Λοιπον, για αρχη εγω ειμαι μεσα και εμπιστευομαι τυφλα το Χρηστο για τη διαδρομη!! Απο εκει και περα αν μεινουμε σε σκηνες, δεχομαι μονο αν μοιραστω μονό υπνοσακο με το Νικο που ξερω οτι εχει ταλεντο στα ζεστα αερια...Και στη τελικη μες στην οικογενεια ειναι αρα θα υπαρχει και συναισθημα..
υποψιν ....εχω αφησει το ΚΤΜακι μου στο Νικο για 4 μερες..οποιος δει κατι υποπτο με παιρνει αμεσα τηλεφωνο!! Υπαρχει και αμοιβη με πολλα νουμερα σε οποιον τον δει να κανει μαλακιες!!![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Αμαν και αν κατάλαβα τη διαδρομή!
:rotflmao: :rotflmao:
Αμαν και αν καταφερω τα καλουδια που χρειαζομαι για να μην πεθανω κοκκαλομενος στο ΖΖΖ![]()
![]()
Αν ο Τανασσσ ανταποκριθει αμεσα στις αναγκες μου (οχι τις φυσικες τις αλλες)![]()
![]()
και αν πετυχει η ληστεια στη τραπεζα...![]()
![]()
(και αν χωραει το PS2 που δεν μπορω να αποχωριστω)![]()
![]()
ε τοτε......
θα το σκεφτω!![]()
:rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Λοιπον, για αρχη εγω ειμαι μεσα και εμπιστευομαι τυφλα το Χρηστο για τη διαδρομη!! Απο εκει και περα αν μεινουμε σε σκηνες, δεχομαι μονο αν μοιραστω μονό υπνοσακο με το Νικο που ξερω οτι εχει ταλεντο στα ζεστα αερια...Και στη τελικη μες στην οικογενεια ειναι αρα θα υπαρχει και συναισθημα..
υποψιν ....εχω αφησει το ΚΤΜακι μου στο Νικο για 4 μερες..οποιος δει κατι υποπτο με παιρνει αμεσα τηλεφωνο!! Υπαρχει και αμοιβη με πολλα νουμερα σε οποιον τον δει να κανει μαλακιες!!![]()
Αχααααααααα !! Ηδη το εβγαλε στο πληστιαριο !!
Το ειδα και στο ιμπεϊ λεμε !!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
...........................
Με 200 ευροπουλα στον δινω (να βγαλω και κατι)!![]()
:rotflmao:
![]()
Ασε ρεεεε ...
Αυτον στον δινω και τζαμπα ...![]()
![]()
Μολις απαντησα...σε εκεινο το φορουμ...θα τα πουμε απο κοντα το Σαββατο....
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
Κάνε φίλους να δεις καλό σου λένε....Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Με 200 ευροπουλα στον δινω (να βγαλω και κατι)!![]()
![]()
Ασε ρεεεε ...
Αυτον στον δινω και τζαμπα ...![]()
![]()
Και για 200 ρε γμτ... ?![]()
![]()
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Η εκφραση γαμιωντας σου λεει κατι..???
μην σε νοιαζει επανω στο χιονι θα γινει......![]()
αφηνει σημαδια...Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
μην σε νοιαζει επανω στο χιονι θα γινει......![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
ναι ναι σημαδια!!! χεχεχε