71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Νόμιμο είναι.
[FONT=Helvetica Neue, Helvetica, Arial, sans-serif]"Τα πρόσωπα που πραγματοποιούν παρεμπιπτόντως, περιστασιακά και [/FONT]όχι κατά σύστημα πώληση αντικειμένων[FONT=Helvetica Neue, Helvetica, Arial, sans-serif], τα οποία περιήλθαν σ' αυτά από λόγους [/FONT]που δεν έχουν σχέση με την επαγγελματική δραστηριότητά τους[FONT=Helvetica Neue, Helvetica, Arial, sans-serif] και με [/FONT]τρόπο που να μη συνιστά η πώληση αυτή κλάδο επαγγελματικής δραστηριότητας[FONT=Helvetica Neue, Helvetica, Arial, sans-serif], δε θεωρείται ότι (τα πρόσωπα αυτά) ενεργούν για τη συγκεκριμένη πώληση με την ιδιότητα του επιτηδευματία ( βλέπε άρθρο 2 θέμα 42 στο βιβλίο του Δημ.Σταματόπουλου " Ανάλυση ερμηνεία του ΚΒΣ")."[/FONT]
Think faster than you ride
καλά μιλάμε μερικοί είναι όχι απλά εντελώς άσχετοι (που δεν είναι κακό), αλλά το χειρότερο είναι να το παίζεις και σχετικος χωρίς να έχεις ιδέα. είναι που λένε καλύτερα να μασας παρά να μιλάς καμμια φορα
Ειμαστε ακομα σιγουροι για εκεινο το δημοψηφισμα?![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
μάλιστα. δηλ ο μαντρας θα πουλήσει κάτι που δεν του ανήκει. 1ον) αυτό λέγεται παράνομη ιδιοποίηση. έτσι για να μαθαίνουμε και τη νομοθεσία. 2ον) εγω λες θα πληρώσω το φπα. "ο μαντρας αλήθεια τι θα κερδίσει για όλο αυτο"??? 3ον)κατ ευθιειαν μπορώ να κατηγορήσω τον μαντρα για υπαιξέρεση. αμα λέω ότι να ναι..
όχι μονο δεν βοηθάτε , αλλα προσπαθητε να τον σπρώξετε στην ακολασία της φοροδιαφυγής , της παράνομης εμπορίας και της ψευδούς δήλωσης...
αλλά τέτοιοι είστε...