ας γράψει και κανένας αντικειμενικός δυο λόγια για τον αγώνα..εγώ τον έζησα με ιδρωμένες παλάμες και σηκωμένες...εχμ...τρίχες και με ταχυπαλμία κι όλο αυτό βγήκε στα κίτρινα ποστ μου....έτρεχε και η σουζούκι ρε κουφάλες..!!! και οι δύο στους βαθμούς..![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Γιατι ενα Yamaha την ημερα και ο ΓΙΑΤΡΟΣ τους κανει περααα ρεεε.....VALE RESPECT OVER AND OUT...![]()
Throttle that mysterious friend of ours
και κάτι τελευταίο,δε θα γράψω άλλο: το "ο Ρόσσι κατέστρεψε τους αγώνες" μοιάζει πιο επίκαιρο από ποτέ...!!!![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
χαχαχα Τι πας και θυμασαι μωρε και συ ?????
Σήμερα έχουμε γιορτή
To μόνο "κακό" με το λινκ του giotis με το android είναι ότι στο δικό μου τουλάχιστον αρνείτο να παίξει full screen το άτιμο. Ήχο είχε, βίδεο όχι.
Γιώτης, ποιότης. Γιώτης for president. Κοίτα βρε τα ντουκάτι. Θα τον τσιμπήσω και αύριο με περιγραφή Διατσίδη να χαμπαριάσω καλύτερα.
ο λογος που παρακολουθουμε αγωνες ειναι αυτος!!!για αυτες τις μαχες το βλεπουμε το αθλημα..απο τοτε που ηρθε ο γιατρος και μετα μονο οταν παιζει αυτος για πρωτια βλεπουμε μαχες.Τελος.Γι'αυτο τον γουσταρουμε.Πολλοι εχουν ταλεντο.Μερικοι ειναι και καλυτεροι απο αυτον.Απλα τετοια γ@@$λα μονο ο Γιατρος προσφερει!!Πανυγηριζε ολο το μαγαζι!!ενας απο τους καλυτερους αγωνες των τελευταιων χρονων!!μετα απο αυτο ας μη το παρει.
υγ. κλεινω εισιτήρια για ταβουλια αυριο!!
Καμία ιδέα δεν ευθύνεται για τους μαλάκες που την ενστερνίζονται..-Κωστάκης Ανάν-
http://www.tokoulouri.com/