Δλδ πάλι καλά που δεν έχω κατέβει Κρήτη με το μηχανάκι ε? θα μου το κλεβες![]()
Δλδ πάλι καλά που δεν έχω κατέβει Κρήτη με το μηχανάκι ε? θα μου το κλεβες![]()
Kράτα το στην αποθήκη (έχεις τώρα το άλλο εργαλείο που φυσά) ... και όταν πέσει η τιμή στα 3 χιλιάρικα ,μου το δίνεις ....Και θα βγεις και 3 χιλιάρικα κερδισμένος .
Oi μετρήσεις είναι σε διαφορετικά τεστ, και με διαφορετικές συνθήκες (πιθανότατα ασφάλτου ή και οδηγού) πιστεύω. Στο ένα τεστ το aprilia είναι καλύτερο (με τις 4Χ) και στο άλλο είναι χειρότερο (με τις 2Χ) από το SD.
Μπορεί να είναι άσχετο συμπέρασμα μιας και δεν έχω διαβάσει πουθενά συγκριτικό μεταξύ των δύο, αλλά το οτι η aprilia άφησε τις Χ4 στο factory ανεξαρτήτως γενιάς, ενώ στο R τις άλλαξε ίσως λέει κάτι.
Φανταστικό μηχανάκι! Αν το πάρεις και το μάθεις πραγματικά γίνεται προέκτασή σου. Στο genII που είχα, άλλαξα άμεσα πίσω ανάρτηση(έβαλα από RSV Factory) και τρόμπα εμπρός φρένου(ακτινική brembo). Έχει πολύ μεγάλη διαφορά ανάλογα με το γρανάζωμα που θα έχεις, το stock είναι θεόμακρο. Επίσης.......οι σούζες........ Το κράτησα δύο χρόνια χρησιμοποιώντας το κάθε μέρα, στην κίνηση καίει τον πατέρα του και τη μάνα του, στην εθνική είναι λογικές οι καταναλώσεις του. Πάντως με το τεπόζιτο που έχει και στην εθνική όπου βλέπεις βενζινάδικο γέμιζε. Σε περίπου 50.000km που κάναμε μαζί δεν είχε καμία ζημιά με ευλαβική-όπως πάντα- συντήρηση. Σίγουρα μία μοτοσυκλέτα που ερωτεύτηκα, θα το ξαναέπαιρνα σίγουρα όχι όμως για καθημερινή χρήση.
Το genII εχει κωλαρα, γκαζι, φρεναρες, πλαισιαρα, τιμοναρα.... Το ειχα δυο χρονια... Αμα ειχα λεφτα για πεταμα θα το αγοραζα για δευτερο... Για τις κυριακατικες κ@υλες...![]()
.............
Περα απο την πλακα... Αυτα τα μεκανακια ειναι πολυ κ@υλερά....
Το δικο μου genII απλο, οχι φακτορυ κ εντελως μαμα.... Ουτε καν εξατμισεις.... Μονο ενα δοντι μικροτερο μπροστινο γραναζι.. Ουτε χερας ειμαι ουτε σουζες κανω... Στην δευτερα, ανοιγες το γκαζι κ στην ροπη του, σηκωνοταν μονο του...
Αυτα![]()
.............
και με λιγότερα...http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/6259739/
πάνε ξεφτιλίστηκαν τα φάκτορυ.το 2010 που έψαχνα κάνανε 10 χιλιάρικα...
Από το 2010 έχουν περάσει και πέντε χρόνια, μεγαλώνουμε και μοιάζει σα να είναι χθες ...