εχω το interphone 5,και πραγματικα παει τη βολτα σε αλλο επιπεδο!μαζι εχω αγορασει και το joystick που μπαινει το γκριπ και την χειροζεσαι χωρις να περνεις τα χερια σου απο το τιμονι!με περνουν τηλ και ενω παω με 150 +με ακουν και τους ακουω σαν να ειμαι στο σπιτι!εχει ακομα και αυτοματη προσαρμογη της εντασης αναλογα με το θορυβο που λαμβανει το μικροφωνο,δηλαδη οταν τρεχεις και λαμβανει εντονο ηχο αυξανει την ενταση και οταν μειωνεις ταχυτητα αυτοματα χαμηλωνει!
το συνιστω ανεπιφυλαχτα!
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Πληρωσα την twin pack 230 ευρω από ιντερνετ...ειχα προδιατεθεί πολύ θετικα για την συγκεκριμενη γιατι ολοι σταζανε μελι για αυτην...αλλα τελικα το καλο είναι υποκειμενικο και δεν φταιει μαλλον το προιον...λοιπον από μια ακριβη ενδοεπικοινωνια εγω περιμενα κατά αρχην στερεοφωνικο ηχο σε μεγαλες ταυτητα, συγγνωμη αλλα για αυτό πληρωνω τοσο ακριβα για να εχω ποιοτητα..δυστυχως ο ηχος στα αυτια μου ηταν παρα πολύ οξυς και αναγκαζομουνα να φοραω ωροασπιδες για να ακουσω καπως , ειδικα όταν ειχε αερα...μιλαμε το τρυπημα που μου εκανε ο ηχοις στο τυμπανο μου τον θυμαμαι ακομα...εκει εφαγε και το ακυρο..και φυσικα στις μεγαλες ταχύτητες δεν ειχα ουτε πολύ καθαρο ηχο συνομιλιας..
Οποτε ο καθενας αντιλαμβάνεται την ενδοεπικοινωνια όπως εκεινος θεωρει σωστο..αν δεν εχεις πρόβλημα να πηγαινεις με 100χλμ στο κοντερ, εκει μαλλον ολες ειναι καλες...στις μεγαλες ταχυτηες όμως είναι που ξεχωριζει η ποιοτικη συσκευη και η μινταλντ δεν είναι από αυτές...την "σκοτωσα" για 50 ευρω και αν ξαναγορασω κατι αντιστοιχο μονο κατοπιν προσωπικης δοκιμης σε κρανος,αυτό συσινιστω και σε ολους για να μην νιωσουν ότι χασανε καποια στιγμη τα χρηματα τ ους όπως εγω... παντως ολοι μιλανε για την F5 γυρω στο 170 ευρω η single από ebay ..