Έπαιξε μπινιά στο τρέφεν. Ήρθαν οι ξεν'κρυφτε τα πορτοφόλια σας, κλειδώστε τις κόρες σας. Είναι πολλά χωριά που ερημώνουν. Άμα στραβώνουν οι ντόπιοι, έχει και αλλού πλατείες.
Έπαιξε μπινιά στο τρέφεν. Ήρθαν οι ξεν'κρυφτε τα πορτοφόλια σας, κλειδώστε τις κόρες σας. Είναι πολλά χωριά που ερημώνουν. Άμα στραβώνουν οι ντόπιοι, έχει και αλλού πλατείες.
Που είναι η Ε.Ο.Μ να πάρει θέση για το τρεφφεν αυτό;![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Περα απο την πλακα,ο δημαρχος δεν το εχει το επικοινωνιακο κομματι.
Αν ηθελε να θιξει τα κακως κειμενα,διαλεξε εντελως λαθος τροπο.
Το μονο που μπορει να καταφερει ειναι η απομονωση του τοπου του.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Καλά μλκιες λέει, έχω βγάλει 2/3 ημερήσιες εκεί που χαλλλλαρά γίνονται ΣΚ αν υπάρχει κέφι, όλο βουνό![]()
Ε για πες, τι έγινε; Είχε ο πρόεδρος ντουκάτι και σκύλιασε που έσκασαν τα τζαπόνια στο χωριό του; Αυτά τα υπονοούμενα πετάτε συνέχεια εσείς οι μυημένοι και μας αφήνετε στην αγωνία για το τι έγινε ψηλά στην τσακωνία, κάνει και ρίμα.
Κλαιν- μαιν … βλαχοδημαρχοι που νομίζουν ότι είναι στο Μονακο , τοπική κουτοπονηριά , «παραδοσιακοί οικισμοί» με επιδότηση και γεμάτοι αυθαίρετα και αυθαιρεσία που πρέπει να τους πληρώνουμε Βενετία …
Αχταρμας όλα …μηχανες , 4Χ4, τουριστες , αγωνες…..
Αν και λατρεύω τα ορεινά , κυρίως , μέρη της Ελλάδας και όταν έχω την ευκαιρία να τα επισκεφθώ θέλω να καθίσω και να πιώ και να φάω μαζί με τους ντόπιους , δυστυχώς στα περισσότερα μέρη πλέον η κατάσταση είναι έτσι .
Η στρεβλή ιδέα που έχουν για τον τουρισμό και το κέρδος θα καταστρέψει τα πάντα.
Τα παραθαλάσσια έχουν αλλοτριωθεί τις προηγούμενες δεκαετίες ….
Λιγες φορες ένοιωσα αυθεντικά πράγματα , κυριως από νεους που έχουν εγκαταλείψει την Αθηνα και ξαναγύρισαν στον τόπο τους και έφτιαξαν κάτι με αγάπη…
Σήμερα το απόγευμα φεύγω για ορεινή Καρδίτσα ….
Ακριβώς.
Οι πλατείες και οι πεζόδρομοι δεν είναι χώροι παρκαρίσματος. Τόσο στις πόλεις, όσο και στα χωριά.
Και δυστυχώς, το φαινόμενο είναι συνηθισμένο σε μοτο-εκδρομές.
Από την άλλη μεριά βέβαια, πιστεύω πως μια απλή παρατήρηση εκείνη την ώρα θα είχε λύσει το πρόβλημα άμεσα και χωρίς ανάγκη για την όποια συνέχεια.
Το γεγονός ότι δεν έγινε αυτό, αλλά βγαίνει ο τάδε σύλλογος (ή ΔΣ) και το καταδεικνύει στα ΜΜΕ με απειλές αστυνομίας κλπ, σημαίνει πως υπάρχει κάτι από πίσω (βλ. και πυξιδας990).
Αν διαβάσατε τα σχόλια, κάποιος (τακτικός επισκέπτης) γράφει πως όταν κάθονται και τρώνε σε συγκεκριμμένο μαγαζί, υπάρχει πάντα γκρίνια για το πάρκιγκ.......
Με το μπαρδόνε, αλλά λέτε μ@λ@κίες.
Εγώ συμφωνώ 100% με τον πρόεδρα του χωριού!
Άντε μπράβο!περισσότεροι από 50 μοτοσικλετιστές μέλη των Varadero Club και TDM Hellas Club από την Αθήνα........ Αίσχος και ντροπή
Δυστυχώς είναι νοοτροπίες και πρακτικές μιας εποχής που πρέπει τελεσίδικα να αφήσουμε πίσω μας .![]()
Ποτε θα κανει εκδρομη το gsx club?![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
παντου τα ιδια!Τι θα γινει δηλ αν παρκαρουν στην πλατεια;![]()
Ενώ αν πηγαίναμε εμείς - Οι Καστάνιτσα ένα τσιγάρο δρόμος - δεν θα έτρεχε κάστανο με τα διακριτικά παπιά.