Βασικα δεν ειναι καλωδιο ειναι μπουτον σαν αυτο που εχει στη μανετα του φρένου. οποτε τωρα που δεν παταει πανω στην μανετα θα ναι λογικα μονιμος ενεργος οπως οταν παταμε το συμπλεκτη..άρα δεν χρειάζεται να βραχικυκλωσω κατι σωστά? Ισα ισα που δεν θα χρειαζεται να παταω συμπλεκτη για να βαλω μπρος.
Ναί έχεις δίκιο, θα είναι μόνιμα "πατημένος" ο συμπλέκτης σε ότι αφορά το μηχανάκι. Λάθος μου.
όλα οκ!τις εβαλα σημερα κ οντως ετσι είναι!απλα παιρνει μπροστα χωρισ συμπλεκτη.εβαλα κ τα xenon σημερα κ είναι πολύ ωραιο κ εχει πολύ καλο φως!ισως λιγο παραπανω απ ότι θα πρεπε!χαχα!ερωτηση:εχει βαλει κανεις αυτά τα καγκελα για σαμαρια που παιζουν γυρω στα 50 ευρω?σκεφτομαι να φτιαξω την σελα ανατομικη,το χει κανει κανεις?
Καγκελα για σαμαρια εχουνε βαλει αρκετοι και ειναι μια χαρα.Εγω εχω καγκελα για βαλιτσες και βαζω εκει τα σαμαρια.
Οσο για τη σελα την εκανα ανατομικη με 80 ευρω (Αθηνα-CarDressing).Πολυ καλη δουλεια και τα χλμ βγαινουνε πιο ξεκουραστα.Αν ηξερα ποσο καλη ειναι θα την ειχα κανει εδω και χρονια.
Να εχεις υποψη σου,οτι τα ξενον δεν ειναι οτι καλυτερο για το φαναρι μας.Με το καιρο το θολωνει γιατι δεν ειναι κατασκευασμενο να δεχεται τετοιες θερμοκρασιες,που βγαζουν οι λαμπες αυτες.
Τα καγκελα απ τα σαμαρια που λες,τα εχουν βαλει αρκετα παιδια απ το φορουμ των bandit ,και ειναι μια χαρα.
Επισης αρκετοι εχουν φτιαξει και τις σελες τους!
@με προλαβε ο απο πανω!!
Για πειτε και ποια ειναι ρε παιδες... μιλατε με γριφους.