Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 64

Θέμα: Μια βοήθεια για πρόβλημα σε pc.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    ας πω κι εγω το προβλημα που μου προεκυψε.........
    σε pc εχω μια οθονη σε εξοδο vga και ταυτοχρονα μια τηλεοραση σε εξοδο hdmi και τις εχω κανει duplicate (κλωνους)
    τελευταια εκανα ενα επιτυχημενο formatkai προχθες η οθονη μου εγινε κατασπρη και νεκρωσε
    εβαλα πανω μια αλλη παλιοτερη οθονη που ειχα η οποια λειτουργει κανονικα ομως οταν αποσυνδεω την τηλεοραση η οθονη μου βγαζει μηνυμα <<out of range>>
    μετα απο ψαξιμο επανεγκατεστησα τους drivers της οθονης χωρις αποτελεσμα και μειωσα πολυ την αναλυση της καρτας γραφικων επισης χωρις αποτελεσμα
    σκεφτομαι μηπως η vga μας χαιρετησε και η οθονη παιζει μονο σαν κλωνος της hdmi
    εχει κανεις καμμια ιδεα-προταση;
    ευχαριστω προκαταβολικα

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Να μαι πάλι. Ζβηνει πάλι. Στο YouTube πατάς να δεις και σε πετάει στο επόμενο. Κάνω back στον fireflox και μετά παίζει το επιλεγμένο. Βασικά μου τη δίνει που Ζβηνει στα καλά καθούμενα. Στη διαχείριση συσκευών δε μου βγαζει κάτι και οι drivers είναι ενημερωμένοι.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	product_detailed_image_1322_305.jpg 
Προβολές:	184 
Μέγεθος:	7,9 KB 
ID:	329069

Όνομα:	untitled.png 
Προβολές:	185 
Μέγεθος:	38,5 KB 
ID:	329070

Όνομα:	untitled1.png 
Μέγεθος:	89,1 KB 
ID:	329071

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    ας πω κι εγω το προβλημα που μου προεκυψε.........
    σε pc εχω μια οθονη σε εξοδο vga και ταυτοχρονα μια τηλεοραση σε εξοδο hdmi και τις εχω κανει duplicate (κλωνους)
    τελευταια εκανα ενα επιτυχημενο formatkai προχθες η οθονη μου εγινε κατασπρη και νεκρωσε
    εβαλα πανω μια αλλη παλιοτερη οθονη που ειχα η οποια λειτουργει κανονικα ομως οταν αποσυνδεω την τηλεοραση η οθονη μου βγαζει μηνυμα <<out of range>>
    μετα απο ψαξιμο επανεγκατεστησα τους drivers της οθονης χωρις αποτελεσμα και μειωσα πολυ την αναλυση της καρτας γραφικων επισης χωρις αποτελεσμα
    σκεφτομαι μηπως η vga μας χαιρετησε και η οθονη παιζει μονο σαν κλωνος της hdmi
    εχει κανεις καμμια ιδεα-προταση;
    ευχαριστω προκαταβολικα
    Με μπέρδεψες λίγο. Μετά το φορμάτ δεν ξαναλειτούργησε ποτέ σωστά ή κάποια στιγμή αργότερα. Νομίζω πως αν πας στις ιδιότητες για προχωρημένους της κάρτας σου θα το βρεις το πρόβλημα. Out of range βγάζει όταν η έξοδος δεν στέλνει σήμα στην οθόνη, αν ήταν καμμένo το vga out δε θα έστελνε ούτε οταν είναι ορισμένη σαν κλώνος. Κάτασπρη έγινε?!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Να μαι πάλι. Ζβηνει πάλι. Στο YouTube πατάς να δεις και σε πετάει στο επόμενο. Κάνω back στον fireflox και μετά παίζει το επιλεγμένο. Βασικά μου τη δίνει που Ζβηνει στα καλά καθούμενα. Στη διαχείριση συσκευών δε μου βγαζει κάτι και οι drivers είναι ενημερωμένοι.
    Toli θέλει ψάξιμο ρε φίλε. Σε πρώτη φάση μπορείς να απενεργοποιήσεις της αυτόματες επανεκκινήσεις για να σου βγάζει τις μπλε οθόνες του θανάτου. Απ' τον κωδικό που θα σου δώσει στην μπλε οθόνη, μπορείς να δεις τι προκάλεσε το πρόβλημα (μεσω της microsoft και αν είσαι και λίγο γκουρού).
    Άφησε λίγο ανοιχτή την διαχείριση πόρων και δες αν ο επεξεργαστής σου δουλεύει συνέχεια στο 100%. Έτσι οπως μας το περιγράφεις ο επεξεργαστής σου πρέπει να είναι συνέχεια απασχολημένος και τα βιντεο που θέλουν μεγαλύτερη συμμετοχή του επεξεργαστή κάνουν τα δικά τους.
    Μετά από επανεκκίνηση (μη ηθελημένη) μπορείς να πας και στην διαχείρηση σφαλμάτων απ' τον πίνακα ελέγχου και να δεις τι έχει αστοχήσει, καταρρεύσει.
    Αλλά αν κρίνω απ' της πληροφορίες που μας δίνεις δεν νομίζω να μπορείς να τα κάνεις μόνος σου.
    Όταν τον άνοιξες είδες κανέναν πυκνωτή μαυρισμένο ή ανοιγμένο? Δες και τους πυκνωτές της κάρτας σου.

Μπορεί να είναι πρόβλημα στο λογισμικό μέχρι μητρική και δε μας βοηθάς καθόλου.
    Sent from me using a computer.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος

Όνομα:	product_detailed_image_1322_305.jpg 
Προβολές:	184 
Μέγεθος:	7,9 KB 
ID:	329069

Όνομα:	untitled.png 
Μέγεθος:	38,5 KB 
ID:	329070

Όνομα:	untitled1.png 
Μέγεθος:	89,1 KB 
ID:	329071

Την κουρτίνα 3 για να είμαστε σίγουροι. Δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν μπορεί να λύσει!

η οθονη που εγινε κατασπρη θεωρω οτι τα φτυσε και την εχω εκτος
    η αλλη που εβαλα πανω στη vga λειτουργει μονο οταν εχω κανει duplicate με την τηλεοραση και ειναι η τηλεοραση συνδεδεμενη
    οταν ειναι μονη της γραφει out of range........

Moderator
    η οθονη που εγινε κατασπρη θεωρω οτι τα φτυσε και την εχω εκτος
    η αλλη που εβαλα πανω στη vga λειτουργει μονο οταν εχω κανει duplicate με την τηλεοραση και ειναι η τηλεοραση συνδεδεμενη
    οταν ειναι μονη της γραφει out of range........
    Κάποια λάθος επιλογή στις ιδιότητες έχεις κάνει.

τι να πω......
    το θεμα προεκυψε ξαφνικα και χωρις να πειραξω τιποτα
    στις διαφορες ρυθμισεις τσεκαρα μεχρι εκει που ηξερα εγω και μετα ο αδελφος μου που ειναι περισσοτερο γνωστης

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Με μπέρδεψες λίγο. Μετά το φορμάτ δεν ξαναλειτούργησε ποτέ σωστά ή κάποια στιγμή αργότερα. Νομίζω πως αν πας στις ιδιότητες για προχωρημένους της κάρτας σου θα το βρεις το πρόβλημα. Out of range βγάζει όταν η έξοδος δεν στέλνει σήμα στην οθόνη, αν ήταν καμμένo το vga out δε θα έστελνε ούτε οταν είναι ορισμένη σαν κλώνος. Κάτασπρη έγινε?!!!
    όπως επίσης και σε μισο - κατεστραμμένη Vga που δεν μπορεί ν' ανεβάσει ανάλυση και γενικότερα όταν η συχνότητα που καλείται να διαχειριστεί το μόνιτορ είναι εκτός της λειτουργικής του περιοχής. Όταν η vga δεν στέλνει σήμα συνήθως παίρνουμε το μνμ "No Signal".

Ψήσιμο με θερμοπίστολο και μάλλον θα επανέλθει.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

ξηλωσα απο αλλο δωματιο μια 32αρα tv τη συνδεσα στη vga και δουλεψε κανονικα ειτε σαν κλωνος με την αλλη εκτος, ειτε μονη της
    ισως η οθονη που εχω τωρα δε συνεργαζεται με την καρτα γραφικων της μητρικης λογω παλαιοτητας
    ευχαριστω οσους απαντησαν ,καλες γιορτες σε ολους

Moderator
    ξηλωσα απο αλλο δωματιο μια 32αρα tv τη συνδεσα στη vga και δουλεψε κανονικα ειτε σαν κλωνος με την αλλη εκτος, ειτε μονη της
    ισως η οθονη που εχω τωρα δε συνεργαζεται με την καρτα γραφικων της μητρικης λογω παλαιοτητας
    ευχαριστω οσους απαντησαν ,καλες γιορτες σε ολους
    Λόγο παλαιότητας πρέπει να βάλεις την μια να λειτουργεί σε διαφορετική ανάλυση απ' την άλλη. Διάβασε τι έγραψε ο Vaska.
    Το έχω κάνει και εγώ σε ένα αρχαιότατο λάπτοπ με linux που το έχω συνδέσει με ένα 29αρι tv-monitor.

προσπαθησα το κανω, ετσι ειχα την προηγουμενη
    σε αυτην ομως οταν τη βαλω μονη της δεν την αναγνωριζει καν
    οταν την κανω duplicate παλι δεν παιζει μονη της σε καμμια αναλυση

Τα τααααννν i am back.Λοιπόνε,νόμιζα πως είχα λύσει το θέμα μου αλλα σκοτάδια έλυσα.Μάλλον έγινε χειρότερο πλέον.Τωρα κολλάει και κατα την εκκίνηση το ψ μου.Το θέμα με τα βιντεο στο youtube εξακολουθει και γίνεται συχνότερο με κάποιο μηνυμα για shockwave flash κτλ.Προχθες τσάκωσα και μπλέ οθόνη.Βεβαια κολλάει και κατα την εξερευνηση των windows καμια φορά.Μήπως αντί για κάρτα να υποψιαστώ μητρική;
    Φίου φίου φι φι φίου

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Τα τααααννν i am back.Λοιπόνε,νόμιζα πως είχα λύσει το θέμα μου αλλα σκοτάδια έλυσα.Μάλλον έγινε χειρότερο πλέον.Τωρα κολλάει και κατα την εκκίνηση το ψ μου.Το θέμα με τα βιντεο στο youtube εξακολουθει και γίνεται συχνότερο με κάποιο μηνυμα για shockwave flash κτλ.Προχθες τσάκωσα και μπλέ οθόνη.Βεβαια κολλάει και κατα την εξερευνηση των windows καμια φορά.Μήπως αντί για κάρτα να υποψιαστώ μητρική;
    Το πρώτο θέμα που έλυσες επιφανειακά ήταν λόγω θερμοκρασιών. Μπλέ οθόνες και κολλήματα μπορεί να είναι ξανά θερμοκρασίες στο αρχικό στάδιο του προβλήματος ή και γενικότερα μια κουρασμένη εγκατάσταση windows ή πρόβλημα σε δίσκο, μνήμες, τροφοδοτικό. Αν ο υπολογιστής έχει να επισκεφθεί τεχνικό πάνω από χρόνο και είναι το καθημερινό σου μηχάνημα, σου προτείνω να κανονίσεις ένα service

Περισσότερο θα με ενδιέφερε αν μπορώ να κάνω διάγνωση για το τί του φταίει ωστε να το αντικαταστήσω κάποια στιγμη.
    Η εγκατάσταση είναι πρόσφατη,το τροφοδοτικο 2 ετών,ο ssd με το διαγνωστικο της intel δειχνει οκ.
    Φίου φίου φι φι φίου

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πολύ μπερδεμένος, βοήθεια για πρόβλημα σε δίχρονο...
    από johnpan στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2018, 22:15
  2. βοήθεια για προβλημα μίζας; σε 1100 gs
    από igi στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2011, 15:27
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2011, 22:13
  4. Μια Βοηθεια Για Επιλογη Service
    από slaybas στο forum KTM
    Απαντήσεις: 29