Παντως το επιχειρημα οτι οποιοσδηποτε δεν μπορει να συμμετασχει σε επισημους αγωνες,παθαινει στερηση και παει και ξεκ@βλωνει στον δημοσιο δρομο κανοντας του κοσμου τις παπαριες,ειλικρινα με ξεπερνα...
Η κριση μας εχει επηρρεασει και στα μυαλα μου φαινεται!
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Ποσοι απο τους σημερινους αστυνομικους,ητανε στο παρελθον κοντρακηδες?
Τελευταία τροποποίηση από taisteal; 11/04/2015 στις 02:20.
Δεν θελω να κανω δίκη προθεσεων,αλλα ποιος βαζει το χερι στην φωτια οτι τα παραπανω πανε χωρια?Τι πιθανοτητες δινεις αυτος ο οποιος γραφει στα παλια του τα παπουτσια τον δημοσιο δρομο,να σταματαει στα στοπ και να μην μιλαει στο κινητο?Η γραψαρχιδινη πολλων απο εμας οπως ξερεις δεν γνωριζει συνορα..
Ολοι εχουμε την αναγκη να ξεδωσουμε,υπαρχουν τοσα βουνα και τοσες ερημες περιοχες να κοπανιεσαι ατελειωτα,χωρις να βαζεις κι αλλους σε κινδυνο.
Εκτος αν το κλαρινογαμπρομετρο βαραει κοκκινο και θελουμε να κανουμε το κομματι μας σε κεντρικα σημεια στις πολεις,μαγκια κιετς.Μεταξυ μας ας ειμαστε ειλικρινεις,δεν ειναι ο γυαλος στραβος,μαλλον εμεις στραβα αρμενιζουμε ε!
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Αυτο λεω,οτι και προ κρισης υπηρχαν ολα αυτα.
Αυτος που ηθελε να κανει το κομματι του το εκανε χωρις να ενοχλει η να θετει σε κινδυνο τους αλλους χρηστες του δρομου,
αντιστοιχα και οι πουλμουρ εκαναν τις μαλακειες τους μεσα σε κοσμο κτλ.
Δεν διαφωνουμε καπου ουσιαστικα.
Παπαριές είναι αυτα για να ευχαριστιούνται οι συνταξιούχοι οτι κάτι έκανε η αστυνομία.
Φίου φίου φι φι φίου
Δε με ειδα πιο ευχαριστημενο τωρα που βγηκαν ολοι να πιασουν τους κοντρακηδες. Θα με εβλεπα πιο ευχαριστημενο αν επιαναν καποιους απο ολους αυτους που μας εχουν ξεζουμισει και του επαιρναν τα λεφτα υπερ του κρατους και της συνταξης μου και των φαρμακων μου. Θα ημουν πιο ευχαριστημενος αν δεν εφταναν ποτε στο σημειο ορισμενοι να κλεινουν τη μαραθωνος και να αναγκαζουν την αστυνομια να λαβει πολυ δραστικα μετρα. Θα ημουν πιο ικανοποιημενος αν... αν.... αν....![]()
Γιατι εχει hayabusa η ελ.ασ?