Επειδή βλέπω ότι κάποιοι εδώ ακούγονται σαν να είναι οι αντιπρόσωποι του Σαμαροβενιζέλου & Σάλλα και τον λοιπών τραπεζώνΕ και μπορεί να μη γουστάρουν τον ΜΠαρουφάκη ή ΜΠαφΟυράκη και γω δεν ξέρω πως αλλιώς τον λένε νομίζω πως οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τούτο:
Ο τύπος έχει καταφέρει να βγάλει έξω από τα ρούχα τους τους Γερμανούς και να τους κάνει να φαίνονται κυριολεκτικά οι ΝΑΖΙ της Ευρώπης. Τους έχει προσφέρει ΛΥΣΕΙΣ -ίσως και επίτηδες- αλλά αυτοί λόγω του ότι έχουν τη νοοτροπία του ΓΑ και ΔΕ τις απορρίπτουν όλες (το κρατάμε αυτό). Είτε κάνει λοκΩτούμπες είτε όχι, είτε τηρεί είτε δεν τηρεί το προεκλογικό πρόγραμμα των ΤσυριζαίωνΕ το γεγονός και μόνο ότι τον έχουν προσβάλλει πολλές φορές και έχουν επίσης κάνει νύξεις για να φύγει -αντίθετα έχουν δηλώσει ανοιχτά ότι θέλουν πάλι πίσω τον "στα τέσσερα" Σαμαρά- σημαίνει πως ότι φαίνεται να κάνει το κάνει ΚΑΛΑ (το κρατάμε επίσης και αυτό). Οπότε το γεγονός ότι οι Γερμανοί φαίνονται οι κακοί της υπόθεσης μακροπρόθεσμα θα ευνοήσει την δική μας πλευρά και είναι και πολύ καλή επικοινωνιακή πολιτική. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν πέσει σε πολλά λεκτικά ατοπήματα και συμπεριφέρονται σαν κακομαθημένα κωλόπαιδα δημοτικού. Επίσης και η συνδυαστική στρατηγική των "διαρρεύσεων" φαίνεται να αποδίδει καλά αφού οι π@παριές που λένε δε μένουν άγνωστες στο ευρύ κοινό. Και μόνο ότι παινεύει τον Schauble είναι απίστευτη τρολλιά!
Απλά
Οι Γερμανοί και οι λοιποί συμμορίτες θέλουν το κακό μας (ΕΧΘΡΟΙ)
Δε γουστάρουν με τίποτα τον ΜΠαρούφ εξ ου και το ότι τον διαβάλουν και τον στηλιτεύουν όπου βρεθεί και όπου σταθεί.
Άρα ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου. Απλά!
Και στην τελική την τελική απόφαση δεν την παίρνει αυτός αλλά ο Τσιπρής, μπορεί να έχουν κάνει λοκΩτουμπες οπότε αν κινούνται σε άλλο πλαίσιο απο αυτο που τους ψήφισε ο λαός ας κάνουν εκλογές ή δημοψήφισμα. Συμβουλεύει βέβαια την κυβέρνηση στα πλαίσια που έχει ορίσει ο ΤσύριζΑΣ αλλά η εξωτερική και η οικονομική πολιτική δεν είναι το τσιφλικ-μπαξέ του! Ο τυπος σε ελάχιστο χρονικό διάστημα με την πλάτη στον τοίχο αποδόμησε εντελώς τους Γερμανούς κάνοντας όπως προείπα να φαίνονται οι ναζίδες της Ευρώπης οπότε αυτό από μόνο του είναι κατόρθωμα! Η θέση μας μακροπρόθεσμα δηλαδή θα βελτιωθεί καταδεικνύοντας ότι έχουμε να κάνουμε με χαιρέκακους ανθρώπους!
Είναι "σταρ";; Ναι είναι! :P Aν δεν παρακαβαλήσει το καλάμι τότε όλα ΟΚ και η δουλειά μας θα γίνει!
Και πάντα υπάρχουν οι Στουρνάρες, Χαρδουβελαίοι για να μην πω και Παπακωνσταντίνου για όσους το επιθυμούν...