Προς ολους που γραψανε την λεξη "κρυβεται".....ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.Εχω τον ιδιο αριθμο στο κινητο 15 χρονια.
Προς ολους που γραψανε την λεξη "κρυβεται".....ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.Εχω τον ιδιο αριθμο στο κινητο 15 χρονια.
Κάποιοι σε κρίνουν, κάποιοι σε υποστηρίζουν. Δεν μπορούμε να τα ΄χουμε όλα...
Θεωρητικά, δεν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα. Δείξε μια διάθεση συμβιβασμού, δείξε πως δεν έχεις εισοδήματα, κάρτα ανεργίας κλπ και πες τους πως μπορείς να δίνεις 10-20-30 το μήνα ή δεν μπορείς να δίνεις και ας κρατήσουν το αμάξι. Καμμία απ΄τις λύσεις δεν θα σου προσφέρει αποπληρωμή δανείου πάντως, απλά παράταση.
Μόνο αν είχες κάποιο ποσό που θα μπορούσε να λειτουργήσει ως δόλωμα θα μπορούσες να κάνεις κάποια διαπραγμάτευση και να πετύχεις μείωση της οφειλής.
Thunder, δεν λέει και τίποτα αυτό που λες. Δηλαδή φταίνε οι ίδιοι και αδιαφόρησαν να σε βρουν αφού είχες το ίδιο τηλέφωνο?
Είχες πάει φαντάζομαι στην τράπεζα, αιτήθηκες δάνειο, σου έδωσαν λεφτά, κάποια στιγμή σταμάτησες να πληρώνεις, αλλά δεν νομίζω να φαντάστηκες οτι με κάποιο τρόπο μαγικό η οφειλή πληρώθηκε μόνη της.
Φιλε AUFGEBRACHT δεν το εγραψες μονο εσυ.1-6-2010 με απολυουν.Τα πραγματα για μενα ηταν ηδη δυσκολα.25-6-2010 μετακομιζω στο πατρικο μου στο Αγρινιο.Ημουν τοτε 48 χρονων, αντε βρες δουλεια.Προσπαθουσα με το επιδομα να τα φερω βολτα.Λες το πρωτο πραγμα που σκεφτομουν να ηταν η τραπεζα;ηξερα οτι καποια στιγμη θα με ενοχλουσαν και μαλιστα απορουσα πως τοσο καιρο δεν περνανε τηλεφωνο.Αυτο που σε κραταει ειναι η ελπιδα οτι δεν μπορει ,ολο και κατι γινει να σου πανε τα πραγματα καλητερα.
Ρε 'σεις πατε καλα;;;; Δηλαδη παιρνετε το μερος της τραπεζας;;;; Ε μπραβο! Τι να πω;; Γι'αυτο παμε μπροστα σαν κοινωνια..
Γλυφουμε τους δυναστες μας!
Ναι ρε! Μαγκια του να μην το πληρωσει και να τους αφησει πιστολι αυτα και αλλα τοσα και ενα δις αμα μπορει. Φτωχος ανθρωπος ειναι. Και 'σεις που τα πληρωνετε καθε μηνα, αν αναρωτιεστε αν ειστε βλακες, η απαντηση ειναι οτι στα ματια πολυ κοσμου ναι ειστε!
Λες και τα βαλατε απο τη τσεπη σας... Τι να πω ρε πστμ...
Τα πηρα στο κρανιο βραδυατικα!
MADE IN JAPAN 日本製
προφανως δεν εχεις καταλαβει οτι στο τραπεζικο μας συστημα αν δεν πληρωσω εγω δεν πιστολιαζω την τραπεζα αλλα εσενα![]()
Αυτα ηταν καποτε που ο κοσμος ειχε καταθεσεις.τωρα πιστολιαζεις τον Σοιμπλε![]()
Καλημερα σε ολους.Bob σε ευχαριστω για τα λογια σου,αλλα......ΔΕΝ θεωρω μαγκια μου που δεν εχω πληρωσει.Και για να μη παρεξηγηθω εννοω οτι θα προτιμουσα να ειχα τα φραγκα να τελειωνω με τη τραπεζα.Φυσικα ποτε δεν θα παρω το μερος του τραπ.συστηματος,εχουν κανει πουστιες και πουστιες,εχουν καψει κοσμο και κοσμακι.Το δικο μου χρεος ειναι τριχα μπροστα σε αυτα που ακουω να χρωστανε αλλοι συνανθρωποι μας.Οτι εγραψα το εγραψα μη τυχων και καποιος γνωριζει κατι παραπανω να το πει.Μη παω σαν στραβαδι και με σκισουν.Τωρα αν μερικοι νομιζουν οτι ειμαι ο Ακαλυπτος......ας το νομιζουν.
BYRON ο bob μιλαει απο αγανακτηση(ετσι το καταλαβαινω εγω).
Τα λεγομενα σου μου θυμησαν ενα "καλοπληρωτη"που ειχα για πελατη οπου μου πεταξε το θεικο.
"Τοσα χρονια ο παππους μου απο εσενα αγοραζε καφε......Ε! δεν εχω εγω το δικαιωμα να σου κανονιάσω καποια χρηματα;"
Και αυτο με εντονο υφος περικαλω και το BMW απ'εξω................
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!