I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Μας γα@#$23σες ρε Παναγιώτη...Και κανονίσει να μπώ Μέγαρα το Σαββάτο...Καλά να περάσουτε και στην επόμενη λεπόν μετά το Πάσχα![]()
subscribe![]()
Sent from me using a computer.
αν ο καιρός είναι κάλος θα παιχτεί κορώνα-γραμματα Σαββάτο βράδυ.
Βάλε και εμένα + ενα φιλο ακόμα.
AFTER DARK...........
Κοίταζα τώρα λίγο την διαδρομή σας. Μια χαρά θα ήταν να βρισκόμαστε αλλά ρε μπαγάσιδες έχετε λατρεία με το κρεβάτι σας. Ξεκινάτε 9:00 και θα είσαστε στο σημείο που λογικά θα μπορούσαμε να βρεθούμε 10:10 με 10:20 πράγμα που σημαίνει ότι εμείς θα καθυστερήσουμε πάνω από ώρα και τα δικά μας τα χιλιόμετρα είναι μπόλικα που επίσης σημαίνει ότι για να μη μας πιάσει η νύχτα στα βουνά θα πρέπει να περιορίσουμε την ώρα που θα έχουμε διαθέσιμη για καφέ ή για να πιούμε έναν καφέ της προκοπής θα πρέπει μετά να παίξουμε κυνηγητό στα βουνά.
Την παρέα εκτός φορουμ που θ' ακολουθήσει δεν την ξέρω καλά (μόνο με έναν δύο έχουμε ξαναβγεί στους δρόμους) και δεν θα ήθελα να πιέσω και ειδικά στα στροφιλίκια του βουνού μην έχουμε τπτ δυσάρεστες εκπλήξεις.
Οπότε μάλλον θ' ακολουθήσουμε το δικό μας πρόγραμμα. Επειδή όμως ζήλεψα θα κλέψω λίγο από την δικιά σας διαδρομή και θα περάσω κι εγώ από Σολομό - Χιλιομόδι.
Ωραίο παρεάκι μαζεύεστε σιγά σιγά.
Καλούς δρόμους σε όλους μας.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Βασίλη τι ώρα υπολογίζετε ότι θα είσαστε στον κόμβο της Αρχαίας Κορίνθου? Το λέω μήπως υπάρξει (εφόσον συμφωνήσουν και οι υπόλοιποι) μικρή τροποποίηση στην ώρα από μέρους μας κατά μισάωρο και καταφέρουμε να συναντηθούμε και τα δύο κλιμάκια και κατέβουμε μέχρι Μυκήνες μαζί.
Winterhater.
Μπερδευτήκαμε
Οι "Αθηναίοι" έχουμε συνάντηση 0900 και έναρξη 0930. Οπότε και μισή ώρα νωρίτερα να το πηγαίναμε (δηλαδή έναρξη 0900) στη καλύτερη των περιπτώσεων θα είμαστε 0945 στην Αρχαία Κόρινθο. Όπερ έστι καθυστέρηση μισή ώρα και πάνω για εσάς και βγαίνετε εκτός προγράμματος.
Από την άλλη να το πάω 1 ώρα νωρίτερα, έχοντας τόσα λίγα χιλιόμετρα να κάνουμε (σε σχέση με εσάς), θα φάω ξύλο. Άς μην ζοριζόμαστε, αφού έτσι κι αλλιώς τα κλιμάκια, θα συναντηθούν μετά το Πάσχα![]()
Winterhater.
Έλα ρε Παναγιώτη Ταξιδιάρη!
Καιρού επιτρέποντος* και εγώ μέσα. Με το έτερον μου ήμισυ κατά πάσα πιθανότητα.
*Μα ο παλιόκαιρος να μας κάνει λιακάδα όλη την εβδομάδα και την Κυριακή να απαυτόνεται.
Είναι το ανέκδοτο της περιόδου και ο νόμος αυτου του βλακα του Murphy. Καλοκαίρι μεσοβδόμαδα και ΣΚ χειμωνας. Πάντως δεν μας τα λέει καλά. Ο Ποσειδώνας δίνει βροχα Αττική και Κορινθο. Εν αναμονή μέχρι το βράδυ καθώς εννοείται οτι με βροχή δεν ξεκινάμε
Να ποιος χόρεψε το χορό της βροχής! Το κακό είναι οτι έπιασε!
Winterhater.