για πειτε καμια γνωμη παιδια για το ψηλο κατσικι![]()
για πειτε καμια γνωμη παιδια για το ψηλο κατσικι![]()
Ωπα...νατα ...τι εχουμε πανουλη ανησυχιες χ?
παιδια αφηστε βλεπω ενα τυπο καθε μερα με ενα ς και απλα εχω παθει σκαλωμα...και μου ερχονται και τα φλαςμπακ απο το 990 του σπανου που ειχα σκισει στη ζηρια πριν μερικα χρονια και σπαρταρανε τα ευρα στην τσεπη μου να πεταχτουν
μπιγκουλα πας για 2ο δλδ?
Εχω το SE με δυο ζευγαρια μπροστινα/πισινα τα δευτερα απο 950SM. Η αλλαγη γινεται σε κανα διωρο το πολυ αλλα εχω αρχισει να την βαριεμαι, οποτε σκεφτομαι να χτυπησω ενα adv και να το χω μονιμως σε τριμ SM που ειναι πιο ανετο στο δρομο και το SE μονο για αυτο το οποιο φτιαχτηκε.
Αν βρεις 950 σε καλη κατασταση και χρηματα χτυπα το με κλειστα τα ματια, τα κλασσικα φανταζομαι τα ξερεις για τρομπες κλπ. Εκτος αυτων θα χρειαστει να διαθεσεις και λιγο χρονο για την ρυθμιση των καρμπυρατερ και θα εχεις ενα απιστευτο μηχανακι.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
σε σμ να εχεις το adv?
το προβλημα της τρομπας ενταξει, τωρα ενα slave εμβολακι δεν ειναι καν προβλημα μη τρελαθουμε....
αυτο που με προβληματιζει τωρα ειναι οτι το μηχανακι αυτο ειναι πλεον σχετικα παλιο, οποτε δε ξερω μετα απο 10+ χρονια ποια μπορει να ειναι τα σημεια που πονανε...
και το ακομα πιο σημαντικο ειναι το θεμα της καταλανωσης....γιατι ακουω για τρομακτικα πραγματα...και οκ ξερω οτι μπορει μερικοι να παρεξηγηθουν τωρα, αλλα το μηχανακι δεν εχει τοσο γκαζι για να δικαιολογει τις καταναλωσεις που εχει, η που τουλαχιστον διαβαζω απο πολλους....ειναι οντως τοσο χαλια τα πραγματα?
Υπάρχει νήμα για τις καταναλώσεις, κατατοπιστικότατο.
Μια χαρα καταναλωση εχει Πανο, απλα θελει να ασχoληθεις λιγο με τα καρμπυρατερ και να προσεχεις το δεξι καρπο γιατι το μοτερ (με το σωστο μειγμα) μπορει να μην εχει πολλα αλογα αλλα ειναι πολυ εκρηκτικο. Αν το παρεις δωσε αλλα 200ευρω να βαλεις ενα wideband στον μπροστινο κυλινδρο ωστε να μπορεσεις να το ρυθμισεις σωστα. Αν παρεις το 990 και εχεις αλλα 600 βαλε ενα pcv με autotune (η bazzaz) και θα γελαν και τα μουστακια σου.
Κατα τ'αλλα και στο θεμα της γενικης αξιοπιστιας ειναι πολυ στανταρντ το τι πρεπει να κανεις και δεν κοστιζει πολυ. Το δε μοτερ ειναι πραγματικα τερας αντοχης.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
ναι το ξερω, απλα θυμαμαι τοτε που ειχαν πρωταρχισει να κανουν τα adv σμ ειχε βγει η κτμ και ειχε πει πως γινεται επικινδυνο το μηχανακι ετσι...και μετα εβγαλε το 950σμ για οσους ηθελαν αυτο το μοτερ σε σμ...
K@@@υλα,ΧΤΥΠΑ το,μόνο μείον κατεμέ η κατανάλωση,άκου όμως το Δόκτωρ πιο πάνω και νομίζω θα δείς διαφορά,Ά!!!έτσι θα είσαι όποτε το καβαλάς.
Τελευταία τροποποίηση από MiltiadisK.D; 09/03/2015 στις 19:35.