Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 72

Θέμα: 950 adventure s

balls of steel Το avatar του/της p@nos

950 adventure s

για πειτε καμια γνωμη παιδια για το ψηλο κατσικι

Γ@μει και δερνει.-

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Ωπα...νατα ...τι εχουμε πανουλη ανησυχιες χ?

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p@nos Προβολή μηνύματος
    για πειτε καμια γνωμη παιδια για το ψηλο κατσικι
    Τι ερωτησεις ειναι αυτες ρε?
    Εγω σκεφτομαι να ξεκινησω συλλογη.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

παιδια αφηστε βλεπω ενα τυπο καθε μερα με ενα ς και απλα εχω παθει σκαλωμα...και μου ερχονται και τα φλαςμπακ απο το 990 του σπανου που ειχα σκισει στη ζηρια πριν μερικα χρονια και σπαρταρανε τα ευρα στην τσεπη μου να πεταχτουν

μπιγκουλα πας για 2ο δλδ?

παιδια αφηστε βλεπω ενα τυπο καθε μερα με ενα ς και απλα εχω παθει σκαλωμα...και μου ερχονται και τα φλαςμπακ απο το 990 του σπανου που ειχα σκισει στη ζηρια πριν μερικα χρονια και σπαρταρανε τα ευρα στην τσεπη μου να πεταχτουν /

μπιγκουλα πας για 2ο δλδ?
    Εχω το SE με δυο ζευγαρια μπροστινα/πισινα τα δευτερα απο 950SM. Η αλλαγη γινεται σε κανα διωρο το πολυ αλλα εχω αρχισει να την βαριεμαι, οποτε σκεφτομαι να χτυπησω ενα adv και να το χω μονιμως σε τριμ SM που ειναι πιο ανετο στο δρομο και το SE μονο για αυτο το οποιο φτιαχτηκε.

Αν βρεις 950 σε καλη κατασταση και χρηματα χτυπα το με κλειστα τα ματια, τα κλασσικα φανταζομαι τα ξερεις για τρομπες κλπ. Εκτος αυτων θα χρειαστει να διαθεσεις και λιγο χρονο για την ρυθμιση των καρμπυρατερ και θα εχεις ενα απιστευτο μηχανακι.

σε σμ να εχεις το adv?

το προβλημα της τρομπας ενταξει, τωρα ενα slave εμβολακι δεν ειναι καν προβλημα μη τρελαθουμε....
    αυτο που με προβληματιζει τωρα ειναι οτι το μηχανακι αυτο ειναι πλεον σχετικα παλιο, οποτε δε ξερω μετα απο 10+ χρονια ποια μπορει να ειναι τα σημεια που πονανε...

και το ακομα πιο σημαντικο ειναι το θεμα της καταλανωσης....γιατι ακουω για τρομακτικα πραγματα...και οκ ξερω οτι μπορει μερικοι να παρεξηγηθουν τωρα, αλλα το μηχανακι δεν εχει τοσο γκαζι για να δικαιολογει τις καταναλωσεις που εχει, η που τουλαχιστον διαβαζω απο πολλους....ειναι οντως τοσο χαλια τα πραγματα?

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    και το ακομα πιο σημαντικο ειναι το θεμα της καταλανωσης....γιατι ακουω για τρομακτικα πραγματα...και οκ ξερω οτι μπορει μερικοι να παρεξηγηθουν τωρα, αλλα το μηχανακι δεν εχει τοσο γκαζι για να δικαιολογει τις καταναλωσεις που εχει, η που τουλαχιστον διαβαζω απο πολλους....ειναι οντως τοσο χαλια τα πραγματα?
    Υπάρχει νήμα για τις καταναλώσεις, κατατοπιστικότατο.

σε σμ να εχεις το adv?

το προβλημα της τρομπας ενταξει, τωρα ενα slave εμβολακι δεν ειναι καν προβλημα μη τρελαθουμε....
    αυτο που με προβληματιζει τωρα ειναι οτι το μηχανακι αυτο ειναι πλεον σχετικα παλιο, οποτε δε ξερω μετα απο 10+ χρονια ποια μπορει να ειναι τα σημεια που πονανε...

Μια χαρα καταναλωση εχει Πανο, απλα θελει να ασχoληθεις λιγο με τα καρμπυρατερ και να προσεχεις το δεξι καρπο γιατι το μοτερ (με το σωστο μειγμα) μπορει να μην εχει πολλα αλογα αλλα ειναι πολυ εκρηκτικο. Αν το παρεις δωσε αλλα 200ευρω να βαλεις ενα wideband στον μπροστινο κυλινδρο ωστε να μπορεσεις να το ρυθμισεις σωστα. Αν παρεις το 990 και εχεις αλλα 600 βαλε ενα pcv με autotune (η bazzaz) και θα γελαν και τα μουστακια σου.

Κατα τ'αλλα και στο θεμα της γενικης αξιοπιστιας ειναι πολυ στανταρντ το τι πρεπει να κανεις και δεν κοστιζει πολυ. Το δε μοτερ ειναι πραγματικα τερας αντοχης.

σε σμ να εχεις το adv?
    Ενα απο τα καλα των lc8....ολα τα κομματια ειναι ευθεως ανταλλαξιμα. εξ'αλλου το SM εχει εξαιρετικες αναρτησεις και φρενα για δρομο.

ναι το ξερω, απλα θυμαμαι τοτε που ειχαν πρωταρχισει να κανουν τα adv σμ ειχε βγει η κτμ και ειχε πει πως γινεται επικινδυνο το μηχανακι ετσι...και μετα εβγαλε το 950σμ για οσους ηθελαν αυτο το μοτερ σε σμ...

ναι το ξερω, απλα θυμαμαι τοτε που ειχαν πρωταρχισει να κανουν τα adv σμ ειχε βγει η κτμ και ειχε πει πως γινεται επικινδυνο το μηχανακι ετσι...και μετα εβγαλε το 950σμ για οσους ηθελαν αυτο το μοτερ σε σμ...
    ναι στα μαμα πηρουνια δεν λεει με τιποτε ο 17αρης τροχος, αλλα τα SM εχουν αλλο offset

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    ναι στα μαμα πηρουνια δεν λεει με τιποτε ο 17αρης τροχος, αλλα τα SM εχουν αλλο offset
    Ναι λεγε τετοια εσυ να τα διαβαζει ο καθε πικραμενος και να γεμιζει το moto.gr νεα θρεντ με θεμα το adv ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Allst@rf Προβολή μηνύματος
    Ναι λεγε τετοια εσυ να τα διαβαζει ο καθε πικραμενος και να γεμιζει το moto.gr νεα θρεντ με θεμα το adv ...

Παλαιό μέλος
    K@@@υλα,ΧΤΥΠΑ το,μόνο μείον κατεμέ η κατανάλωση,άκου όμως το Δόκτωρ πιο πάνω και νομίζω θα δείς διαφορά,Ά!!!έτσι θα είσαι όποτε το καβαλάς.
    Τελευταία τροποποίηση από MiltiadisK.D; 09/03/2015 στις 19:35.

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 950 Adventure Photos
    από Nik0s στο forum KTM
    Απαντήσεις: 76
    Τελευταίο μήνυμα: 31/07/2008, 08:39
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2006, 09:51
  3. 950 Adventure για 5.200 στο ebay...
    από Nik0s στο forum KTM
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2006, 10:39