ΣΕ ΕΙΔΑ σήμερα στην ομόνοια και μπορώ να πω οτι μου αρεσες !!!!
ΣΕ ΕΙΔΑ σήμερα στην ομόνοια και μπορώ να πω οτι μου αρεσες !!!!
Σας είδα Ζητάδες μαζεμένους να κατεβαίνεται παραλιακή προς Βούλα. Το πε και το έκανε ο Σύριζα.
Ο τελευταίος της πορείας δεν κατάλαβα τι έλεγε αλλά μάλλον κάτι για το "κτήνος"
Σε ειδα μιστερ Ελ.Ασ. μεσα στη βροχη με την ξανθια γκομενα ακρανωτη πισω.
Σε ειδα λοκαλι με το γυαλιστερο απο τη βροχη μαλλι, να περνας κοτεϊν με το ρεπσολ ρεπλικα και να χαζευεις την αντανακλαση σου στα τζαμια. Ισαι πωλι ορεως φιλαι.
Σε είδα με το vmax στην κάθοδο Μεσογείων με το arai στο δεξί αγκώνα να πετάς το τσιγάρο χύμα στο δρόμο ενώ οδηγούσες... Ευτυχώς είχα κλειστή ζελατίνα.
Να χαρώ εγώ μοτοσυκλετιστικό savoir faire βρε!
Με έκανες περήφανο!
Σε είδα κοπελιά με το smart eνώ έχω κόψει ταχυτητα κινούμενος αριστερά σε δρόμο με 2 λωρίδες ανα κατεύθυνση για να διασχίσω λιμνη 10-12 μέτρων και 20-30 πόντων βάθος να με περνας με τα όλα απο δεξια Πραγματικά εντυπωσιακό !! Ημουν ετοιμος να κλείσω και τη μύτη μου ,λιγο ακομα και θα με επνιγες
Ουτε να σε βρίσω δε κατάφερα να σε χειροκροτήσω μόνο μπράβο και πάλι
Το πήρα το μαθημα μου δε θα ξαναβαρεθώ να βάλω αδιαβροχα κι ας έχει σταματήσει η βροχή πριν 2 ώρες
και να ευχαριστήσω τους 2 Ανθρώπους πίσω μου με αυτοκίνητα που κατάλαβαν γιατί εκοψα και με σεβαστηκαν κόβοντας ταχύτητα κι αυτοί
Σας είδα παιδιά με το Z800 στη Βουλιαγμένη να ανοίγετε γκάζι και να κάνετε νάζια στο φανάρι. Φίλε μου, ωραίος ο κώλος της μηχανής αλλά πιο ωραίος της γκόμενας Peace
Σε είδα,που με είδες ότι δε σε είδα (!!) και βγήκα αέρα πατέρα σα νεάτερνταλ από το στενάκι με το βαν.
Είχες κάνει όμως τα κουμάντα σου και φρέναρες ακίνδυνα το σκούτερ σου δίπλα μου και μάλιστα χαμογελαστός.
Σόρρυ φιλαράκι,το μυαλό δε δουλεύει πάντοτε 100%
Έχω δεί τα 1000 μύρια όσα στο δρόμο αλλά εσύ ξεπέρασες κάθε όριο και είσαι και μητέρα πανάθεμα σε....Τετρακάβαλο μωρέ στο σκουτεράκι απάνω;και τα παιδάκια σου τι σου φταίνε αν γίνει καμμια στραβή και χάσεις ισορροπία και πέσει κανένα χάμω .....Έχουμε ξεπεράσει κάθε όριο τελικά...
Σε (ξανα)είδα McTalas πριν από κανένα μισάωρο στη Μεσογείων.
Καλό στέγνωμα τώρα !
Εγώ είδα χθές 2 cameltoe σε ένα μισάωρο στο κέντρο της Αθήνας...
Δηλαδή πού να βγεί ο ηλιάκος και να φτιαΣει ο καιρός...
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r
Σε είδα πριν λίγο στην πλατεία της Λαμπρινής να έχει φορτώσει στο πορτ μπαγάζ (?????) ενός σμαρτ ενα Kazer100..
Σε ειδα να συζητας με τις κολλητες "εμενα αν ο αλλος με πηγαινοφερνει σαν ταξιτζης και μου τα πληρωνει ολα δεν με νοιαζει αν εχει και αλλες, εγω σουπερ θα περναω".
Σας ειδα τρια κατεμια στο φλοισβο να ετοιμαζεστε για βολτουλα.....
πουτσ@@@@@@@@@
καγιεν βλεπω συνεχως.........
σημερα ειδα το πρωτο μου με καινουρια λαστιχα
Σας είδα και σας βλέπω που ξεχυθηκατε στους δρόμους σήμερα