Το ρελέ της μίζας το έχεις ελέγξει;
Πολλά κουλά έχουν σχέση με αυτή τη μαλ@κίτσα.
Στο φινάλε βάλε ένα κινέζικο 10-15 ευρώ για να δεις αν λυθεί το πρόβλημά σου.
Το ρελέ της μίζας το έχεις ελέγξει;
Πολλά κουλά έχουν σχέση με αυτή τη μαλ@κίτσα.
Στο φινάλε βάλε ένα κινέζικο 10-15 ευρώ για να δεις αν λυθεί το πρόβλημά σου.
Βεβαιώσου όμως πρωτα για τον αποσυμπιεστή γιατί, ΑΝ έχει προβλημα, θα την στραβωσεις την βαλβιδούλα όπου ναναι...
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
παιδια αν η μιζα γυριζει τοτε ουτε το μπουτον φταιει ουτε το ρελε ουτε τα καρβουνακια.
καπου αλλου πρεπει να κοιταξουμε.
βρες τι συμπιεση εχει το μοτερ στο μανουαλι και μετα μετρα την σου λεω σε ένα συνεργειο...![]()
καλησπερα ακομα τελικα δεν εκανα τιποτα γιατι ελειπα 4 μερες εκτος..αν ειχε θεμα με την συμπιεση τοτε δεν θα μου εκανε νουμερα και με το σπρωξιμο???και δεν θα εβλεπα και διαφορα στην οδηγιση? η μηχανη παει ρολοι..τα καρβουνακια παντως δεν ειναι ανοιξα την μιζα ετσι για το γαμωτο..και τα καρβουνακια ηταν σαν καινουργια αφαγοτα..μεσα στην βδομαδα θα παραγκειλω την σκατο μπαταρια και θα δειξη!!
Ο Αυτόματος αποσυμπιεστής δουλεευι μόνο με την μίζα ( Η μανιβέλα στα παλιά μηχανάκια) στην ουσία ανοίγει ΛΙΓΟ την βαλβίδα εξαγωγής, τώρα περισσότερα κανένας φίλος που συνάντησε παρόμοιο πρόβλημα, γιατί εγώ χρόνια ΧΤ δεν μου ετυχε, αλλά λεω μήπως
λοιπον παιδια σηκωνω τα χερια ψηλα πρωτη φορα στην ζωη μου!!αλλαξα μπαταρια τιποτα τσεκαρισα και τον αποσυμπιεστη και δουλευει μια χαρα...!!!δεν ξερω τι να πω.. κουραστικα να σπρωχνω!!!
Μήπως ήρθε η ώρα να πάει στο μηχανικό?
Δε θα το πρότεινα ποτέ αλλά από το να τα δώσεις σε φυσικοθεραπευτες?
Υπάρχει μια βαλβίδα που ενεργοποιείται με τον συμπλέκτη. Κοίτα μήπως θέλει αλλαγή ή εναλλακτικά spray επαφών για καθάρισμά της. Πατάς τη μίζα πάντα με κλειστό το σταντ.
Αν βρεις λύση από αυτά καλώς.
Διαφορετικά κοίτα καρμπυρατέρ αφού έχεις κάνει έλεγχο στα ηλεκτρικά.
Έχω το ίδιο πρόβλημα και επιπλέον σκασίματα από εξάτμιση, σε μικρότερη κλίμακα.
To 2001 ειχα klr 650 μπλε ασπρο πολυ αξιοπιστο μηχανακι,το μονο που ειχα αλλαξει ηταν το μπουτον τισ μιζας στην εγγυηση γιατι πατουσα μιζα κ ηταν νεκρη!Καποιες φορες δουλευε το μπουτον κ αλλες βραχυκηλωνε.Θεμη πιστευω οτι θελει καθαρισμα το καρπυρατερ κ ακομη μηπως εχεις σκασιματα κ εσυ απο την εξατμηση οπως του corto,γιατι στην περιπτωση του ειμαι ακομα ποιο σιγουρος οτι δεν δουλευει σωστα το καρπυρατερ!
Έχει μεμβράνη το καρμπυρατέρ του KLR;
Αν έχει μπορεί να έχει τρυπήσει.
Καλημερα.Εχει η μηχανη σου σωληνακι υποπιεσης;δεν το ελεγχεις για καμμια τρυπουλα;
γεια σας παιδια!!!το καρμπυλατερ το ανοιξα και το καθαρισα και ειναι οκ η μεβρανη. οπως προαναφερα η μηχανη δουλευει σωστα απλα για να παρει μπροστα θελει σπωξιμο..αν ειχε θεμα η μεβρανη η υποπιεση που απο οτι κοιταξα ειναι οκ. θα εκανε και νουμερα οταν λειτουργει..σημερα εκανα περιπου 150 χιλομετρα ..μια χαρα λειτουργει..και δεν εχει πολλα χιλιομετα ειναι καινουργια..corto ελεξα και το διακοπτι του συμπλεκτη και το σταντ.. ολα ειναι οκ τα γεφιροσα κιολασ δοκιμαστικα να δω..και δουλευουν μια χαρα..πιστευω μεσα στην βδομαδα να βρω παλι λιγο χρονο να ασχολιθω!!μακαρι να βρω το προβλημα!! ¨) ευχαριστω πολυ παντως για το ενδιαφερων σας!!