Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 74

Θέμα: xt660r vs xt600e

Παλαιό μέλος
    Νομίζω πως τα "καλά" TPS (αυτά που άλλαζε η γιαμάχα) έχουν κωδικό πάνω τους που αρχίζει από 4,ενώ τα άλλα από 3.
    Δεν είμαι όμως σίγουρος ότι αυτό είναι απόλυτο.

Και για την ιστορία, το δικό μου (μοντ. '06) δεν έσβησε ποτέ.

Εντιτ : Γρηγορότερος ο Christof40.

Νέο μέλος
    Και κατι ακομα: τα κοντερ "γυριζουν" ολα; ειτε ψηφιακα ειτε τα παλαιου τυπου; πως μπορω να αντιληφθω ενα πιθανο "γυρισμα";

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gkantas1973 Προβολή μηνύματος
    Και κατι ακομα: τα κοντερ "γυριζουν" ολα; ειτε ψηφιακα ειτε τα παλαιου τυπου; πως μπορω να αντιληφθω ενα πιθανο "γυρισμα";
    στα συγκεκριμενα μηχανακια που ψαχνεις δεν μπορεις,μονο εμπειρικα,δηλ. αν συμβαδιζει η γενικη κατασταση με το κοντερ.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Το κοντέρ του καινουριου (χτχ, χτρ) δε γυρίζει, γιαυτό και είναι δυσευρετο ανταλλακτικό μεταχειρισμένο.
    Του παλιού απο την άλλη....γυρίζει

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Το κοντέρ του καινουριου (χτχ, χτρ) δε γυρίζει, γιαυτό και είναι δυσευρετο ανταλλακτικό μεταχειρισμένο.
    Του παλιού απο την άλλη....γυρίζει
    γυριζει και παραγυριζει και μαλιστα δεν το καταγραφει και ο εγκεφαλος για να μπορεις να το βρεις...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από christof40 Προβολή μηνύματος
    γυριζει και παραγυριζει και μαλιστα δεν το καταγραφει και ο εγκεφαλος για να μπορεις να το βρεις...
    Ναι, σωστά γυρίζει,αλλά γίνεται μόνο σε συνεργειο. από γνώστη και με εξοπλισμό, ενώ το 600 θέλει μόνο ενα Blac k Decker...αλλωστε το 600 δεν ηθελε καν γύρισμα........στα 99.999 χλμ γύρναει από την αρχή μόνο του....

Νέο μέλος
    Το μείζον ερώτημα ωστόσο, δεν το απάντησε κανείς: πώς μορώ να το καταλάβω ένα "γυρισμένο" κοντέρ; Για τα παλιά (μηχανικά) έχω ακούσει ότι αν ένα κοντέρ είναι "γυρισμένο", τότε τα νούμερα δεν είναι καλά ευθυγραμμισμένα μεταξύ τους. Αληθεύει αυτό; Με τα ηλεκτρονικά τί γίνεται όμως;

Παλαιό μέλος
    Το μείζον ερώτημα ωστόσο, δεν το απάντησε κανείς: πώς μορώ να το καταλάβω ένα "γυρισμένο" κοντέρ; Για τα παλιά (μηχανικά) έχω ακούσει ότι αν ένα κοντέρ είναι "γυρισμένο", τότε τα νούμερα δεν είναι καλά ευθυγραμμισμένα μεταξύ τους. Αληθεύει αυτό; Με τα ηλεκτρονικά τί γίνεται όμως;
    Από την γενική κατάσταση της μοτοσυκλέτας (πλαστικά-τροχοί-σκουριές) ........η μηχανή είναι όπως η γρια....δεν μπορεί να κρυφτεί...!!

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μανολης67 Προβολή μηνύματος
    Από την γενική κατάσταση της μοτοσυκλέτας (πλαστικά-τροχοί-σκουριές) ........η μηχανή είναι όπως η γρια....δεν μπορεί να κρυφτεί...!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!!!!

Νέο μέλος
    Γεια σας και παλι! Εκανα μια βολτα ενα 660 και μου φανηκε πολύ αδύναμο το μπροστινο φρένο.Βέβαια η κατάσταση της μηχανής δεν ήταν και η καλυτερη εδώ που τα λέμε, αλλά μήπως υπάρχει κάποιος φίλος που εχει οδηγήσει και το 600Ε και το 660 και μπορει να με διαφωτίσει; Κάποιος που χει βελτιωσει το δικο του μηχανακι, και με ποιο κοστος; ΑΑΑ! κατι ακομα το οποιο ειναι αρκετα σημαντικο! Το υψος μου ειναι 1,65 και θεωρω πως το 660 ειναι λιγο πιο ψηλο απο το 600Ε. Τα χρήματα που διαθέτω είναι 2500-3000 και ακομα δεν εχω κατασταλαξει.

Παλαιό μέλος
    Ειχα και το 600 Ε και τώρα το 660, γενικά τα ΧΤ υστερούν στα φρένα, Στο 660 τωρα το μπροστινό φρένο (στο δικό μου τουλαχιστον) έχει ασαφή αίσθηση, δυνατό είναι με 2 δάκτυλα στην μανέτα, με 1 δεν αρκεί για δυνατό φρενάρισμα, αν το μηχανάκι είναι μεταχειρισμένο κοιτα τακάκια και υγρά για τυχόν αλλαγή.
    Το ύψος σου πιθανόν να είναι πρόβλημα, εγω στο ΧΤ R με 1,78 δυσκολευομαι, κόντεψα να πέσω πολλές φορές στην πόλη σταματημένος όταν γλίστρησε το παπούτσι στην άσφαλτο,
    Πάντως να ξέρεις, ότι αμα οδηγήσεις και τα 2, δεν θα σου κάνει ευχαρίστηση να οδηγάς το 600αρι, ειδικά σε ανοιχτό δρόμο, κοίτα ενα 660 Χ(είναι λίγο πιο χαμηλό από το R, και έχει καλύτερα φρένα ) σε καλή κατάσταση, με 2.500 πιστεύω να βρείς

Χτ660

Καλύτερο και νεοτερο απο το 600.
    Το tps που είχαν θέμα του 04-5 έχει κανει ανάκληση η Γιαμάχα και ακόμη και τώρα στο αλλάζουν δωρεάν.
    Πολύ κακή ποιότητα πλαστικών.
    Σχετικα ελαφρύ και με μεγάλες διαδρομές αναρτησησ αν θες ..αντβεντουριες
    Το είχα δυο χρονια

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Σχετικα ελαφρύ
    Όταν λες "σχετικά", φαντάζομαι το συγκρίνεις με μοτοσυκλέτες 1200+ cc και τριαξονικά :P
    Life begins at 45°.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Ρε παιδιά το 600 βγάζει 33 τροχό. Τι συζητάμε?
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Ρε παιδιά το 600 βγάζει 33 τροχό. Τι συζητάμε?
    Έλα ντε...

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Mercedes vs VW
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 07:40
  3. help! xt660r vs bmw650