Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 23

Θέμα: λαστιχα ιδεες..

λαστιχα ιδεες..

Φιλοι μου για ρίξτε καμμιά ιδέα για κανένα καλό λαστιχάκι γιατί προς την άνοιξη λέω να τ'αλλάξω . είμαι μεταξύ pirelli,metzeler kai michelin τι λέτε ρίξτε καμμιά ιδέα , τι έχετε δοκιμάσει?
    επι τη ευκαιρία όποιον δεν δούμε καλές γιορτές.

Αντε και καλη χρονια!!! καλα κανεις τιποτα??
    για ρ1 (05) μιλαω κανεις?? ολοι τα μαμισια εχετε και ειστε ευχαριστημενοι?.......

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Και για τα M1 εχω ακουσει πολυ καλα λογια και για τα Diablo-Corsa.. Απο εκει και περα δεν εχω R1 οποτε μαλλον θα πρεπει να περιμενεις καποιον που να τα εχει αλλαξει και να σου πει εμπειριες
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lygonis

Θέλει ψάξιμο

Κοίτα εγώ έβαλα τα diablo τα απλά με γνώμονα να μου κρατήσουν παραπάνω χλμ. Πολύ σταθερά μέσα στη στροφή πιο αργά λάστιχα από τα μαμισια.
    Ο καλός οδηγός στην ευθεία φαίνεται!!

δε μ'ενδιαφερει και τοσο τα παραπανω χιλιομετρα οσο για καλυτερη αποδοση , δηλαδη και πιο αργα ειναι και ελφρως λιγοτερο κρατημα εχουν απο τα μαμισια, αυτο εννοείς?? χμμμ..

Κοίτα εγώ έβαλα τα diablo τα απλά με γνώμονα να μου κρατήσουν παραπάνω χλμ. Πολύ σταθερά μέσα στη στροφή πιο αργά λάστιχα από τα μαμισια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lygonis

corsa

Κοίτα εάν βάλεις τα diablo τα corsa θα έχεις αυτο που ζητάς. Αυτά που έβαλα εγώ κρατάνε καλύτερα απο τα μαμά αλλά μόλις φθαρούν κρατάνε χειρότερα απο τα αντόιστιχα φθαρμένα μαμά.Πάντως γενικα τα μαμα λάστιχα δεν είναι και ότι καλύτερο σε όλα τα μηχανάκια.¨Αυτά που γράφω είναι προσωπική μου άποψη και δεν είναι απαραίτητο ότι είναι και η πιό σωστή.Ένας φίλος μου με Gsxr 1000 03 μου είπε για metzeler τα racetech ή κάπως έτσι δεν θυμάμαι.Θα τον ρωτήσω...
    Ο καλός οδηγός στην ευθεία φαίνεται!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kinhsh
    Το Continental στα 260 ευρω ,το εχουν βαλει ιταλοι που μπαινουν με ρ1 Μουτζελο για τρακ ντει,μια χαρα λενε ειναι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της katsai
    diablo corsa πολυ καλο κρατημα μεσα στην στροφή
    τα racetech ειναι γομες, απιστευτο κρατημα αλλα,
    γομες που σημαινει τελειωνουν για πλακα δουλεια. στα ταξιδια εως 170 km/h γιατι δεν θα προλαβεις να γυρισεις θα πρεπει να βρεις βουλκανιζατερ...
    ενταξει υπερβολικος αλλα τελειωνει παρα πολυ γρηγορα.

Πολλες γνωμες πολλες αποψεις. Και σε αλλα φορουμ φιλοι εχουν δοκιμασει διαφορα ελαστικά. Πολλοι ειναι ευχαριστημενοι και απο τα michelin pilot (μαμισια κλπ) . Αλλος φιλος εχει βαλει τα νεα dunlop δε θυμαμαι τυπο, και μερικοι θελουν να δουν τα νεα bridgestone b015 αν δεν κανω λαθος. αντε να δουμε.....

Γεια σας

Εδώ και 25 μέρες είμαι κάτοχος ενός R1.
    Mόλις χθες με χτύπησε ένας ταρίφας σε μια στροφή (απλά με ακούμπησε λίγο). Τα Pilot που φοράω (μαμάς) είναι ότι χειρότερο υπάρχει. Γλύστρησα για πλάκα. Ευτυχώς ζημιά γύρω στα 400 €. Τα επόμενα λάστιχα θα είναι τα Corsa.

Περιμένω κάποια οργάνωση για κανένα R1 Club.

Ευχαριστώ......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kinhsh
    Μισελεν race medium. Φιλος τα εβαζε και με περανει οποτε θελει ,ενω εγω εχω παουερ.Αν θελεις αποδοση και 6000 χλμ.

φιλε μου ευχομαι να μην επαθες ζημιά. οσο για τα μαμισια παιλοτ ενταξει εγω ειμαι της γνωμης οτι δεν ειναι μαπα. Οτι ψιλοκαθυστερουν λιγο σε αργο ζεσταμα ισως και στη βροχη δεν ειναι οτι καλυτερο. περιμενω τα τεστ για τη νεα σειρα μισελεν παιλοτ (δε θυμαμαι τυπο) με διπλες γομες και τα μετζελερ Μ3 (που λεν οτι ειναι κατι καλυτερο απο τα Μ1 και λιγο καλυτερα στη βροχη).

super corsa

File mou ehoume to idio mihanaki ke pistevo oti itan i kaliteri agora pou eho kani pote gia rodes............ego ta alaksa ta mama ta lastiha prosfata ke evala pireli supercorsa.safos ine san na odigo alo mihanaki giati sti proti volta eksisa tous marspiedes...
    vevea trogode para poli grigora ala den gamiete,to mihanaki ine pano se rages.prosohi tin igrasia sto dromo.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Καθε μερα που περναει... επιβεβαιώνεται ο λαστιχας μου ολο και περισσότερο...

Μου λεει...

Έρχονται αυτοι με τα CBR1000 που φοράει Diablo... "ΜΑΠΑ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΜΑΣΤΟΡΑ μου λενε... ΒΑΛΕ BT14"

Έρχονται αυτοι με τα GSXR που φοράει BT14... "ΜΑΠΑ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΜΑΣΤΟΡΑ μου λενε... ΒΑΛΕ POWER"

Έρχονται αυτοι με τα R1 που φοράει POWER ..."ΜΑΠΑ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΜΑΣΤΟΡΑ μου λενε... ΒΑΛΕ Diablo"

Ο τέλειος κυκλος Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Πολυ γελιο...

Νομιζω οτι για να κρινεις ενα λαστιχο πρεπει

1. να εχεις δοκιμασει στο ιδιο μηχανάκι ενα αλλο αντιστοιχο....
    2. να ειναι στην ιδια κατάσταση (το τελειωμένο μαμα εχει τρελή διαφοα απο το φρεσκο αφτερ που μολις εβαλες...)

3. να ξερεις να στριβεις...

αναλογιζομενοι τα λογια του λαστιχα μου.... καντε την αυτοκριτική σας

otinane

file mou taho dokimasi ola ta supersport sto proigoumeno mihanaki k4.ta racing (mezeler ke pireli)den sigrinode sto mono pou ine ahrista einai sto vremeno odostroma pou den me endiferi giati den kikloforo sti vrohi.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ιδέες για λάστιχα για Αφρικόνι
    από alximistis στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2005, 08:16
  2. λαστιχα για cbr400-RR
    από PALADIN στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2004, 17:29
  3. Τα φώτα σας.. (χωμάτινα λάστιχα)
    από wizard στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket