Με ειδα σημερα,να κοιταω α-μηχανος τελευταια φορα το DRzακι.Ευχομαι να είναι τυχερο όπως ηταν στα χερια μου αυτά τα 9 χρονια,παντα ορθιοι,καλες βολτες φιλε, να κανεις αυτά δεν εκανα εγω!![]()
Με ειδα σημερα,να κοιταω α-μηχανος τελευταια φορα το DRzακι.Ευχομαι να είναι τυχερο όπως ηταν στα χερια μου αυτά τα 9 χρονια,παντα ορθιοι,καλες βολτες φιλε, να κανεις αυτά δεν εκανα εγω!![]()
Με είδα προχθές με καταρακτώδη βροχή να παρατάω το δρόμο για δουλειά σε γιατρό και να τρέχω να προλάβω γέρο με κουτί κατόπιν έκκλησης νεαρού ζευγαριού που τους πέταξε στον αέρα με το παπί, παραβιάζοντας το STOP Κασσαβέτη με Οδ. Ελύτη. Αφού πρόλαβα το γέρο σε χωματόδρομο με γούρνες και με απειλές και βρισιές τον ανάγκασα να γυρίσει πίσω, όταν επέστρεψα μετά από 20λεπτο μετά τη δουλειά μου να δω τι έγινε, άκουσα απ τους παθόντες μασημένα λόγια του τύπου "να, ξέρεις βγήκαμε γνωστοί... κλπ, κλπ". Ασχολίαστο.
Με ειδα να κανω βολτα το ολοκαινουριο MT-07 του συναδερφου μου...........νταξ!!!!!! πολυ ''ψευτια ρε αδερφε''!!!! (ουτε μια σιτα στο ψυγειο,θα ρημαξει αν δε βαλεις,απ'τα πετραδακια).Φιλε το fzs ειναι μηχανη.....αυτο ειναι ''ποδηλατο''!!!!
Πολυ ''γυμνια''!!!Απογοητευτικα.
με είδα να σταματάω στα φανάρια της χάνθ να έρχετε απο απέναντι σκύλος ντουγρού πάνω μου, αδέσποτο. Να είμαι φίλικος στην αρχή να το αφήνω να με μυρίσει ενώ γαύγιζε, και γυρο έφερνε την μηχανή, και πλησίαζε για να με δαγκώσει μετά και άλλο χειρρότερα,κατέβηκα πήγαινα πέρα δόθε, βάρεσα κόφτη τίποτα,ώσπου στο τέλος πέρα δόθε πέρα δόθε, όταν άναψε πράσσινο με άρπαξε το πόδι και μου το έσκισε κάτω στα χαμηλά το παπούτσι.
Τώρα αν εγώ το κλωτσούσα θα έφταιγα; τίποτα δεν το έκανα ,ούτε και μετά ακόμα.
Αν το ξανα πετύχω δεν ξέρω τι θα γίνει ,και έχω σκύλο ρε γαμώτο![]()
Με είδα να κατεβάζω κινέζικη κόπια του 50 αποχρώσεις... Και μισή ώρα μετά να ανακαλύπτω ότι όλο το γυμνό και το σεξ είναι κομμένα από την ταινία. Πέθανα στο γέλιο, α ρε κινέζοι, εσείς και οι δικοί μας της επταετίας...
με ειδα να αναρωτιεμαι ποσο κοστιζει ο εγκεφαλος του ανθρωπου οταν παρατηρησα οτι σε παγκο της λαικης σημερα πουλουσαν μεταχειρισμενα κρανη με 10 ευρω.![]()
Με ειδα να φρεναρω στο τσακ πισω απο μαυρο τζιπ,
διοτι ο μ@#$$$ με το ΧΤ εκανε μπασιμο απο τα αριστερα μου διχως να κοιταξει...
γαμ@##να αντανακλαστικα....δεν επρεπε να στριψω το τιμονι να σε στειλω ρε π@###$$ στην νησιδα...
![]()
Με είδα να κάνω ανασκαφές σε παλιές εκδρομές και να τις βάζω επί χάρτου...
Να έχουμε κάτι να σχεδιάζουμε για το τρέχον έτος.
Με είδα να μου ανεβαίνει η πίεση το απόγευμα γιατί κάποιος μου κούνησε τη μηχανή (σωστά σταθμευμένη) για να "παρκάρει" το αγροτικό του ΚΑΘΕΤΑ με το μισό πάνω στο πεζοδρόμιο.
Ακόμα να πέσει η πίεση... :a37:
Φύγαμε...
Με είδα για 2η φορά μέσα σε τέσσερεις μέρες να μου ανεβαίνει η πίεση το απόγευμα γιατί κάποιος πάλι μου κούνησε τη μηχανή (σωστά σταθμευμένη πάλι) για να παρκάρει το κουτί του. :a37:
Στο τέλος θα μου κάνουν και καμιά ζημιά και θα τρέχω...
Τι στο διάολο...
Έναν να πετύχω θα την πληρώσει για όλους στο τέλος
Ας μου κάνει κάποιος κανά ευχέλαιο
γιατί θα μου 'ρθει το εγκεφαλικό.
Φύγαμε...
Με είδα σήμερα να πηγαίνω κοντινή βόλτα με καλή παρέα με λίγο στροφιλίκι
αλλά να καταλήγουμε στη συζήτηση για τον εξοπλισμό
Χειμώνας
Γάντια,παντελόνι,μπότες,κράνη,ισοθερμικά...
και το καλοκαίρι
διχαλο,μαγιό,ψάθινο καπέλο.. καμια 300αρια χιλιόμετρα να έχουμε κάνει
τα θέλει ο κώλος μας φέτος θα ήμεθα λίγο πιο οργανωμενοι![]()
Με ειδα να χαμογελαω που σιγα-σιγα φευγουν τα chicken strips...
Με βλέπω κάθε μέρα να μαραζώνω.....6 μήνες and counting που δεν έχω βγεί βόλτα με το Gixxer λόγω χρόνου και αντοχών.....![]()
Keep spamming!!!:a13:
Με είδα το απόγευμα να περνάω από τα στενά της Τσαλαβούτας. Ξαφνικά μου πετάγεται μπροστά ένας σκύλος γαβγίζοντας. Από φόβο μην το πατήσω φρενάρω ακινητοποιώντας την μηχανή. Το σκυλί όμως με ανεξάντλητη μανία συνεχίζει να μου γαβγίζει και έρχεται και μου δαγκώνει το λάστιχο. Τι γυρνάω το τιμόνι από δω, τι το γυρνάω από κει, κανένα αποτέλεσμα. Μαρσάρω μια δυνατή ανεβάζοντας της στροφές, τρομάζοντας το , οδηγώντας το να κάνει ένα μέτρο πιο πίσω. Αρκετό για να βάλω πρώτη και να εξαφανιστώ από το σκυλί που με πέρασε για τον εραστή της γυναίκας του.