Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 81

Θέμα: Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ

Οταν λες οτι δεν τους διωχνουν για το χρημα , τι εννοεις.
    οτι φοβουνται οι διοργανωτες μη χασουν τα λεφτα απο 10-20 ατομα? αν πιστευεις αυτο ,τι να πω κι εγω δηλαδη.
    μην ερχεσαι φετος αν δε θελεις αλλα σε διαβεβαιω οτι δεν θα γινει τιποτε μεσα στο χωρο.
    θα το μαθεις μετα την πανελληνια και θα ερθεις του χρονου
    αλλα μη γραφεις οτι σκεφτονται τα λεφτα απο 20 καγκουρες οταν μπαινουν μεσα κοντα 4000 μοτοσικλετες. δεν σε πιστευει κανεις

απλα αναρωτιεμε αν το σκευτοντε το οτι κρατοντας τους 10-20 καγκουρες χανουν κοσμο. μακαρι να γινη ετσι οπως το λες. εχω φιλους απο την γερμανια που ειναι σε λεσχες μοτοσηκλετηστων και ντρεπομε να τους καλεσω. οταν με ρωτουσαν αν αυτα που ακουνε για την πανελληνια στην ελλαδα ειναι αληθεια, τους λεω οτι ειναι υπερβολες. και μην νωμηζης οτι δεν τα βλεπουνε. με τα δοριφορικα καναλια γηνομαστε ρεζηλη διεθνως. ντρεπομε φιλε ντρεπομε που στην χωρα μας το στολιδη το εχουν κανει καρβουνο. και δεν ειναι το μονο. αν μαθω οτι υπαρχει βελτηωση τηνεπομενη χρωνια θα ειμαι εγω που θα την υπερασπιζομαι. εσθανωμε ασχημα οταν μηλαω με τους φιλους μου τους γερμανους και να κατεβαζω τα ματια απο ντροπη. ειμαι 44 χρωνων και θελω να λεω περιφανα οτι ειμαι ελληνας μοτοσηκλετηστης και οχι να ντρεπομε εξ ετειας 10-20 αληταραδων. ησως με θεωρης ρωμαντηκο αλλα ενα φιλοτιμο και μια περιφανια οτι ειμαστε ελληνες μας εμηνε. αν το χασουμε και αυτο τοτε τι μας μενη?
    γιωργος

ΕΕΕ. μην λεμε για εξω ...
    εκει γινεται κολαση τελειως στις συγκεντρωσεις μοτοσικλετιστων.
    μεχρι και συμμοριες , μαχαιρωματα κτλ.
    μπροστα στους εξω ειμαστε εκκλησια.......]
    εχω μιλησει με γερμανους, βελγους , αγγλους , ιταλους..
    τελειοι ειμαστε μπροστα στους ευρωπαιους, αλλα μπορουμε και καλυτερα και θα το κανουμε...

Νέο μέλος
    ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΗΝΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ.
    ΤΟ ΟΤΙ 3500 ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΔΕΕΙ Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ.
    ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ (ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥΣ )ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΝ Η ΠΑΝΕΛΗΝΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΘΑ ΔΕΙΝΟΠΑΘΕΙ ΑΠΟ 10-20-30 ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΩΝ.
    ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΠΟΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΟΝΤΡΑ.
    ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ -ΠΡΟΕΔΡΟΙ-ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΠΑΛΑΒΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ. ΟΣΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ

Επανέρχομαι με μόνο 2……λεπτομέρειες !
    1 Ένας βασικός λόγος που επιλέχθηκε το Σαλάντι είναι γιατί είναι πιο ελεγχόμενος χώρος και μη ξεχνάτε ότι αυτοί που κάνουν τη δουλειά (του ελέγχου) είναι απλοί μοτοσικλετιστές που δεν έχουν καμία σχέση (επαγκελματικά) με φύλαξη –αστυνομία – ματ – προστασία - σωματοφυλακή-κλπ , και παράλληλα υπάρχουν και τα δωμάτια .
    2 Μετά το Στόμιο δημοσιοποιήθηκε λίστα ανεπιθύμητων ατόμων ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ και κατά λέσχη .
    Η αντιπαράθεση φέρνει το διάλογο κι ο διάλογος το αποτέλεσμα !
    Είμαι από αυτούς που έχουν δηλώσει τις διαφωνίες τους ευθαρσώς – προσωπικά κι υπεύθυνα προς τους διοργανωτές (γιατί ΔΕΝ είμαι) αλά δεν είμαι κι απ’ αυτούς που πιστεύουν ότι καλύτερα να σκοτώσεις κάτι από το να το διορθώσεις κι αυτό γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση (κι όχι μόνο) η μοναδική μου σκέψη είναι το καλύτερο δυνατό για μας τους μοτοσικλετιστές και τίποτε………άλλο !
    Καλους δρομους !

δεν επέστρεψα
    psssss ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ να σε έχουν ως ανεπιθύμητο ε;

άστα να πάνε

τι έγραφε επάνω;

"Μπάμπης Σουγιάς"
    "Μάκης Λοστός";

Αρχικά δημιουργήθηκε από sir
    ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΗΝΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ.
    ΤΟ ΟΤΙ 3500 ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΔΕΕΙ Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ.
    ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ (ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥΣ )ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΝ Η ΠΑΝΕΛΗΝΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΘΑ ΔΕΙΝΟΠΑΘΕΙ ΑΠΟ 10-20-30 ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΩΝ.
    ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΠΟΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΟΝΤΡΑ.
    ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ -ΠΡΟΕΔΡΟΙ-ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΠΑΛΑΒΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ. ΟΣΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ
    Κ

Αστα φιλαρακο , κατσε σπιτι και κοιτα τον Ευαγγελατο ολη μερα, ειναι επικυνδυνα εξω.
    Εμεις που παμε 10 χρονια στις πανελληνιες μετα χιλια ζορια επιβιωνουμε
    ΄

The Lamp Chops Master
    Αστα φιλαρακο , κατσε σπιτι και κοιτα τον Ευαγγελατο ολη μερα, ειναι επικυνδυνα εξω.
    Δηλαδή το να έχω απαίτηση:

για ασφαλή διαμονή είναι υπερβολή?

για πρόβλεψη χώρων που θα γίνονται διάφορα είναι υπερβολή?

για σεβασμός στην επιλογή μου να μην παρεβρεθώ εκεί για όλο το τριήμερο είναι υπερβολή?
    Τα καλύτερα ταξίδια είναι..........

........αυτά που δεν κάναμε ακόμα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Capo_Di_Capi
    Δηλαδή το να έχω απαίτηση:

για ασφαλή διαμονή είναι υπερβολή?

για πρόβλεψη χώρων που θα γίνονται διάφορα είναι υπερβολή?

για σεβασμός στην επιλογή μου να μην παρεβρεθώ εκεί για όλο το τριήμερο είναι υπερβολή?
    Oχι δεν ειναι τιποτε παραλογο σ αυτα που γραφεις αλλα , εχουμε πειοτι αυτα θελουμε ολοι , γι αυτο επιλεχτηκε το συγκεκριμενο μερος φετος, αλλα δεν μπορω να ακουω κριτικες απο ατομα που δεν ηρθαν ποτε σε πανελληνια.

Παλαιό μέλος
    ΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΩΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ.
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ!!!
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΟΥΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΙ.

ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΣΠΑΑΑΑΑΑ....

Νέο μέλος
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΞΩ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.
    1.Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΚΤΕΡ ΕΚΑΝΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ ΚΟΠΗΚΕ ΣΤΑ ΔΥΟ.
    2.Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΓΛΥΣΤΡΑΓΕ ΑΛΛΑ ΤΟ GSXR ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ 180.
    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΚΟΣΑΡΙΖΩ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 10-20-30.
    ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΕΙ Η ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΜΑΣ.
    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ.

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από SpyrosTDM
    [B]ΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΩΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ.
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ!!!
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΟΥΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΙ.

Εχω διαβασει ολο το post πολλες φορες φιλαρακο ,
    εκπροσωπος ειμαι μονο του εαυτου μου και κανενος αλλου .
    Αν δεν καταλαβαινεις τι γραφω η καταλαβαινεις οτι γουσταρεις η φτιαχνεσαι να περνιεσαι για μπουχεσας , η με θεωρεις μαγκα ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.
    Ειτε ερθεις ειτε δεν ερθεις εμενα προσωπικα δεν μου καιγεται καρφακι για να μην πω τιποτε αλλο.
    Και ειτε το θελεις ειτε δεν το θελεις του χρονου σιγουρα θα ειμαστε περισοτεροι.
    Και ειτε το θελεις ειτε οχι οπως γραφει και ο Λευτερης πιο πανω στην πανελληνια μαζευεται ενα δειγμα των μοτοσικλετιστων της Ελλαδας. Απο ολη την Ελλαδα...
    ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ 6000 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ , ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΞΩ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.
    1.Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΚΤΕΡ ΕΚΑΝΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ ΚΟΠΗΚΕ ΣΤΑ ΔΥΟ.
    2.Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΓΛΥΣΤΡΑΓΕ ΑΛΛΑ ΤΟ GSXR ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ 180.
    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΚΟΣΑΡΙΖΩ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 10-20-30.
    ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΕΙ Η ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΜΑΣ.
    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ.
    ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ?
    Η ΑΠΛΑ ΔΙΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?
    ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ
    ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ . ΤΟΥΣ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ , ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
    ΤΙ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΛΕΠΕΙΣ?
    ΑΠΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ?

ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ? ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ. ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ . ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΩΦΕΛΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Περί ατυχημάτων… με τα δικά μου μάτια
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2011, 11:11
  2. ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΔΕ ΤΡΩΝΕ ΠΟΤΕ Recycle - ΦΑΝΤΑΡΟΣ
    από xxxristos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2006, 12:09
  3. Προβλημα με τα "μανηταρια"μου!!!
    από GTZ750 στο forum Kawasaki Z series