Τα οποια tdm τα τσαγιαζω και εγω με το ταπεινο 650αρι μου...
Απο θεμα φρενα-αναρτησεις τι διαφορες εχουν τα πρωτης και δευτερης γενιας?
Μακαρι να μπορεσω να παρω βεβαια factory 2ης γενιας...
Θα τολμησω να πω καμία διαφορα. Ιδιες τρομπες φορανε, ιδια σωληνακια υψηλης, αλλαζουν σε ακτινικα τα 2ης. Ισως εχουν ενα προτερημα οι 4τακακες των 06 αλλα παπαρια. Ολες οι brembo ειναι καλες.
Εαν παρεις fac να ξερεις δεν θα το μετανιωσεις.
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
Απο αναρτησεις παλι τα ιδια δε φορανε?
43αρι μπροστινο φουλ ρυθμισεις και πισω sachs φουλ?
Ιδια δεν ειναι και τα πλαισια και τα ψαλιδια?
Εαν ναι ,δηλαδη ουσιαστικα οι διαφορες ειναι μονο στην εμφανιση και στο μοτερ?
Το λεω γιατι με 2500 βρισκεις πρωτης γενιας τουμπανακι ενω για 2ης θες 3500-4000.
Δεν έχουν πολλά κοινά στοιχεία τα Gen 1 με 2.
Άλλο μοτέρ
Άλλο πλαίσιο/ψαλίδι
Άλλα φρένα
Άλλη αεροδυναμική
Άλλο αμορτισέρ
Μόνο το μπροστινό πρέπει να είναι ίδιο.
Δεν ξέρω τι γίνεται με τα σωθικά του
Που βρίσκεις τουμπανάκι 1st gen με 2500 και 2nd gen με 3500 - 4000 έχεις κάνα λινκ; Ρωτάω γιατί στο car δεν υπάρχουν...
Κοσμά στο μυαλό μου είχα ss αλλά στις διαδρομές που αναφέρομαι fzs 1000 η cb1 η Ζ 1000 δεν τα ακολουθείς με δικύλινδρο τέτοιας γενειάς που να χτυπάς τον ποπό σου κάτω.
Η διαφορά είναι πως ενώ τα i4 ψοφάνε για παρατεταμένα σκισίματα, τα v2 ψοφάνε στα παρατεταμένα σκισίματα.![]()
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Μοτερ ναι οκ ,εχουν διαφορες.
Πλαισιο/ψαλιδι φαινονται ιδια.
Ενταξει μπορει να εχουν καποια μικροδιαφορα αλλα εγω μιλαω για καμια τρανταχτη που να σου κανει διαφορα σε γρηγορη οδηγηση η πιστα.
Φρενα παλι,περναει μονο σε ακτινικες.εχει αλλη?
Αεροδυναμικη,ναι οκ,παει μαζι με την διαφορετικη εμφανιση.
Αμορτισερ,εχουν διαφορετικο και εαν ναι ειναι τρανταχτα καλυτερο της 2ης γενιας?
Με λιγη γρηγορη αναζητηση
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6188250/
http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/5906460/
Φυσικα φανταζομαι οτι θα πρεπει να τα δεις,δε μπορεις να καταλαβεις απο φωτο,αλλα ειδικα το 1ο φαινεται αρκετα καλο.
Γιατι να εχει θεμα σε παρατεταμενο σκισιμο?
Αφου βγαζει και τη δυναμη του ψηλα αν δε κανω λαθος,οποτε γιατι να εχει θεμα?
Για μενα ΜΗΝ το παρεις και ναι ειναι πολλα τα χιλιομετρα...
Κοιτα για κανα αλλο τιμονατο..![]()
Ναι έχεις δίκιο το πρώτο είναι τουμπανάκι. Το δεύτερο είναι εντελώς μαμά πλήν τα σώματα του ιτζέκσιο το οποίο εμένα δεν μου αρέσει.
Για το σκίσιμο... πρέπει να ζήσεις με i4 για να πιστέψεις πόσο μεγάλη διαφορά υπάρχει στα παρατεταμένα. Ψιλοβαριέμαι να γράφω αναλυτικά άσε που δεν είναι και του παρόντος
karavidas το μηχανάκι είναι πολύ καλό βρε συ, γιατί να μην το πάρει αφού δεν τρέχει τίποτα με τα χλμ;
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Το πλαίσιο και το ψαλίδι είναι εντελώς διαφορετικά, δεν ξέρω που βρίσκεις ομοιότητες. Μπροστινό είναι ίσως ίδιο, εκτός της μποτας που είναι για ακτινικα, και ίσως στο εσωτερικό του. Το πίσω είναι ιδίων χαρακτηριστικών, αλλά δεν μπαίνει από το ένα στο άλλο.
Κανένα από τα δύο δεν έχει full ρυθμίσεις στο πίσω, λείπει η απόσβεση συμπίεσης.
Το factory όπως αναφέρθηκε αξίζει κάθε € παραπάνω που έχει. Οι αναρτήσεις και οι ζάντες το μεταμορφώνουν.