Σελίδα 87 από 137 ΠρώτοΠρώτο ... 3777828384858687888990919297 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.291 έως 1.305 από 2046

Θέμα: Habemus Papam

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Μαζί σου ρε pipe, αλλά δεν άφησες και τίποτα απ΄έξω.

Κουλάρησε λίγο, σαν να έμαθες οτι τα παιδιά δεν τα φέρνει ο πελαργός...Life’s a bitch and then you marry one.
    Ναι ρε συ Βύρωνα.

Αλλά άλλο να λέμε για τη δουλειά που χάσαμε, το οικόπεδο του παππού που σκοτώσαμε για να ξεχρεώσουμε, την υπομονή που πρέπει να κάνουμε μέχρι να ξανασταθούμε στα πόδια μας κλπ, κι άλλο να πεθαίνει κόσμος.
    Και στην Αφρική πεθαίνουν κατά χιλιάδες. Αλλά εκεί έχουν πόλεμο (κανονικό). Εδώ πότε κηρύχθηκε?

Κι όχι ούτε έμαθα τώρα ότι δεν τα φέρνει τα παιδιά ο πελαργός ή ότι δεν παίζει Αη Βασίλης.
    Αλλά είναι ένα θέμα που είναι πιο βασικό κι από τα βασικά, και κάθε φορά που το πιάνουμε με πιάνουν τα διαόλια μου

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Ναι ρε συ Βύρωνα.

Αλλά άλλο να λέμε για τη δουλειά που χάσαμε, το οικόπεδο του παππού που σκοτώσαμε για να ξεχρεώσουμε, την υπομονή που πρέπει να κάνουμε μέχρι να ξανασταθούμε στα πόδια μας κλπ, κι άλλο να πεθαίνει κόσμος.
    Και στην Αφρική πεθαίνουν κατά χιλιάδες. Αλλά εκεί έχουν πόλεμο (κανονικό). Εδώ πότε κηρύχθηκε?

Κι όχι ούτε έμαθα τώρα ότι δεν τα φέρνει τα παιδιά ο πελαργός ή ότι δεν παίζει Αη Βασίλης.
    Αλλά είναι ένα θέμα που είναι πιο βασικό κι από τα βασικά, και κάθε φορά που το πιάνουμε με πιάνουν τα διαόλια μου

Ούτε στην Αφρική κηρύχθηκε, εκτός από κάτι επαναστάσεις χρηματοδοτούμενες από Βέλγους, Ολλανδούς, Ιταλούς, Άγγλους, Γερμανούς, ούτε στη Καμπότζη και στο Πακιστάν υπάρχει κάποια κατάρα ή ένα πεπρωμένο για να δουλεύουν και να πεθαίνουν σκλάβοι σε βιοτεχνίες κατασκευής παπουτσιών.
    Ο δυτικός κόσμος, εμείς, οι δίπλα και οι αποπάνω απομυζούν και εκμεταλλεύονται χωρίς καμία τύψη και με κάθε τρόπο τους αδύνατους. Και μέχρι να χτυπήσει μια οικονομική μορφή βίας τις πόρτες μας, είχαμε χεσμένη και την Αφρική και το Μπαγκλαντες και το Λάος.

Grow up boy, thats our world.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ούτε στην Αφρική κηρύχθηκε, εκτός από κάτι επαναστάσεις χρηματοδοτούμενες από Βέλγους, Ολλανδούς, Ιταλούς, Άγγλους, Γερμανούς, ούτε στη Καμπότζη και στο Πακιστάν υπάρχει κάποια κατάρα ή ένα πεπρωμένο για να δουλεύουν και να πεθαίνουν σκλάβοι σε βιοτεχνίες κατασκευής παπουτσιών.
    Ο δυτικός κόσμος, εμείς, οι δίπλα και οι αποπάνω απομυζούν και εκμεταλλεύονται χωρίς καμία τύψη και με κάθε τρόπο τους αδύνατους. Και μέχρι να χτυπήσει μια οικονομική μορφή βίας τις πόρτες μας, είχαμε χεσμένη και την Αφρική και το Μπαγκλαντες και το Λάος.

Grow up boy, thats our world.
    1. Η Αφρική ένα τυχαίο παράδειγμα ήταν. Ναι, ούτε εκεί φταίνε τα πιτσιρίκια 12 χρονών να κουβαλάνε καλάσνικα για το καλό της επανάστας και για να γίνουν άντρες. Ούτε κι άλλα Νχρονα που δεν έχουν φαΐ να φάνε, νερό να πιούνε, στον ήλιο μοίρα κλπ.

2. Όχι δεν είναι ούτε θέμα κατάρας ούτε πεπρωμένου. Δεν είπα κάτι τέτοιο.

3. Κακώς γενικεύεις για το ότι είχαμε τόσα χρόνια χεσμένη την Αφρική και το Λάος. Δεν είναι όλοι το ίδιο, αλλά όπως και να έχει δεν είναι εκεί το θέμα μου.

4. Αρκετά μεγάλος είμαι Βύρωνα για να ξέρω πώς είναι ο κόσμος μας. Και ο κόσμος μας γενικότερα και ο άνθρωπος ειδικότερα. Και δεν τρέφω ελπίδες.
    Αλλά το γεγονός ότι δεν τρέφω ελπίδες δε σημαίνει ότι δε μου επιτρέπεται να με πιάνουν και τα διαόλια μου όπως προείπα, ή να μην μπορώ να διαχωρίσω το σωστό από το λάθος.

Αλλιώς κοτσάρουμε μία ταμπέλα "That's our world. Deal with it!", την κάνουμε παντιέρα κι επιχείρημα-πανάκεια, κι ευχόμαστε ο επόμενος που θα συναντήσουμε στο διάβα μας μέσα σε αυτή τη ζούγκλα να μην είναι μεγαλύτερο ψάρι από εμάς και μας καταπιεί χωρίε δεύτερη σκέψη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Εγώ πάντα ελπίζω...
    Θα έρθουν καλλίτερες μέρες.
    Είμαι σίγουρος.
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Εγώ πάντα ελπίζω...
    Θα έρθουν καλλίτερες μέρες.
    Είμαι σίγουρος.

https://www.youtube.com/watch?v=yRG71b4HP0w
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

εγώ τελικά δεν έχω καταλαβει σχετικά με το δημοψήφισμα...
    τί φοβόμαστε?

αν βγει ναι, τι θα πρέπει να γίνει?
    αν βγει οχι, τι θα πρέπει να γίνει?
    αν γίνει, τι θα πουν οι εταίροι μας?

τι ακριβώς...???

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    εγώ τελικά δεν έχω καταλαβει σχετικά με το δημοψήφισμα...
    τί φοβόμαστε?

τι ακριβώς...???
    εγω φοβαμαι τους Ελληνες ψηφοφορους....

https://www.youtube.com/watch?v=zykafTuIMKo

εχουν βεβαρημενο ιστορικο!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    εγω φοβαμαι τους Ελληνες ψηφοφορους....

https://www.youtube.com/watch?v=zykafTuIMKo

εχουν βεβαρημενο ιστορικο!!!
    πιο ειλικρινής και άμεσος τρόπος δημοκρατίας από το δημοψήφισμα ΔΕΝ υπάρχει. Και αν δεν είχε τοποθετηθεί (σκοπίμως) στα τερατοποιημένα ταμπού της ελληνικής πολιτικής γλώσσας, μαζί με άλλα χαριτωμένα τοτεμ, (τανκς, δίκχιο του εργάτη κλπ) θα είχε άλλη τροπή η πολιτική αυτής της χώρας αλλά και η ίδια η χώρα...
    το ξέρω ότι απαντάς εν μέρει σαρκαστικά, και συμφωνούμε,
    αλλά η ουσία της δημοκρατίας είναι να δέχεσαι αυτό που θέλει η πλειοψηφία.

ΑΝ δεν μας αρέσει αυτό, ας αλλάξουμε πολίτευμα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Το δημοψηφισμα για το ευρω δεν ειναι και τοσο ευκολη υποθεση!
    Μην σου βαλω και την Κυρα Μαρικα που θα πρεπει να ψηφισει χωρις να ξερει καν τι συμφερει την χωρα!
    Σε τοσο σοβαρα θεματα και ιδιως για τα οικονομικα,δεν μπορουμε να πεταμε το μπαλακι στους πολιτες!

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsompanis Προβολή μηνύματος
    Το δημοψηφισμα για το ευρω δεν ειναι και τοσο ευκολη υποθεση!
    Μην σου βαλω και την Κυρα Μαρικα που θα πρεπει να ψηφισει χωρις να ξερει καν τι συμφερει την χωρα!
    Σε τοσο σοβαρα θεματα και ιδιως για τα οικονομικα,δεν μπορουμε να πεταμε το μπαλακι στους πολιτες!
    εάν οι κυρα Μαρίκες είναι οι πλειοψηφία αυτής της χώρας τότε αυτός είναι ο σοβαρότερος λόγος για δημοψήφισμα.

Να το πω αλλιως.
    Πως μπορει να γνωριζει ο απλος πολιτης τις επιπτωσεις ή τα πλεονεκτηματα της αποχωρησης απο το ευρω?

People, people we are the same
    No we're not the same
    Cause we don't know the game...."

Fight the Power
    By

Public Enemy

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsompanis Προβολή μηνύματος
    Να το πω αλλιως.
    Πως μπορει να γνωριζει ο απλος πολιτης τις επιπτωσεις ή τα πλεονεκτηματα της αποχωρησης απο το ευρω?
    Δλδ τώρα σοβαρά νομίζετε ότι είτε με δημοψήφισμα, είτε με εκλογές, έχουμε αντιπροσωπευτική δημοκρατία;

Έλα σοβαρευτείτε σας παρακαλώ, δεν γράφουμε έκθεση στην ε' δημοτικου.

Ποιος μιλησε για Δημοκρατια?
    Απλα δεν παιζει...

για τον καημένο τον Γκίκα,κουβέντα κανείς???? που'χει το παιδάκι του στην ξενιτιά και σκέφτεται να στείλει και το άλλο???? το φόβο στα μάτια του δεν τον είδε κανείς? ανάλγητη κι ανθρωποφάγα κΕνωνία......
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παρόμοια θέματα

1. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •