![]()
.....ωραια ιδεα .........μονο που θα πρεπει να τρεξω για καμια μποτα γιατι εκανα μ@λ@κια και τις πουλησα.
πασαπορτ χρειαζεται ???![]()
![]()
.....ωραια ιδεα .........μονο που θα πρεπει να τρεξω για καμια μποτα γιατι εκανα μ@λ@κια και τις πουλησα.
πασαπορτ χρειαζεται ???![]()
καλα ρε και με τι πας ταξιδακια?
με τα αθλητικα?![]()
κοιτα ο Γρηγορης εδωσε 2-3 εβδομαδες απο τη στιγμη που θα το κανονισουμε, αρα προλαβαινεις
βουρ για μποτες λεμε!!!
Όταν η πόλη κοιμάται.......
ANAMESA APO BRALO KAI GRAVIA...DEKSIA MESA...H TABELA GRAFI...APOSTOLIA.... .DEN TREXEI..OTI PI H PAREA...KANONISTE MEROS KAI EIMAI MESA.......OSO GIA GINEKA...DEN EXO TORA.... AN EXEI KANENAS KAMIA FILI EKEI POU THA PAME........ME MEGALI MOU XARA NA TIS PO=..TI KANIS?....TAKIS=KALO PEDI![]()
Πανελλήνια Μαζωξη= https://www.youtube.com/watch?v=E7br3lG6b9M
καταγομαι απο Λαμια ρε γι αυτο ρωταω....
στις γιορτες ειχαμε παει Παυλιανη με zeli & gcrook
επεξε φοβερη φασολαδα!!!![]()
anyway
ειπα και αρχικα...., αρκει που υπαρχει ως ιδεα και μιας και ΟΛΟΙ ειναι συμφωνοι -σιγα μη δεν ητανε - θα δρομολογηθει πιστευω συντομα
![]()
κατι μ επιασε στις γιορτες και αρχισα να ξεπουλαω.......ευτηχως το jacket στο τσακ την γλυτωσε(αλλο νουμερο φορουσε ο ενδιαφερομενος)........παλι καλα που δεν πουλησα και την μηχανηΑρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
καλα ρε και με τι πας ταξιδακια?
με τα αθλητικα?![]()
κοιτα ο Γρηγορης εδωσε 2-3 εβδομαδες απο τη στιγμη που θα το κανονισουμε, αρα προλαβαινεις
βουρ για μποτες λεμε!!!![]()
APO MAKRAKOMI EINAI H MANA...STIN LAMIA EXO THIO POU MENI MESA......KOLA MIA.....MAGA.....APO LAMIA...![]()
Πανελλήνια Μαζωξη= https://www.youtube.com/watch?v=E7br3lG6b9M
Organonomaste vlepo siga siga. Elpizo na to kanume.Edo organosame sinantisi stin ali plaeyra tou planiti: http://www.apriliaforum.com/forums/s...=gregorgeous89
apla na strosi ligo o kairos.Eime kai arostos.
" Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"
Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/
περαστικα ρε gregorgeous ...........πλησιαζουν αλκυονιδες ...θα στρωσειΑρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
Organonomaste vlepo siga siga.
apla na strosi ligo o kairos.Eime kai arostos.![]()
εννοειται οτι στη βολτα ερχεται οποιος θελει...
τωρα αμα εσεις δεν εχετε προβλημα να ερθετε περισσοτερα χιλιομετρα προς τα κατω φυσικα και ο μπραλλος ειναι μια καλη επιλογη
Εγω παντως ειμαι μεσα και για μπραλλο αλλα και για βολο-πηλιο
εγω ψηφιζω Βολο-Πηλιο
ετσι για αλλαγη, να περασω και το Μαλιακο επιτελους
σταματαω Λαμια και εχω να ανεβω πιο πανω απο το καλοκαιρι....
και και στη μεση σχεδον απο Αθηνα-Θεσσαλονικη
με το καλο και βλεπουμε...![]()
Σωτήρης - Σία ,μέσαααααα με χίλια .
Προορισμός ,μας είναι αδιάφορος....όπου γουστάρετε.
Εύγε στον ruyjin για την ιδέα.
είσαι από?Αρχικά δημιουργήθηκε από sotokan
Εύγε στον ruyjin για την ιδέα.
εχεις μοτο?
ετσι πληροφοριακά
για τους φίλους, Νάσος
![]()
μποτες ξαναπηρα οκ........για μπραλλο ακουσα οτι ειναι σουπερ,ψαχνω τιποτα φωτο στο φορουμ .....μονο χαρτες βρηκα.
και αν εχει κανεις βεφα σε μπλε ας ενημερωσει,για να συμπληρωθει το χρωματολογιο![]()