Μία συμβουλή προς όσους θέλουν να δίνουν συμβουλές. Δε πετάμε απευθείας τη λύση αλλά βήμα βήμα για να καταλάβουμε και το επίπεδο γνώσης και χειρισμού του προβλήματος αυτού που ψάχνει τη λύση.
Πολύ πιθανόν ο πάροχός του να έχει προβληματικούς DNS για κάποιες ώρες και εκεί να είναι η λύση. Αλλά αν ο άλλος δε ξέρει καν τι είναι ο DNS ή το command prompt, πάμε χαλαρά και βήμα βήμα.![]()
ειμαι με το ups προλαβαίνω δε προλαβαίνω .και εγω τα παραπάνω έκανα και το ψ μου δουλευει μια χ
Φίου φίου φι φι φίου
Βασίλη δεν υπάρχει λόγος για συγγνώμες. Ελπίζω να μη το πήρες στραβά ή ως παρατήρηση (δεν είχα ούτε έχω ποτέ τέτοια πρόθεση).
Ο μόνος λόγος που το έγραψα είναι για να γεφυρώνεται το χάσμα γνώσεων και να μη χανόμαστε στη μετάφραση
Δεν κατάλαβα τίποτα
Το μόνο που κατάλαβα είναι οτι μάλλον δε προλάβαμε ούτε το ups![]()
αυτο ακριβως εγινε.
μετα το flush bye bye moto.
βρηκα μετα και κατι αλλα βηματα στο cmd.
καπως renew δεν θυμαμαι αλλα δεν επιασαν.
τελικα εκανα ενα κολπο και πηγα στις ρυθμισεις και εβαλα στο ip4v 8.8.8.8
και δουλευει.
τωρα παιζει ομως αλλο θεμα οτι σκατα site και να ανοιξω εκτος απο γουγλη και φβ κανει redirect σε μια σελιδα jorikestonski
πηγα στο c/windows/system 32/drivers/etc και ανοιξα με note το hosts.
εκει πριν λιγο καιρο ειχα θεμα με μια αλλη κολοσελιδα που στο ακυρο εβγαζε παραθυρακι adultcamerasinfo.
και την ειχα αποκλεισει γραφοντας το url στο τελος μεσα στο hosts.
το εκανα και για την jorikestonski και εφυγε αλλα τωρα βγαινει αυτη http://www.searchingresult.com/?pid=...rpid=9POR2L9M7
αν ανοιξω μια σελιδα και με το που την φορτωσει πατησω πανω το χ δεν κανει redirect.
τα εχω παιξει...
Πιο ταιριαστό θα ήταν το "help πήγα να μινάρω και δεν μπορώ πιά να κάνω τίποτα άλλο με το PC".
Μπινιά της πορνοσελίδας.
εχω το avast και μου βγαζει θεμα στο σκαναρισμα του network 2 σφαλματα.
το ενα ειναι ενα rom-0
γενικα κατι παιζει με το ρουτερ.
το στορι εχει ως εξης.
απο την μια στιγμη στην αλλη στο σπιτι της κοπελας μου το λαπτοπ της και το λαπτοπ μου εβγαζαν αυτο με το adultκτλ.
εγω ειχα αγορασει καινουριο λαπτοπ με το που το συνδεω στο σπιτι της τα ιδια.
ουτε chrome δεν ειχα κατεβασει.
παρθενο.
και του κανω ενα φορματ και περναω ssd που ηθελα.
παλι τα ιδια.
καταληξαμε οτι ειναι κατι που μεταφερεται μεσο του ρουτερ, καθως κολησε κατι και το κινητο μου.
τελικα εκανα ενα ρεσετ το ρουτερ και εφυγε το ανταλτ για λιγο καιρο.
μετα ξανα ηρθε. το "εδιωξα" με τον τροπο που ειπα πιο πανω και απο εκει συεχιζουν οπως τα ειπα πιο πανω...
δε παίζει με το router κάτι. απλά κολλάνε μεταξύ τους επειδή είναι σε κοινό δίκτυο.
μεταφέρεται ο ιός μέσω δικτύου σε οποιαδήποτε συσκευή επικοινωνεί με τις υπόλοιπες μέσω του router. Ειδικά αν έχεις κοινόχρηστη χρήση αρχείων για να μεταφέρεις μεταξύ των συσκευών ή να streamάρεις multimedia (εικόνες, ήχο, βίντεο κλπ)
γνώμη μου είναι οτι το πρόβλημά σου είναι πιο σύνθετο από ένα απλό σκανάρισμα για ιούς σε 1 συσκευή και πρέπει να αναζητήσεις βοήθεια από τεχνικό. Μέσω forum οι ερωτο-απαντήσεις δεν επαρκούν για τη λύση![]()
Με teamviewer δε γίνεται. Χρειάζεται άνθρωπος να έρθει στο χώρο σου να κοιτάξει τις ρυθμίσεις και την προσβολή σε ποιά σημεία έχει περάσει. Ανάλογα και την σοβαρότητα της κατάστασης θα χρειαστούν και κάποιες ώρες. Οι ιοί σε αρχικό στάδιο συνήθως προσβάλλουν μόνο το αρχικό μηχάνημα. Μετά ανάλογα τη φύση του ιού περνάνε σε συσκευές στο ίδιο δίκτυο, και σε ακραίες περιπτώσεις αυτός που σου έχωσε τον ιό μπορεί να μπει μέσα και στο router και απομακρυσμένα να πειράξει περαιτέρω πράγματα. Ακόμα δηλαδή και να καθαρίσεις με πλήρες φορμάτ τους υπολογιστές laptop tablet κινητά που κουμπώνουν πάνω στο router, ο ιός να έχει δώσει εκτελεστικές δυνατότητες και άνοιγμα σε πόρτες για απομακρυσμένη προσβολή ή υποκλοπή και για αργότερα.
Ανάλογα την πόλη που βρίσκεσαι υπάρχει και η ανάλογη βοήθεια.
Για Πάτρα υπάρχουν τα Vaska's labs, Για Αθήνα εγώ ή και άλλοι συμφορουμίτες που είμαστε της δουλειάς.
![]()