την αλυσίδα δεν την έχω λαδώσει πότε. .Έχω κάνει περίπου 5.000 χλμ και τις τελευταίες μέρες έχει φάει πολύ βροχή. ...
την αλυσίδα δεν την έχω λαδώσει πότε. .Έχω κάνει περίπου 5.000 χλμ και τις τελευταίες μέρες έχει φάει πολύ βροχή. ...
Μπινια!!!!
Αν η αλυσιδα ειναι αλαδωτη δεν πηδαει,σκαλωνουν οι κρικοι και ακουγεται οταν γυριζει. Αν η αλυσιδα ειναι λασκα πιο πιθανο και ευκολο ειναι να πηδηξει - γλυστρησει οπως αθες πεσ'το στο μπροστα γραναζι παρα στο πισω. Αν φοραει μπροστα 15αρι και πισω 40αρι γραναζι για να πηδηξει η αλυσιδα πισω πρεπει να περασει απο 20 δοντια ενω στο μπροστα περναει απο 7 .
Οταν πηδαει το σασμαν κανει σαν. στιγμιαιες διακοπες και μετα σαν να τρωει κλωτσια. Κατι σαν να παιζεις πολυ γρηγορα με τον συμπλεκτη
Πούηλησέ τη ρε dalton να τελειώνουμε!
Sent from me using a computer.
Όταν τσουλαω ακούω την αλυσίδα. .Οπότε λάδωμα σίγουρα. ..είδα με τα μάτια μ την αλυσίδα να γλυστραει πάνω στο πίσω γρανάζι. ....Αυτό με το σασμάν δεν μου το κάνει
Μπινια!!!!
Αν την ειδες τσαμπα συζηταμε,λαδωμα τεντωμα και τελος. Τα δοντια απο το γραναζι πως ειναι; Δες και το μπροστινο γραναζι σε τι κατασταση ειναι.
Τα δόντια του πίσω είναι σε αρκετά καλή κατάσταση. ..το μπροστά δεν μπορώ να το δω
...
Μπινια!!!!
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι να την λαδωσει αφου σε καποιους αρεσει και στεγνο...![]()
τσέκαρα τον τζόγο με το μάτι. .3-4 εκατοστά να είναι. ..υπόψιν στην αλλαγή ελαστικού που έκανα έβαλα αντί του 160 που φορούσα 170
Μπινια!!!!
βαλε ιμαντα να τελειωνεις
θα πηγαινει και με το μονομπρατσο![]()
Αν δεν μας δουλεύεις, καλύτερα να πας σε ένα καλό μάστορα να κοιτάξει όλο το μηχανάκι. Μόνος ίσως να μην τόχεις. Μην τύχη και συναντηθούμε σε κάνα δρόμο και μας έρθει καμιά αλυσίδα στο κεφάλι. Αλλιώς, άστη μια πενταετία ακόμα αλάδωτη. Νηστεία έχουμε.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.