Σας βλέπω τυπάκια στο κεντρο της Αθήνας να κόπτεσθε να φορέσετσ 3/4 βερμούδα από τώρα. Τι διάολο ρπστμ;
Σας βλέπω τυπάκια στο κεντρο της Αθήνας να κόπτεσθε να φορέσετσ 3/4 βερμούδα από τώρα. Τι διάολο ρπστμ;
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r
Σε είδα να μου την λες τσαμπουκαλεμένα, επειδή άναψα τα αλαρμ στο αμάξι ,για να σε προειδοποιησω ότι θα παρκαρω.
Έπρεπε βρε κερατά να τσαρουχωσω τα φρένα και να εσκαγες πίσω μου έτσι ακρανοτος, με τα όσα που πηγαινες....
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Πρώτη μέρα ήλιος μετά από καιρό και σας είδα δρόμους να γεμίζετε σκούτερ και μηχανές.
Σε είδα μπάλα του ράγκμπι να σκας πάνω στον αριστερό καθρέφτη μου και το λέρωσα το βρακί, κατά τις 5 το απόγεμα στην μέση της Τσιμισκή.
The journey is the reward!
Σε είδα με τον τριβάλιτσο αφρικάνο, στην έκθεση, Λαμία και χαιρετηθήκαμε, καλούς δρόμους!
Σε ειδα με το μπουσα ξεκρανογλου να ανεβαινεις σβελτα την εθνικη.......![]()
Σε είδα μπαταριούλα μου να έχεις χαμηλή τάση, οπότε σου έριξα μία καλή φόρτιση μπάς και εκδράμουμε εδώ γύρω την Κυριακή :a13:![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Σε είδα μεγάλε που αλλου φυσικά στο Μπουρνάζι να έχεις T-max και να του έχεις αλλάξει φαντάζομαι τους λαιμούς
και το είχες κάνει με 2 τελικά(racetech) ακομα γελάω μεσημεριάτικα βλαχοκάγκουρα
![]()
σας ειδα μαγκες την κυριακη με τα στρωματα στην πλατεια αρεως στην τριπολη παρα την βροχη!!!!!!![]()
σε είδα χθες μεσήλικη να μου πετάγεσαι με το αμάξι σου στη λιοσίων από κάθετο χωρίς να κοιτάξεις εαν έρχεται άνθρωπος!
και όταν ήρθα δίπλα σου και άρχισα τα "έχω προτεραιότητα, έρχεσαι από στοπ" άρχισες τα "άει παράτα μας" και γκάζωσες και έφυγες.
ε λοιπόν...πάλι καλά που δεν έτρεχα.
Δυστυχώς δεν υπάρχει ελπίδα για ορισμένους.
7 παρά περίπου Κατεχάκη και εκεί στην προέκταση της Αλεξάνδρας ΔΙΑΣ φέυγανε ΔΙΑΣ ερχόντουσαν. Αλλαγή βάρδιας ενολίγοις. Σκάει και ο μάγκας ο χεράς ο Ζ και δεν ξέρω αν του τη βάρεσε που με είδε με το ΚΤΜ ή αν είναι βαρεμένος έτσι κι αλλιώς και αρχίζει καναδυο ξερόγκαζα (yoshimura πρέπει να χε στο στρώμα το υπηρεσιακό βεβαίως βεβαίως) και πάρε σβάρνα τα κόκκινα (χωρίς φάρο φυσικά). Αυτό που με πείραξε δεν ήταν τόσο το τι έκανε ο κάγκουρας Ζητάς αλλά ότι ακολουθούσαν 4 δικάβαλα ΔΙΑΣ τα οποία ουδέν σχόλιο για τον "συνάδελφο" τους αλλά τους απασχολούσε πόσα άλογα έχω και αν είναι ξυράφι το 1290. Σε ερώτηση γιατί δεν του λέτε κάτι του δικού σας γελάσανε και κουνήσαν το κεφάλι. Αν τον ακολουθούσα (και τον παίρναγα φυσικά) πόσες πιθανότητες είχα να με σταματήσει αυτός ή οι από πίσω. Τα σχόλια δικά σας.
Τελευταία τροποποίηση από macdeath_s; 01/04/2015 στις 02:45. Αιτία: be calm :)
Σε ειδα ξαπλα το πρωι στην εθνικη.
Η μοτο χαλια απο πισω και εσενα να σε κρατανε 3 παλικαρια που σταματησαν για βοηθεια στο στηθαιο...
Ελπιζω να εισαι καλα...
(μονος σου επεσες![]()
Σας βλεπω τωρα που ανοιξε ο καιρος να εμφανιζεστε οι ''εποχιακοι'' μοτοσυκλετιστες...![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Σε είδα με το χαλασμένο παπί ΑΡΙΣΤΕΡΑ παρκαρισμένο στην ΕΟ, ψες το μεσημέρι, ο ένας αραχτός στη νησίδα στο κιγκλίδωμα, ο άλλος είχε ένα μπλουζάκι και καθόταν δύο τρία βήματα πίσω από το παπί και το ανέμιζε, σαν σηματοδοσία να προσέχουμε... Βρε άνθρωπΑ, γιατί βρε γλυκΙέ μου δεν βγήκες αργά αργά στα δεΞά όταν κατάλαβες ότι η μαλακία σου χάλασε και κόβει ταχύτητα παρά κόλλησες στο πιο επικίνδυνο σημείο;
Σε είδα μωρή βρωμιάρα βίδα να έχεις κολλήσει και να θέλεις κόψιμο. Γαμώ τις κωλόβιδες σου ρε γιαμάχα, από τυρί σόγιας φτιαγμένες όλες.