Σελίδα 4 από 11 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 152

Θέμα: Ε. Ο. Μ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ.

Το μόνο που μπορώ να πω προς το παρόν είναι ότι οι πολλές ομοσπονδίες με ίδιο σκοπό διχάζουν και αποδυναμώνουν. Για την αναγνώριση ομοσπονδίας απαιτούνται 20 τουλάχιστον σωματεία τα οποία έχουν με τη σειρά τους 20 τουλάχιστον μέλη.
    Αν αυτά τα 400 (τουλάχιστον) άτομα προσχωρούσαν σε μια ήδη υπάρχουσα ομοσπονδία δεν θα μπορούσαν μέσω των εκλογών να διορθώσουν τα όποια κακώς κείμενα; Δεν ξέρω. Αναρωτιέμαι.

Πόση πίεση μπορεί να ασκήσει ένας φορέας που αντιπροσωπεύει 400 άτομα και πόση κάποιος με 4000 π.χ;
    Τελευταία τροποποίηση από Bladerunner; 18/03/2015 στις 12:40. Αιτία: Ορθογραφία
    Think faster than you ride

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bladerunner Προβολή μηνύματος
    Για την αναγνώριση ομοσπονδίας απαιτούνται 20 τουλάχιστον σωματεία τα οποία έχουν με τη σειρά τους 20 τουλάχιστον μέλη.
    χα! Νομίζεις τυχαία λέει ότι έχει 20+ λέσχες (χωρίς φυσικά να τις κατονομάζει γιατί π@π@ρια έχει). Είναι και μελετημένος
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Banned
    Ποίος μου σβήνει τα ποστ ρπστμ.
    Και έχω όρεξη....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Ποίος μου σβήνει τα ποστ ρπστμ.
    Και έχω όρεξη....
    Εγώ. Προσπαθώ να κρατήσω ΕΝΑ θρεντ για το θέμα καθαρό, γιατί κάποιοι κάθονται και γράφουν σοβαρά.
    safety doesn't happen by accident

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VANDA Προβολή μηνύματος
    Εγώ. Προσπαθώ να κρατήσω ΕΝΑ θρεντ για το θέμα καθαρό, γιατί κάποιοι κάθονται και γράφουν σοβαρά.
    Συγνώμη
    Θα κρατήσω όρεξη μέχρι να ανοίξει καινούργιο θέμα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Ok. Τόχουμε παραξεφτιλίσει το θέμα αλλά υπεύθυνος είναι και ο ίδιος ο δημιουργός του. Από κει και πέρα νομίζω ότι κάθε προσπάθεια σοβαρού προβληματισμού επί των εξαγγελομένων απ τον ίδιο, είναι τουλάχιστον χωρίς πεδίο εφαρμογής.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος

............................
    Εσείς τί ακριβώς θέλετε να κάνετε ? ... Να πάρετε τους αγώνες ???

Η ΑΜΟΤΟΕ είναι αναγνωρισνένη από την FIM . Eσείς ??

Συνημμένο 332540
    Να βαλουνε και αυτοι χερι στον κουβα,τι δεν καταλαβες?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bladerunner Προβολή μηνύματος
    Το μόνο που μπορώ να πω προς το παρόν είναι ότι οι πολλές ομοσπονδίες με ίδιο σκοπό διχάζουν και αποδυναμώνουν.
    ..........................

Πόση πίεση μπορεί να ασκήσει ένας φορέας που αντιπροσωπεύει 400 άτομα και πόση κάποιος με 4000 π.χ;
    Αποψη μου,χωρις να εχω καποια σχεση με τις ομοσπονδιες, ειναι οτι δεν ειναι κακο να υπαρχουνε δυο.Σιγουρα η μια καποιους τους εχει στην γωνια και αισθανονται την αναγκη να ακουστει η αποψη τους.
    Οσο για τα 400 ατομα που λες,αν υπαρξει η απαιτουμενη σοβαροτητα (και δεν αναφερομαι στην Ε.Ο.Μ.) μπορει να γινουνε και αυτα 4000 χιλιαδες.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παντως αν το εξετασουμε σοβαρα το θεμα και εξω απο τα πλαισια της ΕΟΜ, η κατασταση ειναι οντως ασχημη. Οι αλλες δυο Ευρωπαϊκες χωρες (Ισπανια, Ιταλια), οπου τα δικυκλα ειναι ευρεως διαδεδομενα, διαπρεπουν σε επιπεδο παραγωγης οδηγων αγωνων και διοργανωσεων.
    Εμεις στην Ελλαδα, κλασσικα, πεταμε χαρταετο..
    Και πως εξηγειται, χωρες που δεν βλεπεις μηχανακι στο δρομο ουτε για δειγμα, να βρισκονται και αυτες σε πολυ υψηλο επιπεδο, οσο αφορα τα προαναφερθεντα;;
    Εγω το εστιαζω κυριως στην ελειψη υποδομων. Και για να φτιαχτουν υποδομες πρεπει να πεσει χρημα και σωστες ιδεες στα προτυπα των ανεπτυγμενων σε αυτους τους τομεις χωρων.
    Και κατι αλλο σημαντικο θα ηταν να δοθει επιτελους προσοχη και σημασια στους αγωνες μοτο απο τα ΜΜΕ. Ελειψη κοινου απουσιαζουν χορηγοι και συνεπακολουθα χρημα. Δεν εχω δει σε κανενα μεγαλο τηλεοπτικο δικτυο ποτε καποιο ελληνικο αγωνα ή εστω μια αναφορα στο τι εγινε σε αυτον.
    Τα ατομα που ασχολουνται με το χωρο και τον ειδικο τυπο δυστυχως δεν ειναι αρκετα σε αριθμο ωστε να ανπτυχθει οικονομικα το αθλημα.
    MADE IN JAPAN 日本製

Έχουν προσεγγιστεί λέσχες , αυτόν είναι βέβαιο .
    Και αν μοιραστούν σε μεν και δε , το ολοκληρωτικό μπάχαλο έρχεται .

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    να σε πω ρε magi...
    ξερω κι εγω έναν σαν και του λογου σου, που επειδή εχει φτιαξει μια ομαδουλα στο Facebook η οποια αριθμει καμια χιλιαδα μελη, αλλα στην ουσια ζητημα να είναι καμια 20αρια οι ενεργοι συμμετέχοντες, και επειδή εχει παει και μεχρι λιγο πιο πανω από τη Λαρισα με τη μηχανη, και γενικως του αρεσει να γλυφει άλλες λεσχες και συλογους, και μετα να παρουσιαζει της εκδηλώσεις τους ως δικες του, την εχει δει και αυτος σωτηρας του μοτοσυκλετισμου στην ελλαδα.. θες να στον γνωρισω? θα κανετε τρελη παρεα τα δυο σας..

Mωρε, ουτως ή αλλως, απο τι να σωθει ο μοτοσυκλετισμος;;
    Απο την επικινδυνοτητα;; Απο την ελειψη παιδειας των υπολοιπων οδηγων;; Απο την ελειψη παιδειας των ιδιων των μοτοσυκλετιστων;; Απο το κακιστο και επικινδυνο οδικο δικτυο;; Απο την ελειψη ασφαλους χωρου για παρκινγκ και τις κλοπες;; Απο τα τελη κυκλοφοριας που ειναι ισα ή και μεγαλυτερα σε περιπτωσεις απο των αυτοκινητων;; Απο τους απειρους μπαταχτσηδες μηχανικους που κοροϊδευουν τον κοσμο;; Απο τους απειρους απατεωνες μαντραδες;; Απο την απουσια οποιασδηποτε σοβαρης υποδομης και υποστηριξης για οποιον θελει να ασχοληθει αθλητικα με την μοτο;; Απο τις χαλια βενζινες των απατεωνων βενζιναδων;; Απο, απο, απο...
    Και παει λεγωντας.

Οπως καταλαβαινετε τα προβληματα ειναι παρα πολλα και συνδεομενα με τη γενικοτερη κατασταση της χωρας. Ειναι αφελες να περιμενουμε να "σωθει" ο μοτοσυκλετισμος (τουτεστιν να βελτιωθουν οι συνθηκες για τις μοτοσυκλετες) χωρις να συνδεουμε το αιτημα αυτο με γενικοτερα εως και πολυ γενικοτερα πολιτικο-οικονομικα και κοινωνικα θεματα.
    Οπως επισης αφελες ειναι να πιστευουμε οτι μια οποιαδηποτε λεσχη ή ομοσπονδια θα μπορουσε να τα λυσει μονο για τους μοτοσυκλετιστες ακομα και αν εχει τις αγνοτερες των προθεσεων.

Οποτε οποιος ενδιαφερεται για το μοτοσυκλετισμο και τη βελτιωση του στη χωρα μας πρεπει να κοιταξει μια πολυ πιο γενικη εικονα απο τα στενα ορια του χωρου και να αντιμετωπισει το θεμα συνολικα συμφωνα με την πολιτικη του θεωρηση και στα πλαισια κοινωνικων διεκδικισεων ευρειας κλιμακας.
    MADE IN JAPAN 日本製

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Δεν υπαρχει ΕΟΜ παιδια ολα ειναι γραμενα απο τον εν λογω κυριο και καθεστε και ακουτε αυτα που λεει.Εχετε καποια πληροφορια δημοσιευση,καταστατικο τελος παντων κατι;Γελανε οσοι σοβαροι εμπλεκονται ασχολουνται δουλεψαν δεκαετιες τωρα στον χωρο.Ενας τυπος πονηρα σκεπτομενος αλλα και αναξιοπιστος πεταξε την φωτοβολιδα και κοιταμε στον ουρανο.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Οπως επισης αφελες ειναι να πιστευουμε οτι μια οποιαδηποτε λεσχη ή ομοσπονδια θα μπορουσε να τα λυσει μονο για τους μοτοσυκλετιστες ακομα και αν εχει τις αγνοτερες των προθεσεων
    κοιτα, δεν ξερω για τις άλλες λεσχες, αλλα τουτη εδώ με τέτοιον εκπροσωπο, εμενα τουλάχιστον κατι δεν μου αρεσει.. δε νομιζω ότι γουσταρει να σωσει τον μοτοσυκλετισμο..

γιατι ανθρωπος με λογικη "με τον παρα μου γαμω και την κυρα μου" καθως και "εισαι σε αναγκη, αρα σου πιανω τον κωλο και μου πουλας οσο θελω" (βλ θρεντ που εψαχνε χιλιαρι κοψοχρονιά) μονο αγνες προθεσεις δεν εχει...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    κοιτα, δεν ξερω για τις άλλες λεσχες, αλλα τουτη εδώ με τέτοιον εκπροσωπο, εμενα τουλάχιστον κατι δεν μου αρεσει.. δε νομιζω ότι γουσταρει να σωσει τον μοτοσυκλετισμο..

γιατι ανθρωπος με λογικη "με τον παρα μου γαμω και την κυρα μου" καθως και "εισαι σε αναγκη, αρα σου πιανω τον κωλο και μου πουλας οσο θελω" (βλ θρεντ που εψαχνε χιλιαρι κοψοχρονιά) μονο αγνες προθεσεις δεν εχει...
    Εισαι μπουφος !!!

υ.γ. Θα το παιζω εγω Ματζι τωρα που λειπει!
    MADE IN JAPAN 日本製

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Βρε με τι ασχολείστε..... Μακρύς ο χειμώνας φέτος ε?

Σελίδα 4 από 11 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πρωτοβουλία Μοτοσυκλετιστών
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 134
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2005, 08:45
  2. Ενωση Χριστιανων Μοτοσυκλετιστων
    από crs-k στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2005, 17:38
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2004, 22:42