Απο το 1999 εως 2004 ηταν η μονιμη μου κατάσταση - οχι οτι δεν δούλευα ή δεν πληρωνόμουνα ΑΛΛΑ τα γαμουσα την μ@ν@ πεντε μερες πριν πληρωθώ δεν ειχα δραχμή - ευρω
μολις πληρωνόμουν παλι αρχιζα τις μ@λ@κιες, βεβαια αλλες εποχές να μου πεις
aleaxzafeir
Ετσι ή αλλιώς, λόγω κρίσης όλοι περνάνε με τα ψιλά. Το χειρότερο είναι έτσι περνούν οι συνταξιούχοι και αυτό με εξοργίζει πραγματικά. Για εμένα δεν με νοιάζει καθόλου
Επίτρεψε μου την συμπλήρωσηhttps://www.youtube.com/watch?v=lRLMTDjV-xc
RIDE MORE TALK LESS
απλα αλλαζεις λιγο το προγραμμα σου,πας σε κανα φιλο για καφε η το βραδι σε κανα σπιτι,δεν νομιζω να ειναι προβλημα το να μεινεις απο φραγκα για λιγες μερες.
το προβλημα ειναι εαν εχεις οικογένεια και περιμενει και αυτη απο εσενα.
πριν τεσσερις μηνες που γεννηθηκε ο γιος μου εγινε το εξης γεγονος...
εγω ανεργος...οι γονεις μου ανεργοι....τα πεθερικα πιο χρεωμενα και απο την Ελλαδιτσα...
εγω ειχα καβαντζα καποια χρηματα (μη φανταστεις πολλα) και ετσι ζουσαμε για τους προηγουμενους 9 μηνες. η γυναικα δουλευε αλλα σταματησε λογω εγκυμοσυνης.εγω κανενα μεροκαματο το μηνα καπου εκει.
πηγα στο μαιευτηριο και για να συμπληρωσω εσπασα κουμπαρα και πηγα σε σουπερ μαρκετ για να τα κανω χαρτονομισματα .οταν βγηκα απο το μαιευτηριο η περιουσια μου ηταν 3,5 ευρω....
ο Θεος ομως επειδη δεν αφηνει κανενα μεχρι να γυρισω σπιτι στη διαδρομη του γυρισμου χτυπησε το τηλεφωνο για δουλεια. σε αυτη που δουλευω μεχρι και σημερα.
και μεχρι σημερα παλι βαζω βενζινη με τα κερματα που μενουν.εχθες παρασκευη πληρωθηκα το δεκαπενθημερο ,εδωσα το νοικι και τωρα εχω 5,5 ευρω.
δοξα τω θεω να λεμεν.......
Ημιμόνιμη κατάσταση τα τελευταία 3 χρόνια. Στην αρχή μου κακοφαινόταν, τώρα το συνήθισα και δεν δίνω σημασία. Όταν συμβαίνει προσπαθώ να γεμίζω το χρόνο μου με ανέξοδες ασχολίες και να ξεχνιέμαι.
Λίγο ποδήλατο, λίγο διάβασμα, καμιά βόλτα ποδαράτη στη θάλασσα να αγναντέψω. Πέρση (Ξέρξης, Αρτάβαζος κλπ) πέρασα σχεδόν όλα τα απογεύματα του χειμώνα με ποδήλατο. Έκλεινα το μαγαζί και για 2 ωρίτσες ήμουν παραλία. Την μία ώρα ποδηλατούσα και την άλλη αγνάντευα ουρανό και θάλασσα. Φέτος δεν βοηθά ο καιρός για ποδήλατο, οπότε βρέξει,χιονίσει αδιάβροχο και περπάτημα παραλία.
Επίσης τα όποια ψιλά μου έμεναν/μένουν στο τέλος κάθε εβδομάδας( 8-10 ευρώ), τα μάζευα/ω έτσι ώστε στο τέλος του κάθε μήνα, να έχω καμιά 30αριά ευρά για κοντινή μοτοβόλτα. 20 ευρώ για βενζίνη και 10 ευρώ για κανά καφέ ή διόδιο.
Κόψε και αυτό τον καρκίνο, το τσιγάρο. Θα έχεις περισσότερα ψιλά και θα έχεις πνευμόνια για ποδήλατο ή περπάτημα
Υ.Γ.
Έχουμε και τον Μικέ να μας την "λέει" κάθε φορά, ότι δεν καθόμαστε για φαγητό. Με τι θα πλερώσουμε? Με μπιρμπιλόνια? Βρέ ούτε κάν τάπερ σου λέω!
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
7Tolis ωραία, και τώρα που ξεμπρόστιασες όλους εμάς τους μπατίρηδες, μπορείς να περάσεις μια βόλτα από τους υπόλοιπους για κανά δανεικό...
Το θέμα είναι να μην χρωστάς πουθενα.
Νιώθω καλύτερα με 5 ευρώ στην τσέπη ΔΙΚΑ ΜΟΥ και όλες οι υποχρεώσεις πληρωμένες, παρά 100-1000-5000 ευρώ και να χτυπάνε τηλέφωνα από δεξια και αριστερά, δώσε, γιατί άργησες, ενοίκιο, ρευμα, και και και.
Μην σκας ρε , στα τέτοια σου.
Και εγώ κάθε Σάββατο είναι να πάρω από 170 έως 190 ευρώ και το αφεντικό δίνει 50 έως 100 και σου λέει δεν έχω αλλά. Πάω τα ακουμπώ στο super market και τέλος. Την τρίτη θα έχω ξανά κανένα 20 και πάμε λέγοντας.
Μια μόνιμη μικρή φραγκιά.
Φαί να έχει το σπίτι και γάλα η μικρή , βενζίνη το παπί και έως εδώ…
Υ.γ εάν πεινάσεις πολύ, φρυγανιές και πολύ νερό !!!
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
και εδω μια απο τα ιδια φιλε.Απειρες φορες να εχω μεινει με ψιλα για να περασω πολλες μερες.Μη μασας!![]()
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure