Καλησπερα στην καλη παρεα.
Αν και παρακολουθω το φορουμ εδω και χρονια. Δεν ειχα ποτε λογο να κανω την εγγραφη. Νομιζω ομως οτι τωρα ηρθε η ωρα, μιας και εχω καποιες ερωτησεις.
Εχω ενα kawasaki max 100 και εχω κανονισει να δουλευω σαν πακετας περιπου 12 ωρες την εβδομαδα για να εχω ενα εξτρα εισοδημα εκτως της κανονικης μου δουλειας. Οπου ναναι βγαζω και το διπλωμα για απεριοριστα κυβικα και θα ειμαι επιτελους νομιμος οδηγος.
Οδηγαω εδω και αρκετα χρονια, αλλα δυστυχως λογω οικονομικων προβληματων/σχολης κλπ δεν μπορεσα να βγαλω το διπλωμα πιο νωρις. Λογω οικογενιας ομως τωρα, χρειαζομαι το εξτρα εισοδημα απο το πακετο, και ετσι αποφασισα επιτελους να βγαλω και το διπλωματακι.
Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι, ποια ειναι τα σημαντικα σερβις που πρεπει να προσεχω στο μηχανακι καθως πλεον τα χιλιομετρα που θα κανω θα ειναι περισσοτερα και μελλοντικα ισως εχω και περισσοτερες ωρες στη δουλεια εφοσον αποκτησω εμπειρια. Δε θελω λογω της εξτρα δουλειας να εχω προβληματα με το παπι που ισως οδηγησει στο να αργω και στην κανονικη μου δουλεια. Οποτε εαν μπορειτε να με καθοδηγησετε λιγο θα το εκτιμουσα παρα πολυ.
Ευχαριστω πολυ.