Όσοι μπορείτε σε κλειστό χώρο/parking, παιδιά. Άν δεν έχεις δικό σου χώρο, αξίζει να δίνεις κάτι παραπάνω και να νοικιάζεις, παρά να αφήνεις την καλή σου έξω. Ο ελεγχόμενος εσωτερικός χώρος, μαζι με συναγερμό, είναι σοβαρός αποτρεπτικός παράγοντας.
Ο γενικός κανόνας πάντως είναι, ότι όσο πιό μπάνικη-τούμπανο-σούπερ-τούρμπο-ιντερκούλερ και σε εξωτερικό χώρο η μοτό, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχεις να
στην ψυρίσουν.
Υ.Γ.
Στην Καλλιθέα με τις κλοπές γενικότερα, έχει παραγίνει το κακό. Έχουν γίνει ΠΟΛΥ επικίνδυνα τα πράγματα. Οι περισσότεροι πλέον ενισχυόμαστε και με ... άλλου είδους προστασίες.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Πολύ εκνευριστικό να τους βλέπεις να το κλέβουν.
Μακαρι να βρεθουν, το video σίγουρα βοηθάει!!
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Παιδια ειναι σαν να σε βιάζουν δεν μπορείς να κάνεις τιποτα ...
aleaxzafeir
Ρε παιδιά από βούτυρο είναι η κλειδαριά του τιμονιού ; Κάτι δεν μου κάθεται καλά....
Κάποτε είχα χάσει τα κλειδιά μου από ένα Gpz 600r και βρισκόμουν 200 χιλιόμετρα από το σπίτι μου. Στο σπίτι δεν είχα άλλα κλειδιά και βρήκα ένα φορτηγό να το φορτώσω.
Στην προσπάθεια να σπάσω την κλειδαριά του τιμονιού για να την ανεβάσουμε με μαδέρι, στράβωσα το τιμόνι χωρίς να καταφέρω να σπάσει η κλειδαριά..... προσπαθήσαμε τέσσερα άτομα μαζί να την σπάσουμε και δεν τα καταφέραμε., οπότε βρήκαμε άλλους δύο και καταφέραμε να την φορτώσουμε στο φορτηγό.
Για πείτε έχει κανείς άλλος εμπειρία με την κλειδαριά του τιμονιού ;
Αν ειμασταν ο οποιοσδηποτε απο εμας και τους εβλεπες περιπου απο εκει που ειναι η καμερα και ειχες ενα φλομπερ με φουντακια.....του την αναβες στο κωλο; εγω ανετα.Μετα το μηχανακι ,μονο εκει δεν θα το εβαζα.
Πιθανότερο μου φαίνεται να του κόψουν κλήση για στάθμευση στο πεζοδρόμιο, παρά να βρουν ποιοί πήραν το μηχανάκι.
Εάν είναι τόσο εύκολο να σπάνε τις κλειδαριές του τιμονιού, θα ανοίξω μαγαζί που όπου θα κατασκευάζω ατσάλινους πείρους κλειδαριάς όλων των τύπων θα τους αντικαθιστώ με τους μαμά...και θα χεστώ στο τάλιρο.
Για ψαχτείτε λιγάκι, σαν πρωταπριλίατικο αστείο μοιάζει.
https://www.youtube.com/watch?v=W3C6-_uqG7A
Τι να πεις. Εκλαπη απο Καλλιθεα πριν λιγες μερες.![]()
ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,