Καλημερα και καλο μηνα.Σας εχω και ενα ευχαριστο νεο:τερμα το ψαξιμο της honda για νεο αναβατη,βρηκε.ΕΜΕΝΑ.Το αλλο οτι βγηκαμε απο τη λιτοτητα,θα το πει ο επομενος.
Καλημερα και καλο μηνα.Σας εχω και ενα ευχαριστο νεο:τερμα το ψαξιμο της honda για νεο αναβατη,βρηκε.ΕΜΕΝΑ.Το αλλο οτι βγηκαμε απο τη λιτοτητα,θα το πει ο επομενος.
Καλημέρα και καλό μήνα. Με γειά η θέση στη χονδα. Εγώ βγήκα μόνος μου από λιτότητα λόγω Τζόκερ.
Καλημέρα και καλό μήνα. Κι εγώ θα βγω μόνος μου από τη λιτότητα, θα κλέψω τον 7Tolis που βγήκε μόνος του από τη λιτότητα με το Τζόκερ.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
και γω θα σε περιμενω στη γωνια με το HRC ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΒΟΛΙΔΑ.
Κανονιστε να σας την εχει στημενη ο Shooter στην επομενη γωνια...![]()
Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!
Καλό μήνα σε όλους και καλό πάσχα να έχουμε.
Εγώ θα βγω από την λιτότητα όταν κλέψω τον vaska που θα έχει κλέψει τον 7tolis που θα έχει βγει από την λιτότητα με το τζόκερ....![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Καλημεεεερα.
Εγω θα παω παπιοβολτα Αλεξανδρουπολη με ποδηλατο και θα τους εχω κιολας. Αμ πως.
Καλημερα και καλο μηνα!!!
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αντε ρε αμυρου!
Αργησες!
Ειμαι εδω και μιση ωρα στον φαρο και δεν φανηκες!
Μ'εφαγε η γυναικα"Δεν περπατας.......ολο με το μηχανακι γυρνας...."και τετοια ομορφα,και ειπα να κανω κανα βημα να ξεσκουριασω.
Αν δειτε και αργει να εμφανιστει ο spyrakos ειναι γιατι πεταχτηκε μεχρι το κομμωτηριο για μια περμ............
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Καλημέρα ... Άντε πείτε καμία αλήθεια σήμερα...!!!
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου