καλημέρα καλημέρα ,που λέει και ο Σταύρος ο Ποτάμης...
Είμαι ο Λευτερης ,23 χρονων ,απο φθιώτιδα(συγκεκριμένα Πελασγία Φθιώτιδας ' ναι στα πανάκριβα διόδια :P ) και σπουδάζω Πατρα...
Το καλοκαιρι τελειώνω σπουδές και μιας και το οικογενειακό αυτοκίνητο (toyota rav4 97 με μοτερ απο celica gt4 turbo ) είναι ο,τι πιο ασύμφορο μπορεις να οδηγησεις αυτη τη στιγμη ,σκεφτομαι να μπω στον χωρο της μοτοσυκλετας...
Τι θέλω:
1) οικομικες ,συμβατικες μετακινησεις
2) κατι που ειναι ιδιαιτερα φιλικο ,ως προς αναβατη με μηδενικη εμπειρια απο μηχανες (μονο παπι χωρις συμπλεκτη εχω καβαλησει)
3) κατι που με τακτικη συντηρηση και προσοχη θα με συντροφευσει για αρκετα χρονακια ,μεχρι να αποκτησω εμπειρια για κατι καλυτερο
4) να προσφερει αξιοπιστια και ασφαλεια ,ειδικα σε δικαβαλο...
5) χρηση κυριως ασφαλτινη ,αλλα ολοι ξερετε πως ειναι οι δρομοι στα χωρια ,αρκετες λακουβες ,σαμαρια και χωματοδρομοι σπαστηρια θα βρεθουν στο διαβα μου...
τωρα θα μου πειτε: φιλαρακι παρε ενα παπι να κανεις την δουλιτσα σου...
απαντηση : ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ,ειμαι 1.97 ,94 κιλα και ΔΕΝ ΧΩΡΑΩ σε παπι :P πιανονται προσαγωγοι ,ποδια ,χερια + οτι δεν εμπιστευομαι τα φρενα τους...
ψαχνω κατι μεταχειρισμενο ,αρκετα παλιο για να μην φοβαμαι να το γρατζουνισω ,να πεσω η στο φιναλε να ασελγησω πανω στον συμπλεκτη η στα αμορτισερ μεχρι να μαθω , οποτε ο,τι βοηθεια μπορειτε να προσφερετε στην αναζητηση θα ηταν ευπροσδεκτη...
το budget ειναι μικρο σχετικα ,και πιο πολυ με ενδιαφερει να αγορασω υπερπληρη εξοπλισμο ,και ας ειναι το μηχανακι χρεπι...
η ασφαλεια πανω απ'ολα!!
ευχαριστω!