Ξες θαντερακο μαθαινουν και αλλοι να φρεναρουν με τα χρονια.
Ξες θαντερακο μαθαινουν και αλλοι να φρεναρουν με τα χρονια.
Sorry for the inconvenience... just for the record ο πρίγκιπας του παραμυθιού ποτέ δεν ήταν ο καλύτερος στα φρένα. Ζμπαθάτε με αν τη χαλάω![]()
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Ισως.........εγω πως το βλεπω πλεον.Αλλα ισως ο ανθρωπος μετα τοσα χρονια ,μπορει να βγαλει το ιδιο αποτελεσμα χωρις υπερβολες.Μη κοιτας που εσκασε ο Μαρκεζ στο παιχνιδι(βελτιωμενο μοντελο αυτος),ειδαλως αμφιβαλλει κανενας οτι θα ηταν (ο γιατρος)το νουμερο ενα για την κουπα;
Μην επιμένεις ντάρλινγκ, αυτά είναι στοιχεία τα οποία δεν απορρέουν από συναισθηματισμούς, προσωπικές εκτιμήσεις ή συμπάθειες, μα από πίνακες με αναλυτικά ντάτα τα οποία δίνονται στη δημοσιότητα πρίν το 2000. Η αρχή έγινε από τις ομάδες που έδωσαν συγκριτικά στοιχεία μεταξύ ομόσταυλων και στη συνέχεια η μπρέμπο συγκριτικά όλων των αναβατών.
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Τί να πεις ρε πστ μου!
Ήταν λες κι έλεγε "σόρυ μάγκες βιάζομαι"
Πίσω τροχός να γκελάρει σα μπασκετόμπαλα πριν τη στροφή κι ο τύπος χαμπάρι.
Για τα σχετικά με πισινές κλπ περί Μαρκέζ.
Γράφουμε (εγώ προσωπικά τουλάχιστον) γι'αυτά που βλέπουμε και με βάση αυτά που βλέπουμε.
Κι αυτά που βλέπουμε προμηνύουν μία τεράστια καριέρα όσο ελάχιστες, ή όσο και καμία άλλη από όσες έχουμε δει μέχρι στιγμής.
Μπορεί (χτύπα ξύλο) αύριο να τον πατήσει νταλίκα εκεί που βολτάρει το σκύλο του, ή να τον χτυπήσει κεραυνός, ή να πάει διακοπές στο Θιβέτ και να βρει το νόημα της ζωής και να κάτσει 7 χρόνια σαν τον Μπραντ Πιτ στην ταινία.
Μπορεί ξαφνικά μόλις ζυγιάσουν τα ελεχτρονικά να τον περνάνε και τα σουζουκοαπρίλια. Μπορεί να τον μαζέψουν οι εξωγήινοι.
Πολλά μπορεί.
Σε κάποια από αυτές τις περιπτώσεις εννοείται ότι δε θα έχει καταφέρει όλα αυτά που φαίνεται μέχρι στιγμής ικανός να καταφέρει.
Το έχω ξαναπεί από πέρσι ότι μαμεί και δέρνει αλλά δε θα του δώσουμε όλα τα κύπελα και τα παράσημα που θεωρούμε ότι είναι ικανός να πάρει μέχρι να βγει στη σύνταξη από τώρα και πριν καν τρέξει γι'αυτά.
Από τη μια λέμε τί βλέπουμε (έναν αναβάτη τουλάχιστον μια κλάση πάνω από τους υπόλοιπους), κι από την άλλη τί πιστεύουμε ότι μπορεί να καταφέρει αν συνεχίσει έτσι κλπ.
Ρόσι δεν είναι, δε θα γίνει και δε χρειάζεται να γίνει.
Όπως και σε 20 χρόνια αν βγει μια ακόμα υπερπιλοτάρα δε θα είναι ούτε Ρόσι ούτε Μαρκέζ, ούτε θα γίνει, ούτε θα χρειάζεται να γίνει.
Τώρα όποιος θέλει να βάζει Αγκοστίνι, Ρόσι, Μαρκέζ, Ντούχαν, Σβαντς, (Πελέ, Μαραντόνα, Τζόρνταν, Μοχάμεντ Αλί, Σουμάχερ, Τσάκωνα) στο ίδιο βαρέλι και να ψάχνει ποιός την έχει πιο μακριά, ε...
Όλα στο πρόγραμμα είναι.
θάντερ σου απαντάει από πάνω ο έντος...
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
ο Μπαρος πολυ με αρεζε
Απ τους αγαπημενους μου μαζι με Κολιν και Γκαρυ Μακοϋ
Σε τι να μην βιαζόμαστε...στο αν είναι γάματα οδηγος.?
Δεν έκανε μια δυο τρεις out of the blue νίκες για να κρατάει καποιος πισινή...4 τίτλους έχει ήδη με κάτι στατιστικά, άντε γεια.
Εδώ πέφτει καυγας, για το πώς κατάντησαν οι αγώνες μετά την αποφράδα μέρα που ο stoner αποφάσισε να πάει για ψάρεμα ρε 'σεις... για την αξία του mm θα αμφιβάλλουμε?
Κι ο Χόρχες έχει 4 τίτλους αλλά δεν ήτανε και το next big thing.
Τα στατιστικά καμία σχέση βέβαια.
Απλά σχετικά με το όλο θέμα του πώς θα καταλήξει.
Το αν είναι υπερπιλοτάρα δε χωράει συζήτηση.
Ε αφού τους είχε καταστρέψει ο Ρόσι, καλά έκανε.
Τώρα ήρθε να τους αποτελειώσει κι ο Μαρκέζ![]()