Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 120

Θέμα: SOOOOOOOOOS!!!!

Ντον σεττε τολεονε μου αρεσει ο τροπος που σκεπτεστε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    ως ποτε θα σκεφτομαστε σαν αρνακια;μεχρι ποτε θα μας πηδανε οι λυκοι και εμεις απλως θα βελαζουμε;σιγα μη δω να κλεβουν τη μηχανη και γω θα σκεφτω:αν βγω με το λοστο και τον σακατεψω και μετα τον πεταξω σε ενα χαντακι,μηπως ερθει σε κανα τριμηνο να μου κανει βαβα;Παρτε το χαμπαρι,ειναι κοτες ,ειναι θρασυδειλοι και μονο οπου τους περνει.Και πριν πει κανενας"σιγα ρε κτηνος-ραμπο-γαμαουα τυπε" ,δεν ειμαι τιποτα απο αυτα.Αν ο ιδιοκτητης του haya κατα τυχη εβλεπε απο το παραθυρο τη φαση και ηταν με δυο τρεις φιλους του,δεν θα κατεβαινε;

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    ως ποτε θα σκεφτομαστε σαν αρνακια;μεχρι ποτε θα μας πηδανε οι λυκοι και εμεις απλως θα βελαζουμε;σιγα μη δω να κλεβουν τη μηχανη και γω θα σκεφτω:αν βγω με το λοστο και τον σακατεψω και μετα τον πεταξω σε ενα χαντακι,μηπως ερθει σε κανα τριμηνο να μου κανει βαβα;Παρτε το χαμπαρι,ειναι κοτες ,ειναι θρασυδειλοι και μονο οπου τους περνει.Και πριν πει κανενας"σιγα ρε κτηνος-ραμπο-γαμαουα τυπε" ,δεν ειμαι τιποτα απο αυτα.Αν ο ιδιοκτητης του haya κατα τυχη εβλεπε απο το παραθυρο τη φαση και ηταν με δυο τρεις φιλους του,δεν θα κατεβαινε;
    Να ειστε και προετοιμασμενοι στην θεα ενος tokarev.............
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Το θέμα πάει προς sons of anarchy μεριά. Εγώ θα κάνω κάποιον επιζήσαντα πάντως.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

αν δεν ηταν με 2-3 φιλους του, τι? θα κατεβαινε?
    στο βιντεο φαινονται σιγουρα 3 ατομα...
    μπορει ενας κοινος θνητος να τα βαλει με 3 ατομα?
    εκτος αν το παιξεις batman dark night ftyst ta mpoutia sou και κατεβεις με τρελα και κανενα καδρονι 1 μετρο για να τους εχεις σε αποσταση αλλα και παλι το γκανι νικαει...

δεν ξεχναω αυτα τα 2 παλικαρια...για ενα αμαξι ρπμ...

και λες μετα: "αντε να πα να γ@μηθουν και τα μηχανακια και τα αμαξια και ολα"...

τα εχουμε πει χιλιαδες φορες...
    δεν ξερεις ποτε πως μπορει να αντιδρασεις βλεποντας κατι τετοιο...εκατονταδες τα σεναρια...

ok ....επειδη ειναι δυσκολο θεμα,ο καθενας μας τα ζυγιζει,περνει τα ρισκα του και πραττει αναλογα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    το ιδανικο σε περιπτωση που τους δουμε ειναι να φωναξουμε την αστυνομια χωρις να μας παρουν χαμπαρι και να τους προλαβουν επι τω εργω
    (βεβαια την αστυνομια σε αλλες συζητησεις την ειρωνευομαστε και τη βριζουμε)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    το ιδανικο σε περιπτωση που τους δουμε ειναι να φωναξουμε την αστυνομια χωρις να μας παρουν χαμπαρι και να τους προλαβουν επι τω εργω
    (βεβαια την αστυνομια σε αλλες συζητησεις την ειρωνευομαστε και τη βριζουμε)

ειλικρινα πιστευεις οτι θα καλεσεις τους τσεους και θα ερθουν σε 3 λεπτα?
    και το 3 λεπτα δεν ειναι τυχαιο...ειναι ο χρονος που κανουν για να το φανε...με την προϋποθεση οτι τους βλεπεις και απο το πρωτο δευτερολεπτο...

δεν λεω οτι φταινε οι τσεοι...απλα ειναι πολυ μικρο το χρονικο περιθωριο...
    πρεπει να εισαι εξαιρετικα τυχερος και να βρισκεται καπου κοντα καμια Διας και να ερθουν τοσο γρηγορα...αλλιως για περιπολικο ξεχνα το...

Νομιζω οτι αρκετα πιθανο σεναριο ειναι το να αργησουν λιγο προκειμενου να μην πεσουν μουρη με μουρη με τους δραστες. Ανθρωπινο.

Τελικα κανα φρεσκο νεο με την τυχη της busa;Εκτιμηση:ειδικα το συγκεκριμενο θα βρεθει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Νομιζω οτι αρκετα πιθανο σεναριο ειναι το να αργησουν λιγο προκειμενου να μην πεσουν μουρη με μουρη με τους δραστες. Ανθρωπινο.
    Και γω ο βλακας νομιζα οτι το ακριβως αντιθετο ειναι η δουλεια τους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    ειλικρινα πιστευεις οτι θα καλεσεις τους τσεους και θα ερθουν σε 3 λεπτα?
    και το 3 λεπτα δεν ειναι τυχαιο...ειναι ο χρονος που κανουν για να το φανε...με την προϋποθεση οτι τους βλεπεις και απο το πρωτο δευτερολεπτο...

δεν λεω οτι φταινε οι τσεοι...απλα ειναι πολυ μικρο το χρονικο περιθωριο...
    πρεπει να εισαι εξαιρετικα τυχερος και να βρισκεται καπου κοντα καμια Διας και να ερθουν τοσο γρηγορα...αλλιως για περιπολικο ξεχνα το...
    μακαρι ολοι να ειχαν την τυχη να τους παρουν χαμπαρι
    μετα τι κανεις;
    να τους την πεσεις δεν παιζει
    βγαινεις στο μπαλκονι και φωναζεις;
    το 100 δεν θα το παρεις να αναφερεις ληστεια σε εξελιξη;
    εξαρταται σε τι φαση θα τους πετυχεις

Και γω ο βλακας νομιζα οτι το ακριβως αντιθετο ειναι η δουλεια τους.
    Εδω θα ερθει ο ψηλος και θα σε ρωταει τι αστυνομια θελεις. Θα κανουμε την χωρα φαρ ουεστ; Γκανια οι κλεφτες, το ιδιο οι τσαιοι και οποιος προλαβει, μεχρι να φαγωθει κανενας σχετικος η ασχετος; Για τα σιδερα; Οχι, σορι. Πηρες 13000 μοτορι, δωσε κατι βαλε ασφαλεια για κλοπη και μλκιες χωρις μπαταρια και συναγερμο μην τις κανεις. Εγω δεν θα πεθαινα για κανενος το μηχανακι.

δηλ ΑΝ εισαι μπατσος πες μου ενα λογο που αξιζει να πεθανεις;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    μακαρι ολοι να ειχαν την τυχη να τους παρουν χαμπαρι
    μετα τι κανεις;
    να τους την πεσεις δεν παιζει
    βγαινεις στο μπαλκονι και φωναζεις;
    το 100 δεν θα το παρεις να αναφερεις ληστεια σε εξελιξη;
    εξαρταται σε τι φαση θα τους πετυχεις

το 100 το παιρνεις εννοειται και δινεις οσο το δυνατον περισσοτερα στοιχεια μηπως τους πιασουν στο δρομο...δεν εξαφανιζεται απο την μια στιγμη στην αλλη το φορτηγακι που την φορτωσαν ή το αλλο μηχανακι αν την πηραν σπρωχτη...
    η λογικη λεει οτι οσο περισσοτερα ατομα κατεβουν, τοσο το καλυτερο γιατι δεν παιζει να τους φανε ολους...(αν εχουν οπλο)...αν δεν εχουν, εννοειται οτι θα φυγουν...
    δλδ αν μπορουσε να κατεβει ολη η πολυκατοικια...5-6-10 ατομα, δεν θα ανοιγαν πυρ και να ειχαν οπλο...δεν ειναι χαζοι να φανε κοσμο για ενα οχημα...μετα μπλεκουν ΠΟΛΥ ασχημα...
    να ομως που κατεβηκαν τα 2 αδερφια και οι αλλοι ειχαν καλασνικοφ και τους γαζωσαν...

εγω θα προτιμουσα να τους ριξω καμια γλαστρα/καρεκλα/οτι βρω στο κεφαλι παρα να κατεβω...πιο πολυ τους αιφνιδιαζεις και βραχυκυκλωνουν με κατι τετοιο παρα να κατεβεις...(και εισαι και καλυμμενος στο μπαλκονι)...
    επισης θετικο θα ηταν να μπορουσες να τους κλεισεις καπως τον δρομο...ριξε κατι στις ροδες τους την ωρα που φευγουν...το μηχανακι του γειτονα? μια γιαγια? την εξωτερικη ντουλαπα του μπαλκονιου?κατι...

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF