Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 63

Θέμα: Ελαστικά για Versys

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    ψάχνω το κάτι πιο κοντά στα κριτήρια που έχω θέσει...είδα οτι με την οδήγηση που κάνω τα Μ5 που είναι sport touring δε φαγώθηκαν καθόλου και αν δεν υπήρχε το θέμα παλαιότητας να με έπαιρνε να τα κρατήσω ακόμα 5-6 χιλιάδες χλμ αφου έχουν πολύ ψωμί επάνω τους ακόμα. Επίσης δε ζεσταίνονται όσο γρήγορα θα ήθελα μιας και η οδήγηση εντός πόλης δε τα ζορίζει ιδιαίτερα.
    Γι αυτό το λόγο κοιτάζω σε μαλακότερο ελαστικό που θα μου ταιριάξει καλύτερα.

Μπορεί κάποιος να ρίξει μια μετάφραση στο παρακάτω;

Συνημμένο 332947
    Μπορείς να παιξεις με μικροτερες πιεσεις στο δρομο ώστε να κ@υλωνεις τα λαστιχα, να ζεστενωνται πιο γρήγορα. ..
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    ίσως το βάρος του versys σε σχέση με το μαστόδοντο (αλήθεια ποιο?) να μην είναι αρκετό για να το ζεστάνει τόσο εύκολα. Δε ξέρω σε τι περιοχή είσαι αλλά εδώ Περιστέρι- Μπουρνάζι αρκετοί δρόμοι είναι τελείως γυαλί και στα πρώτα 5 χιλιόμετρα τα κάνουν τα τσαλιμάκια τους. Ίσως και επειδή πάλιωσαν βέβαια. Δε ξέρω αν πρέπει να δώσω δεύτερη ευκαιρία στα Μ5 και να τα ξαναφορέσω...Απλά είδα οτι δε φθείρονται με τη χρήση που κάνω και άρα δε δουλεύουν όσο θα πρεπε σε σχέση με τα Μ7 που τα λένε πιο μαλακά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McTalas Προβολή μηνύματος
    Μπορείς να παιξεις με μικροτερες πιεσεις στο δρομο ώστε να κ@υλωνεις τα λαστιχα, να ζεστενωνται πιο γρήγορα. ..

Το έχω κάνει. Στις αρχές έπαιζα με 33-31 και τώρα είμαι 31-29

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Bάλε όσο πιο μαλακά λάστιχα επιτρέπει να φορέσει το μηχανάκι σου.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Bάλε όσο πιο μαλακά λάστιχα επιτρέπει να φορέσει το μηχανάκι σου.
    γόμες με βρόχινα αυλάκια διαθέτει το κατάστημα?

γόμες με βρόχινα αυλάκια διαθέτει το κατάστημα?
    Ναι αλλα δεν κάνουν για τη μαλακία που καβαλάς. Οπότε, δες τι άλλο μπαίνει που ζεστένεται γρήγορα μέσα στην πόλη.

Ναι αλλα δεν κάνουν για τη μαλακία που καβαλάς. Οπότε, δες τι άλλο μπαίνει που ζεστένεται γρήγορα μέσα στην πόλη.
    πάρε ακόμα μία γιατί μου μεινε το ανικανοποίητο

Μ7
    S20 Evo
    έχει τίποτα άλλο το μενού που μπαίνει στη ΜΗΧΑΝΑΡΑ που καβαλάω?

...
    έχει τίποτα άλλο το μενού που μπαίνει στη ΜΗΧΑΝΑΡΑ που καβαλάω?
    Κρόσια.

M7RR

... Τα μαμίσια Dunlop Roadsmart 2 που φοράει η Kawasaki στα Versys θεωρείται κακό ελαστικό από όσο διαβάζω και οτι ξεραίνεται γρήγορα.
    ...
    Μετα απο 3 πισινα και 2 μπροστινα (σε αλλο -απο το δικο σου- μηχανακι βεβαια, μα το λαστιχο το ιδιο ειναι), υποστηριζω οτι ουτε κακο ελαστικο ειναι αλλα ουτε και ξεραινεται γρηγορα.
    Το αντιθετο θα ελεγα.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Κρόσια.

M7RR
    Έλα μη μου θυμώνεις...αφού τελευταία καλά τα πάμε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zopas
    ίσως το βάρος του versys σε σχέση με το μαστόδοντο (αλήθεια ποιο?) να μην είναι αρκετό για να το ζεστάνει τόσο εύκολα. Δε ξέρω σε τι περιοχή είσαι αλλά εδώ Περιστέρι- Μπουρνάζι αρκετοί δρόμοι είναι τελείως γυαλί και στα πρώτα 5 χιλιόμετρα τα κάνουν τα τσαλιμάκια τους. Ίσως και επειδή πάλιωσαν βέβαια. Δε ξέρω αν πρέπει να δώσω δεύτερη ευκαιρία στα Μ5 και να τα ξαναφορέσω...Απλά είδα οτι δε φθείρονται με τη χρήση που κάνω και άρα δε δουλεύουν όσο θα πρεπε σε σχέση με τα Μ7 που τα λένε πιο μαλακά.

Το έχω κάνει. Στις αρχές έπαιζα με 33-31 και τώρα είμαι 31-29
    Παιζουμε σχεδόν στις ιδιες περιοχες αλλα πιο γυαλι δρομος από το δρομο που περνα μπροστα από την βουλη-αγνωστο στρατιωτη, στην βασ.σοφιας ,κατά τη γνωμη μου δεν υπαρχει...εκει λοιπον στα φαναρια μια μερα και με τα ΕΧΡ μου μισοφαγωμένα πηγα να περασω με πρασινο...το κοντερ του βαραντερο μου ηδη εδειχνε 60χλμ όταν ξαφνικα μια μηχανη της ΔΙΑΣ σε αυτόν τον απαραδεκτο γλιστερο δρομο μου βγηκε καθετα παραβιαζοντας τον κοκκινο σηματοδοτη....μιλαμε πηγαινα καρφι πανω τους...περιττο να σου πω ότι χαρις στα απιστευτα κρατήματα του ΕΧΡ ζε συνδυασμο με τα φρενα μου εσωσαν κυριολεκτικα την κατασταση...πρωτη φορα ειδα μπατσους να μου ζητουν ιδρωμένοι συγγνωμη....και αυτό είναι μονο ένα συμβαν από αυτα που μου εχει τυχει...

οποτε...ο συνδυασμος αβς και μετζελερ για μενα είναι απαιχτος και το εχω δε σε μενα στην πραξη ,κατ'επαναληψη, χρονια τωρα...

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zopas Προβολή μηνύματος
    Η μετζελερ τα παραγει στην Κινα??? από που ισχυει αυτό;;; 10 ζευγάρια μετζελερ εχω αλλαξει(EXP) και όλα γραφουν made in Germany όπως και τα νεα μου ΝΕΧΤ...αυτό είναι και το συγκριτικο πλεονεκτημα της εν λογω εταιριας..
    εγω παντως πριν καμια 10αρια μερες που μονταρα ένα ζευγαρι turance (το απλο όχι το next) σε ένα βαραντερο, made in china ηταν.. καποια νουμερα η μοντελα τα παραγει γερμανια, καποια αλλα κινα, και καποια αλλα καπου αλλου! μην εκπλαγει παντως αν καποια στιγμη φορεσεις κινεζικα! οσο και αν θελετε να πιστευετε το αντιθετο καποιοι, εφόσον μια εταιρεια εχει παρει πιστοποιηση από οργανισμνους σαν τον tuv για την ποιοτητα της, οπου και να παραγει καποιο ελαστικο, δεν μπορει να ριξει τα στανταρντς γιατι θα τη χασει (την πιστοποιηση) οποτε η ποιοτητα είναι η ιδια ειτε είναι κινα, ειτε γερμανια ειτε ζιμπαμπουε!

δες κι εδώ για metzeler made in china.. δεν τα λεω μονο εγω! τωρα τους αλλους τυπους που τους βγαζει θα σε γελασω.. πρεπει να εχω το λαστιχο μπροστα μου για να ξερω, καθως οι εταιρειες δεν μας ενημερωνουν..

tourance
    http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=952666

http://www.yamahasupertenere.com/ind...?topic=10545.0

M5
    http://www.svrider.com/forum/showthread.php?t=270241
    Τελευταία τροποποίηση από mikes; 24/03/2015 στις 21:31.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dant3
    S20 Evo δε βγαινει 160αρι.
    Αρα πας στα απλα S20.
    Ζεσταινεται γρηγορα,κραταει μεχρι το τελος του,ειναι αρκετα μαλακο.
    2 μπροστα ,3 πισινα.κανω τη χρηση που λες αλλα και πιστα και τα πανε αψογα.
    Θα το αλλαζα μονο για το Evo,εαν και οταν το βγαλουν 160.
    Απο χλμ,το μπροστα ειναι καπου στις 16000χλμ και ειναι λιγο κατω απο τη μεση το πελμα.
    Το πισω εφυγε στις 12000χλμ.οχι λινα αλλα οχι πελμα.το προηγουμενο μου ειχε βγαλει 18000χλμ οποτε εξαρταται ποσο γυρνας το καρπο.

Π@ΥΤΑΝΑ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ Το avatar του/της S705
    Pirelli MT 60 RS Corsa θα σου περισσεύει πρόσφυση ακόμα και σε βρεμένη Θηβών !!!!

Sportmax Mutant θα το ευχαριστηθείς και δεν θα σε προδώσει εάν δεν είσαι ινδιάνος
    Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
    ....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
    ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!

Sportsmart2 και ξένοιασες. Κάνει όλα αυτά που θες!
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    και για πειτε μου ρε παλικαρια μιας και ξερετε εσεις οι ασχετοι (δεν αναφερωμαι σε εσας προσωπικα) και όχι εμεις οι λαστιχαδες, ακομα και η παραγωγη να πηγαινε στην κινα (όπως εκανε η μετζελερ), τι διαφορα θα ειχε? τοσο ευκοαλο το εχετε δλδ μια εταιρεια κολοσος να πεταξει τη φημη και το ονομα που δημιουργησε τοσα χρονια παραγοντας λάστιχα "κινεζικης" ποιοτητας? ελεος πια με αυτή τη καραμελα! άλλο πραγμα το "made in china" (αλλα engineered in europe) και άλλο το αμιγως κινεζικο! εχουν τεραστια διαφορα μεταξυ τους!

Φαντάζομαι πως αυτοί που πιπιλίζουν την καραμέλα γράφουν από κινητά iPhone και υπολογιστές Hewlett Packard Made in USA βεβαίως βεβαίως...

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ελαστικα για TDM 850 μοντελο '94
    από tzic στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2016, 10:14
  2. Ελαστικα για sm 2002
    από ktm640lc4 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 07/03/2006, 15:52
  3. Ελαστικά για Ss 600
    από stokos στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks