Θέλω να πάρω παπάκι μέχρι 125cc
Σκέφτομαι ένα απο τα 2.
YAMAHA CRYPTON 110 vs KAWASAKI JOY-R 125.
Οχι για καθημερινή οπως για να πηγαίνω στην δουλειά, κυρίως για βόλτες.
Θέλω να πάρω παπάκι μέχρι 125cc
Σκέφτομαι ένα απο τα 2.
YAMAHA CRYPTON 110 vs KAWASAKI JOY-R 125.
Οχι για καθημερινή οπως για να πηγαίνω στην δουλειά, κυρίως για βόλτες.
μιλας για καινουριο ή μεταχειρο,-ελαφρώς μεταχειρο...
η αγορά αφορα αποκλειστικα και μονο αυτα τα 2 μοντελα ή εισαι ανοικτος και σε αλλες προτάσεις (πχ kawasaki kaze-r 2013)
σχεδον τα ιδια ειναι...
απο μενα kawasaki, ειναι πιο δυνατο στα σιγουρα, αν οι βολτες ειναι και πιο μακρυνες...
Καλημέρα. Αν το θες για βολτίτσα το εργαλείο γιατί να μην πας σε ένα μικρό μοτοσυκλετάκι 125cc;
Το ybr για παράδειγμα.
και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;
Θέλω να πάρω καινούργιο. Θα το έχω για πολύ καιρό. Είμαι ανοιχτός και σε άλλες προτάσεις.
Το ybr είναι εκτός budget καινούργιο κάνει 2.250.
Το kaze-r είναι λιγότερα κυβικά απο το joy. Αξίζει?
Το καινούργιο το crypton 110 το έχει ένας φίλος για 2ο εδώ και 1 χρόνο αν δεν κάνω λάθος και είναι ίδια κατηγορία με το δικό μου που είναι κινέζος του 2008.
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Σχετικα με το joy-r αν το αγορασει κανεις απο ανταλλακτικα θα βρισκει σε περιπτωση που χρειαστει,γιατι απ`οτι εχω διαβασει και αλλου καλο δυνατο μηχανακι αλλα δεν τραβηξε στην Ελλαδα αρα μηπως η αναζητηση τους θα ειναι δυσκολη.
Εγω θα προτοτυπισω και θα σου πω κανενα απο τα 2.
Εχω χρησιμοποιησει το crypton 110 το καινουργιο για αρκετα χλμ και θα σου πω οχι γιατι εχει ποιοτητα κινεζου και απλα το μοτερακι του μοιαζει με του παλιου κρυπτον εξωτερικα και δεν θα βαρεσει τοσο νωρις οσο ενα κινεζικο.
Τωρα το joy αν και ειναι αρκετα καλο παπι δεν θα το επαιρνα διοτι προσφατα ημουν παρων σε συνεργειο που το ελυσαν για νεα μπιελα και δεν ειχε τιποτα κοινο στα ανταλλακτικα με το kaze-r. Οποτε φανταζεσαι οτι αν η μπιελα του kaze-r εχει 30 του joy θα εχει 60 κλπ.
Θα προτεινα κατι αναμεσα σε sprinter-wave και kaze-r new
Ενω το sprinter ειναι φουλ ποιοτικο....
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Εγω το σπριντερ το κατατασω πολυ κατω σε σχεση με τα kawa,yamaha κλπ.
και ναι το κρυπτον το μικρο "κινεζιζει" αλλα και παλι θα το προτιμουσα.
τα φρενα στα περισσοτερα παπια εγω τα θεωρω επαρκεστατα.
σημ.εχω το κρυπτον το 100αρι.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Φιλε μου αν κρινεις με βαση το crypton σου το οποιο ειναι απο τα καλυτερα παπια τοτε κανεις λαθος. Δεν εχει καμια σχεση το καινουργιο. Επαρκεστατα μπορει να ειναι αλλα αν σου πω οτι καινουργιο μηχανακι και μπλοκαριζε το πισω ταμπουρο και επρεπε να κανεις μπρος πισω το μηχανακι στη μεση του δρομου για να ξεκολλησει, τι θα μου πεις?
Οτι το μοντενας που επισης εχουμε στην δουλεια ειναι κλασεις ανωτερο απτα σπριντερ.με ιδια χλμ ιδια χρονολογια κλπ και τα 2 σπριντερ κολλησαν μια εγινε ρεκτιφιε.κολλησαν δευτερη και τωρα φορανε λιφαν μοτερ.το κρις στεκει αγεροχο,οπως το βγαλε το εργοστασιο...