Φ'ιλε μου η οικονομία για να γίνει πουτάνα πρέπει να υπάρχει πριν.
Αυτό που γράφεις είναι περίπου να λες...
θα γμσ τον αέρα...
θα φάω τίποτα κλπ κλπ
Και κάτι άλλο.
Δεν τους έβγαλε ο Αλέξης στην σύνταξη όλους αυτούς, ούτε τους προσέλαβε.
Πολλοί δε απ αυτούς είναι στρατιωτικοί που παντού έτσι γίνεται.
Η αλήθεια όμως είναι μια άλλη...
Πως να σταθεί ΙΚΑ, ΕΟΠΥΥ ή όπως σκατά θες πέστο, με ανεργεία που σε πολλές πόλεις φτάνει το 50%...
Οχι τίποτε άλλο αλλά βαρέθηκα ν ακούω τα ίδια και τα ίδια.
υγ
Την Μακρόνυσο καλό είναι να μην την πιάνουμε καν γιατί ΑΥΤΑ μας έφαγαν τόσα χρόνια.
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ
ανανήψαντας
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Κοίτα μην το κουράζουμε...
Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ διόρισαν τη μισή Ελλάδα και έκλεισαν όσες μπίζνες δεν άνοικαν στο συνάφι.
(τις πιο πολΛές δηλαδή)
Έχουμε να πούμε κάτι πέρα απ αυτό?
Δεν νομίζω.
ΥΓ
δΕς ΚΙ ΑΥΤΌ
http://kafeneio-gr.blogspot.gr/2015/...l#.VSmlcJPCOjc
ανανήψαντας
Δεν ξέρω αν το διαβασατε, αλλα πλέον οι ενεργοι ασφαλισμενοι του ΙΚΑ ειναι λιγοτεροι απο τους συνταξιούχους.
Σε γενικο επιπεδο, ο αριθμος ανεργων+συνταξιουχων ειναι μεγαλυτερος απο τον αριθμο των μισθωτων.
Οτι και να λέει ο καθε Στρατουλης και Λαφαζάνης, τα νουμερα ειναι αμειλικτα και το πραγμα ΔΕΝ βγαινει. Τελος.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Από τον Ιανουάριο του '15 περιήλθαν στο ΙΚΑ με βάση την ενοποίηση των ταμείων και οι συνταξιούχοι του Δημοσίου.
Από το 2000 θυμάμαι αναλύσεις ότι μετά από 10 χρόνια θα αναλογεί 1 εργαζόμενος προς 2 συνταξιούχους.
Η κρίση μείωσε παρά αύξησε αυτούς που βγαίνουν στη σύνταξη μιας και γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο ήδη περικομμένος μισθός τους μειώνεται κατά 50%.
Βασικα εναν ακομα παπαρα χασαμε, ο οποιος επιπροσθετως δε λεει να ξεκουμπιστει και περιμενει να "ανακαμψει δικαιωμενος" σαν τον Σαρκοζι.
Δικαίωση πανω στα αποκαΐδια.![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Πήρες λοιπόν μια φωτό απο το νετ και την πόσταρες και με το ανάλογο σχόλιο...
Τυχαίνει να τον ξέρω αυτον τον άνθρωπο προσωπικά οπότε θα σου γραψω κι εγω μερικά πράγματα. Ναι ειναι συνταξιούχος εδω και μερικά χρόνια, και αυτό κάνει εντύπωση σε αρκετούς βέβαια. Εχουμε δυο εβδομαδες διαφορά στην ηλικία αλλά εγώ δεν ξερω αν και πότε θα παρω σύνταξη.
Αυτός πήρε λόγω του οτι απο 17 χρονών ηταν στον ΠΝ και για πάρα πολλά χρόνια ήταν σε υποβρύχιο. Εχεις μπει ποτέ σε υποβρύχιο? Εγώ μπήκα για λίγο στον ναύσταθμο σε ενα που επισκευαζόταν εξω απο το νερό και δεν παίζει να έμπαινα εκει μεσα με κανονικές συνθήκες.
Παμε παρακατω.
Ο συγκεκριμμενος ανθρωπος λοιπόν δεν βγαίνει με την μείωση της σύνταξης που εφαγε προφάτωςε και προσπαθεί να κανει αλλες δουλειές για να συμπλήρώσει. Δεν είναι ευκολο όμως όντας συνταξιούχος να δουλέψεις.
Εκανε λοιπόν το πρόγραμμά του σύμφωνα με το τι ίσχυε τότε και αποφάσισε να παει εκει από μικρός να γινει μονιμάς και να κανει αυτη τη δουλειά. Τωρα ομως που ηρθε η ώρα να τον πληρώνει το κράτος τα πράγματα άλλαξαν και το δάνειο του σπιτιού του, και η οικογένειά του δεν βγαίνει με την αρκετά μειωμένη συνταξη.
Τι ήθελες να πείς ακριβώς λοιπόν?
Σε τι διαφέρει αυτός απο τους άλλους συνταξιούχους? Οτι είναι νεότερος ισχύει, αλλά το οτι δεν αντέχουν όλοι να πανε στα υποβρύχια ισχύει επίσης.
Φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε υποβρύχιο που ευτυχώς επαθε βλάβη σε σχετικά ρηχά νερά κι εκατσε στον πατο μεχρι να το βγαλουν?
Δεν γραφω σε αυτό το θέμα, ούτε σε αντίστοιχα, γιατί δεν θεωρώ το moto.gr τόπο συζήτησης για τετοια θέματα.
Εδω όμως έπρεπε να το γραψω.
Οσο για το ποιοί ήταν στην Γυάρο, Μακρόνησο, Αη Στρατη, Λερο, και πόσοι απο αυτούς είχαν μεταγένεστερα σχέση με το ΠΑΣΟΚ και πηραν θεσεις στο δημοσιο κλπ, είστε βαθιά νυχτωμένοι.
Σας τα σερβίρουν και τα κατεβαζετε αμάσητα.
Αυτα απο μένα.
Δεν παει σε σενα προσωπικά το κατεβατό, αλλά ετυχε να βαλεις την φωτό του αδελφού ενός φίλου. Ο φίλος λοιπόν εχει ενα λειτουργικό χερι εδω και 25+ χρόνια αλλά αναπηρική σύνταξη δεν εχει καταφέρει ακόμα να παρει, ευτυχως που παίρνει (την μειωμένη πλέον) ο αδελφός του.
Μην τα ανακατεύουμε όλα, δεν είναι σούπα η κοινωνία.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Το προβλημα Αρη ειναι πόσοι εξαργυρωσαν πολιτικα ένα δηθεν πέρασμα απο Γυαρο και αλλους τοπους αναπαύσεως. Ειναι σαν το Πολυτεχνείο που αν πιστέψουμε όσους λένε οτι ειναι μέσα, πρέπει να ειχε πιο πολύ κοσμο κι απο μια απο τις δεκαδες τελευταίες συναυλιες των πυξ-λαξ.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Το ξέρω Ηλία, αλλά έχει γίνει και πιπίλα για τους υπόλοιπους.
Αυτοί που εξαργύρωσαν και πολιτικά αλλά και οικονομικά κλπ τις διώξεις των τότε καθεστώτων ήταν έτσι κι αλλιώς άνθρωποι άλλου τύπου και είχαν και τα βύσματα για να το κάνουν.
Αυτοί που πραγματικά τράβηξαν το ζόρι, δεν είχαν ποτέ καμμία διάθεση ούτε για περγαμηνές ούτε για χρήματα ούτε ποτέ διατυμπάνισαν το τί τράβηξαν. Ασε που σε κάποιους δεν αναγνωρίστηκαν κάν ούτε τα συνταξιμα χρόνια λόγω παράνομων απολύσεων, φυλακίσεων κοκ ούτε τα γνωστά επιδόματα αντίστασης κλπ ενω τα πήραν άλλοι που δεν τα διακαιούνταν.
Αυτη είναι η Ελλάδα, δεν αλλάζει έτσι για πλάκα.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
...αρχίσαμε... http://www.newsbeast.gr/politiki/art...s-varoufakis-/
Ετσι! Να βγαλει τ απλυτα των Ευρωπαιων στη φορα!
..κι ακολουθει κατα ποδας.. http://www.iefimerida.gr/news/201531...koyo-pantelidi