραπεζας;;;; Ε μπραβο! Τι να πω;; Γι'αυτο παμε μπροστα σαν κοινωνια..
    Γλυφουμε τους δυναστες μας!

Ναι ρε! Μαγκια του να μην το πληρωσει και να τους αφησει πιστολι αυτα και αλλα τοσα και ενα δις αμα μπορει. Φτωχος ανθρωπος ειναι. Και 'σεις που τα πληρωνετε καθε μηνα, αν αναρωτιεστε αν ειστε βλακες, η απαντηση ειναι οτι στα ματια πολυ κοσμου ναι ειστε!
    Λες και τα βαλατε απο τη τσεπη σας... Τι να πω ρε πστμ...
    Τα πηρα στο κρανιο βραδυατικα!
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    προφανως δεν εχεις καταλαβει οτι στο τραπεζικο μας συστημα αν δεν πληρωσω εγω δεν πιστολιαζω την τραπεζα αλλα εσενα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Αυτα ηταν καποτε που ο κοσμος ειχε καταθεσεις.τωρα πιστολιαζεις τον Σοιμπλε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Ρε 'σεις πατε καλα;;;; Δηλαδη παιρνετε το μερος της τραπεζας;;;; Ε μπραβο! Τι να πω;; Γι'αυτο παμε μπροστα σαν κοινωνια..

Ναι ρε! Μαγκια του να μην το πληρωσει και να τους αφησει πιστολι αυτα και αλλα τοσα και ενα δις αμα μπορει. Φτωχος ανθρωπος ειναι. Και 'σεις που τα πληρωνετε καθε μηνα, αν αναρωτιεστε αν ειστε βλακες, η απαντηση ειναι οτι στα ματια πολυ κοσμου ναι ειστε!
    Καραλολ

Καλά...αυτό το

Τι να πω;; Γι'αυτο παμε μπροστα σαν κοινωνια..
    Είναι epic !
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Καλημερα σε ολους.Bob σε ευχαριστω για τα λογια σου,αλλα......ΔΕΝ θεωρω μαγκια μου που δεν εχω πληρωσει.Και για να μη παρεξηγηθω εννοω οτι θα προτιμουσα να ειχα τα φραγκα να τελειωνω με τη τραπεζα.Φυσικα ποτε δεν θα παρω το μερος του τραπ.συστηματος,εχουν κανει πουστιες και πουστιες,εχουν καψει κοσμο και κοσμακι.Το δικο μου χρεος ειναι τριχα μπροστα σε αυτα που ακουω να χρωστανε αλλοι συνανθρωποι μας.Οτι εγραψα το εγραψα μη τυχων και καποιος γνωριζει κατι παραπανω να το πει.Μη παω σαν στραβαδι και με σκισουν.Τωρα αν μερικοι νομιζουν οτι ειμαι ο Ακαλυπτος......ας το νομιζουν.

BYRON ο bob μιλαει απο αγανακτηση(ετσι το καταλαβαινω εγω).

BYRON ο bob μιλαει απο αγανακτηση(ετσι το καταλαβαινω εγω).
    Μπα, αγαναΧτησμένος με σένα ειναι, που ψάχνεις να βρεις τρόπο να ξεμπλέξεις αντί να μπεις στην τράπεζα να το κάνεις Κούγκι.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Μπα, αγαναΧτησμένος με σένα ειναι, που ψάχνεις να βρεις τρόπο να ξεμπλέξεις αντί να μπεις στην τράπεζα να το κάνεις Κούγκι.
    Λες να ξεκινησει απο μενα η επανασταση;να γινω λαικος ηρωας;δεν ειναι κακο.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp

Τα λεγομενα σου μου θυμησαν ενα "καλοπληρωτη"που ειχα για πελατη οπου μου πεταξε το θεικο.

"Τοσα χρονια ο παππους μου απο εσενα αγοραζε καφε......Ε! δεν εχω εγω το δικαιωμα να σου κανονιάσω καποια χρηματα;"
    Και αυτο με εντονο υφος περικαλω και το BMW απ'εξω................
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 413
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 15:07
  2. Απαντήσεις: 101
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2007, 23:22
  3. Παιδια τι να κανω με το κρανος;
    από laksof στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 07/02/2006, 20:12

Κανόνες δημοσιεύσεων