Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 55

Θέμα: Aftermarket Αξεσουάρ (Bandit)

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikoloul Προβολή μηνύματος
    Κάποιος με γκαντέμιασε maure listi... Ένας μλκας μ' έκλεισε το δρόμο, πλακώθηκα στα φρένα, έπεσα και μου έσπασε η μανέτα του συμπλέκτη, όποτε λέω να παραγγείλω αυτές.

http://www.ebay.com/itm/261482145920...witem=&vxp=mtr

Σε κάνα μήνα θα σε πω

εγω τις παρελαβα σημερα.του συμπλεκτη όμως δεν εχει το αφτακι στη μανετα για να απομονωνει το διακοπτη του συμπλεκτη κ δεν μπηκα καν στον κοπο να τις αλλαξω.θα παιζει πρόβλημα αν τις βαλω?ποια η δουλεια αυτου του διακοπτη?εχει να κανει με το σταντ?

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mauros listis Προβολή μηνύματος
    εγω τις παρελαβα σημερα.του συμπλεκτη όμως δεν εχει το αφτακι στη μανετα για να απομονωνει το διακοπτη του συμπλεκτη κ δεν μπηκα καν στον κοπο να τις αλλαξω.θα παιζει πρόβλημα αν τις βαλω?ποια η δουλεια αυτου του διακοπτη?εχει να κανει με το σταντ?
    Αν λες το καλοδιο που εχει απο κατω απο την μανετα, δεν θα μπορει να παρει μπροστα αν δεν συνδεθει, γιατι ως γνωστο τα suzuki παιρνουν με συμπλεκτη...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pektis Προβολή μηνύματος
    Αν λες το καλοδιο που εχει απο κατω απο την μανετα, δεν θα μπορει να παρει μπροστα αν δεν συνδεθει, γιατι ως γνωστο τα suzuki παιρνουν με συμπλεκτη...
    Μπορει παντα να το βραχυκυκλωσει και ολα καλα

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Μπορει παντα να το βραχυκυκλωσει και ολα καλα
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Μέλος
    Βασικα δεν ειναι καλωδιο ειναι μπουτον σαν αυτο που εχει στη μανετα του φρένου. οποτε τωρα που δεν παταει πανω στην μανετα θα ναι λογικα μονιμος ενεργος οπως οταν παταμε το συμπλεκτη..άρα δεν χρειάζεται να βραχικυκλωσω κατι σωστά? Ισα ισα που δεν θα χρειαζεται να παταω συμπλεκτη για να βαλω μπρος.

Ναί έχεις δίκιο, θα είναι μόνιμα "πατημένος" ο συμπλέκτης σε ότι αφορά το μηχανάκι. Λάθος μου.

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex14 Προβολή μηνύματος
    Οπως ειπε και ο απο Pan εαν βαλεις led φλασακια και δεν ειχε πριν θα αναβοσβηνουν πολυ γρηγορα και πρεπει να βαλεις αλλο φλασερ.
    Για τις μανετες, επειδη την πατησα προσφατα, προσεξε την μανετα του συμπλεκτη να εχει το "ποδαρακι" που παταει τον διακοπτη ο οποιος κοβει την μιζα εαν εχεις ταχυτητα στο σασμαν.
    Το ειχα αναφερει προσφατα ...
    Εγω το αφησα ετσι γιατι παντα συμπλεκταρω πριν βαλω μπροστα σε οποιοδηποτε μηχανακι/αυτοκινητο.
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex14 Προβολή μηνύματος
    Το ειχα αναφερει προσφατα ...
    Εγω το αφησα ετσι γιατι παντα συμπλεκταρω πριν βαλω μπροστα σε οποιοδηποτε μηχανακι/αυτοκινητο.
    πρακτικα δηλαδή δεν υπαρχει καποιο πρόβλημα σωστα?όλα δουλευουν μια χαρα απλα δεν χρειαζεται να πατας συμπλεκτη όταν το βαζεις μπροστα?αν κ από συνηθεια κ εγω σιγουρα θα παταω

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    πρακτικα δηλαδή δεν υπαρχει καποιο πρόβλημα σωστα?όλα δουλευουν μια χαρα απλα δεν χρειαζεται να πατας συμπλεκτη όταν το βαζεις μπροστα?αν κ από συνηθεια κ εγω σιγουρα θα παταω
    Πρακτικα δεν υπαρχει προβλημα. Η μηχανη ομως θα μπορει να παιρνει μπρος οταν εχεις ταχυτητα μεσα και χωρις να πατας συμπλεκτη, πραγμα ολιγον τι επικινδυνο.
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Μέλος
    όλα οκ!τις εβαλα σημερα κ οντως ετσι είναι!απλα παιρνει μπροστα χωρισ συμπλεκτη.εβαλα κ τα xenon σημερα κ είναι πολύ ωραιο κ εχει πολύ καλο φως!ισως λιγο παραπανω απ ότι θα πρεπε!χαχα!ερωτηση:εχει βαλει κανεις αυτά τα καγκελα για σαμαρια που παιζουν γυρω στα 50 ευρω?σκεφτομαι να φτιαξω την σελα ανατομικη,το χει κανει κανεις?

Παλαιό μέλος
    όλα οκ!τις εβαλα σημερα κ οντως ετσι είναι!απλα παιρνει μπροστα χωρισ συμπλεκτη.εβαλα κ τα xenon σημερα κ είναι πολύ ωραιο κ εχει πολύ καλο φως!ισως λιγο παραπανω απ ότι θα πρεπε!χαχα!ερωτηση:εχει βαλει κανεις αυτά τα καγκελα για σαμαρια που παιζουν γυρω στα 50 ευρω?σκεφτομαι να φτιαξω την σελα ανατομικη,το χει κανει κανεις?
    Καγκελα για σαμαρια εχουνε βαλει αρκετοι και ειναι μια χαρα.Εγω εχω καγκελα για βαλιτσες και βαζω εκει τα σαμαρια.

Οσο για τη σελα την εκανα ανατομικη με 80 ευρω (Αθηνα-CarDressing).Πολυ καλη δουλεια και τα χλμ βγαινουνε πιο ξεκουραστα.Αν ηξερα ποσο καλη ειναι θα την ειχα κανει εδω και χρονια.

Νέο μέλος Το avatar του/της K-Beast
    Να εχεις υποψη σου,οτι τα ξενον δεν ειναι οτι καλυτερο για το φαναρι μας.Με το καιρο το θολωνει γιατι δεν ειναι κατασκευασμενο να δεχεται τετοιες θερμοκρασιες,που βγαζουν οι λαμπες αυτες.
    Τα καγκελα απ τα σαμαρια που λες,τα εχουν βαλει αρκετα παιδια απ το φορουμ των bandit ,και ειναι μια χαρα.
    Επισης αρκετοι εχουν φτιαξει και τις σελες τους!

@με προλαβε ο απο πανω!!

Για πειτε και ποια ειναι ρε παιδες... μιλατε με γριφους.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Για πειτε και ποια ειναι ρε παιδες... μιλατε με γριφους.
    Ποια ειναι ποια?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Ποια ειναι ποια?
    η προαναφερθεισα πασιγνωστη φθηνη σχαρα για τα σαμαρια.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. HONDA CBF 250 aftermarket αξεσουαρ
    από nikos cbf250 στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2013, 11:50
  2. aftermarket αξεσουαρ για xt660x 2005
    από gargul στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2013, 22:53
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2010, 19:55