Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 52

Θέμα: Τελικα ακόμη υπάρχει ανθρωπια......

φανατικα ANTIFAνατικος! Το avatar του/της giannis21
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    Μην μπλεκετε την θρησκεια με την εκκλησια...
    οπως και να το κανεις ειναι αλληλένδετα..
    Καμία ιδέα δεν ευθύνεται για τους μαλάκες που την ενστερνίζονται..-Κωστάκης Ανάν-

http://www.tokoulouri.com/

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giannis21 Προβολή μηνύματος
    οπως και να το κανεις ειναι αλληλένδετα..
    Απτην μια ναι..
    οπως ειπωθηκε ομως οι παππαδες,εστω πολλοι απο αυτους,δεν ακολουθουν τον δρομο του χριστου με ταπεινοτητα κλπ αλλα ζουν πλουσιοπαροχα κλπ κλπ.
    εγω ας πουμε πιστευω στον θεο,αλλα με την εκκλησια δεν τα παω καλα.ολα αυτα τα τυπικα των μυστηριων κλπ δεν τα μπορω.
    γιαυτο λεω οτι ναι μεν εχουν σχεση αλλα δεν σημαινει οτι οποιος παει εκκλησια ειναι θρησκος κ οποιος δεν παει αθεος πχ..
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Χιλιοειπωμενα πραγματα,ειναι κουραστικο πλεον να λεμε καθε φορα τα ιδια.
    Πηγαινετε καμμια βολτα κι αφηστε τους Θεους και τους Δαιμονες

Μερικές φορές, πραγματικά, το σκέφτομαι. Λέω τι κάθεσαι και γράφεις, ειδικά όταν ξέρεις ότι μιλάς σε ένα φόρουμ "για μηχανάκια", σε ανθρώπους που τους περισσότερους δεν τους ξέρεις και δεν σε ξέρουν και που λόγω αυτού του απρόσωπου μπορεί να φαίνονται κάπως και να είναι αλλιώς. Που μπορεί όπως εσύ τους διαβάζεις και βγάζεις το Α συμπέρασμα να φαίνεσαι και εσύ "κάπως" στους άλλους άγνωστους ανώνυμους κλπ του ιντερνέτΣ. Και σκάει αυτό το ποστάκι και αφού γέλασα πολύ και χάζεψα και λίγο να μην ποστάρω παρορμητικά, λέω δεν πάει στο καλό, τι είναι μιά παρόλα ακόμα; Είναι και φρέσκιες οι εικόνες των "πιστών" από αυτές τις μέρες...

Μήτσε εσένα δεν σε ξέρω αλλά ξέρω όσο ξέρω τον καφετζή και είναι σοβαρός και νοήμων άνθρωπος, οπότε δέχομαι την καλή δική του μαρτυρία, αλλά μένω με την απορία από τα γραπτά σου. Ή είσαι πολυσχιδής προσωπικότητα και δεν παίρνεις τα φάρμακά σου ή κάπως εσείς που είστε μέσα 22 ώρες το 24ωρο πρέπει να συντονιστείτε κάπως (αντιλαμβάνομαι ότι με τόσο σπαμ είναι δύσκολο αλλά προσπαθήστε).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Δεν προσπάθησε κανένας νοήμων χριστιανός να πείσει η να μεταπεισει κάποιον άθεο η αλλόθρησκο .
    Η ορθόδοξη θρησκεία είναι η θρησκεία της αγάπης και της συγχώρεσης.

Με το να πείσεται την λογική του τίποτα καθυβριζοντας τούς άλλους.

Οποιος πιστεύει δεν καθυβριζει, δεν κοροϊδεύει.
    .όποιος πιστεύει είναι πραος και; ίσως ταπεινός
    Μην τα μπερδεύεται όλα εμφανίζοντας την πιστη σας ως εξιδανίκευση.
    Δεν προσπαθούμε να μεταπείσουμε είπε, οι νοήμονες. Άρα κάθε ιεραπόστολος, κήρυκας και ταλιμπάν της θρησκείας είναι ανόητος, χαίρομαι που το ξεκαθαρίζεις για να ξέρω με τι ανθρώπους συνυπάρχω στον παρόντα χώρο και όχι μόνο.
    Αγάπη και συγχώρεση. Δεν καθυβρίζει, δεν κοροϊδεύει, είναι πράος και ταπεινος... Και o ίδιος άνθρωπος πιθανώς με ταπεινότητα ποστάρει αρχίδια όταν νομίσει ότι του θίχτηκε το ταμτιριρίμ. Και απειλεί ότι θα κάνει διάφορα λόγω αυτού. Και είναι και εκπρόσωπος του νόμου. BSOD και error in logic.dll βγάζει το σύστημα, να το δούμε λίγο.
    Δεν εμφανίζει την πίστη ως ιδανικό. Αλλά θα πατάξει οποιονδήποτε μιλήσει "ύποπτα" για αυτήν.

Είσαι ο ίδιος άνθρωπος που ξέρουμε τόσο καιρό από τις οκτακόσες χιλιάδες ποστς;

Σε ένα πράγμα έχεις δίκιο, είναι φόρουμ για μηχανάκια. Αλλά επειδή η ζωή ΔΕΝ είναι μόνο μηχανάκια είναι πολλά παραπάνω, δεν είναι δυνατόν να γράφονται πράγματα ΜΟΝΟ για μηχανάκια. Το ότι συγκεκριμένοι άνθρωποι αποπροσανατολίζουν κάθε συζήτηση ή ίσως την προσανατολίζουν στο ίδιο αδιέξοδο θέμα, έχει και αυτό ενδιαφέρον από μόνο του. Όπως και να έχει, χαίρομαι γιατί απόψε κάτι που είχα ξεχάσει το θυμήθηκα και σ'ευχαριστώ.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Καταφέραμε ένα ακόμα θρεντακι για την αγάπη προς τον συνάνθρωπο να το φτάσουμε Σταυροφοροι vs "απιστων" .......
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Καταφέραμε ένα ακόμα θρεντακι για την αγάπη προς τον συνάνθρωπο να το φτάσουμε Σταυροφοροι vs "απιστων" .......
    Ο ορισμος του τι κανει ενα φορουμ τρολλ.

Μετά από τόσο "καθωσπρεπεισμο" πρέπει να δω οπουδήποτε ξανά το Bruno να έρθω στα ίσια μου.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAIK72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Η μαυρίλα γλυκέ μου είναι δυστυχως μόνιμη. Απλά, αυτές τις μέρες που η υποκρισία χτυπάει κόκκινο, όταν προσπαθείς να αισθανθείς μια κατάνυξη, μια ανύψωση που μπορεί να προέλθει
    σε ένα χώρο ιερό, όπως είναι μια εκκλησία, είναι που καταντά αηδιαστικό.

Σας πληροφορώ, ότι σε τζαμί ποτέ δεν έχω δει τα δικά μας τα χάλια (όχι ότι έχω και μεγάλη εμπειρία βέβαια... )

Υ.Γ. Πάντως τόσο βρουμ για μύνημα δεν έχω ξαναπάρει
    κάτι γλυκό θα βρεις που να σου ταιριάζει. Βέβαια υπάρχουν και πολλά άθεα ζώα και θέλει λίγο προσοχή.Το καλό είναι ότι είστε μειονότητα και δεν θα τσαλαπατιέστε
    ΠΟυ να λες Χριστός Ανέστη για τις επόμενες 40 μέρες.Είναι κουραστικό ..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MAIK72 Προβολή μηνύματος
    Βέβαια υπάρχουν και πολλά άθεα ζώα
    Αυτό ξαναπές το. Το κακό είναι ότι σε αυτό το κομμάτι έχει δίκιο ο σούτερ, πολλοί το παίζουν χωρίς να ξέρουν γιατί και πως,
    να είναι μες τη μόδα και ποιος χέστηκε.

Το γιατί και πως είναι ένα κομμάτι που αγγίζει όλες τις εκδοχές.

Ένας διαδικτιακός "φίλος" σε άλλο φόρα, χριστιανός σε ένα χώρο που θα έλεγες ότι δεν είχε θέση, απόλυτα συζητήσιμος και
    πράος όμως, κάποια στιγμή πέταξε μια ιδέα απέναντι στους (και εμένα μαζί) "ξερόλες" άθεους.
    Το μεταφέρω επιγραμματικά:

"Πόσα ξέρετε βρε τούβλα;"
    "Πολλά" απαντάνε τα τούβλα
    "Σε σχέση με τη γνώση που υπάρχει στο σύμπαν, πόσα ξέρετε ρε τούβλα;"
    "Τίποτα"

.......

Η μειονότητα δε σημαίνει ότι υπάρχει άδικο. Ήμουν σαφής στο τι με ενόχλησε και συγκεκριμένος. Επίσης με ενοχλεί απίστευτα
    η επιμονή να κάνω πίσω για λόγους που είναι ανεξήγητοι.Έτσι, επειδή πρέπει. Ταμπού. Όχι λοιπόν. Να κάνεις πίσω εσύ. Έτσι.
    Χωρίς επιχείρημα. Στο κάτω κάτω εσένα στο λέει αυτός που πιστεύεις.

Δεν βρίζω εγώ, με βρίζουνε. Δεν σπρώχνω εγώ, με σπρώχνουνε. Δεν μιλάω κατά την ώρα της λειτουργίας, μπουρ μπουρ μπουρ
    οι πιστοί.
    Δεν τσαλαπατάω παιδάκια να περάσω να προσκυνήσω πρώτος, μου τσαλαπατάνε το γυιο.

Και σας πειράζει που τα λέω με το όνομά τους. Και που τσουβαλιάζω. Απο μόνα τους τσουβαλιάζονται.

Όσο για το "Χριστός Ανέστη" και όλες τις άλλες εκφράσεις που χρησιμοποιούμε στη καθημερινότητα ή τις γιορτές,
    παράδοση είναι, για καλό ή για κακό πρέπει να τις έχουμε διότι αλλιώς χάνουμε τη ταυτότητά μας, το παρελθόν μας.

Υ.Γ. Να αγιάσω δε με αφήνετε.

Ο Χριστός σύμφωνα με την διδασκαλία του, προετοιμαζε τον άνθρωπο για μία τέλεια κοινωνία.
    Άπο εκείνη την περίοδο μέχρι και σήμερα οι κοινωνία μας μόνο τέλεια δεν μπορεί να χαρακτηριστει.
    Αυτό σημαίνει ότι ο Χριστιανισμος είναι λάθος ή ότι οι άνθρωποι δεν έχουν ενστερνιστει τις διδαχες του ιδρυτή του;
    Όσο όλοι μας κάνουμε τα στραβά μάτια στην φτώχεια και την αδικία απλά υποκρινομαστε.........

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator

Όσο για το "Χριστός Ανέστη" και όλες τις άλλες εκφράσεις που χρησιμοποιούμε στη καθημερινότητα ή τις γιορτές,
    παράδοση είναι, για καλό ή για κακό πρέπει να τις έχουμε διότι αλλιώς χάνουμε τη ταυτότητά μας, το παρελθόν μας.

@ΜΑΙΚ72 Το ότι κάποιος επιλέγει να μην ακολουθεί κάποια θρησκεία η θεό, τον κάνει ζώο; μήπως να το ξανασκεφτείς λίγο;

Εγώ προσωπικά γνωρίζω άτομα που αν και άθεοι (εμού, περιλαμβανομένου) και την καλή τους πράξη και βοήθεια θα δώσουν αν χρειαστεί, και τον συνάνθρωπό τους θα στηρίξουν, πως τους αποκαλείς ζώα;
    Μην αρχίσω τώρα να αναφέρω τις σφαγές, λεηλασίες, γενοκτονίες κ.λ.π. που έχουν γίνει σε όλη την ιστορία του ανθρώπου, στο όνομα του Χριστού, Μωάμεθ και όποιου άλλου "θεού" θέλεις...

Η θρησκεία και ο ναός της και όποιος άλλος θέλεις, πραγματικά βρίσκονται ΜΟΝΟ μέσα στην καρδιά του κάθε ανθρώπου και τις όποιες πράξεις του.

Προσωπικά μιλώντας, με τα όσα έχω δει κατά καιρούς, θα προτιμούσα χίλιες φορές να βρίσκομαι ανάμεσα σε ζώα παρά "ανθρώπους"......
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Banned
    Στο χωριό μου λένε < αυτόν που βλέπεις να κάνει ΜΕΓΑΛΟ σταυρό,να τον φοβάσαι >
    Γενική παραδοχή ότι οι κοντινοί στην εκκλησία ήταν λαμογια και κουτσομπόληδες.
    Που σκότωναν και τσαλαπατουσαν για να φτάσουν πρώτοι στα καλύτερα στασιδια, να πάρουν πρώτοι το φως.
    Λες και θα πάρουν παραπάνω.
    Το θέμα Νίκο είναι το τσουβάλιασμα, δεν είναι όλοι το ίδιο. Και πολύς κόσμος απομακρύνθηκε λόγω της λαμογιας πού υπάρχει και χρησιμοποιεί την πίστη, εμπορευματοποιοντας τα πάντα.
    Υπάρχουν και διαδικτυακοι και < κανονικοί > φίλοι και γνωστοί που είναι και δηλώνουν άθεοι ή αλλόθρησκοι ,αλλά ούτε προσβάλουν ούτε προκαλούν και είναι κοινωνικοί και κάνουμε παρέα και και και.
    Είπαμε δεν είναι όλοι το ίδιο από καμία πλευρά.
    Και για να κλείσω γιατί υπάρχει και ένας post counter που γράφει πότε μπαίνω και πότε γράφω και πόσο γράφω.
    Και για να επανέλθω στο αρχικό θέμα,η επαιτεία τιμωρείται με αυτόφωρο και πταίσμα.
    Και τις περισσότερες φορές πίσω από τούς κακομοίρηδες στα SM η τις εκκλησίες, υπάρχουν ολόκληρα κυκλώματα.
    Ξέρω γιατί έχω δει πολλά, περισσότερα από πολλούς εδώ μέσα.
    Μεχρι και θαύμα έκανα ,σε υποτιθέμενο ανάπηρο που έγινε γιουσειν μπολτ μαζί με το καρότσι και τα μπαστούνια του.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAIK72

"Πόσα ξέρετε βρε τούβλα;"
    "Πολλά" απαντάνε τα τούβλα

Η μειονότητα δε σημαίνει ότι υπάρχει άδικο. Ήμουν σαφής στο τι με ενόχλησε και συγκεκριμένος. Επίσης με ενοχλεί απίστευτα
    η επιμονή να κάνω πίσω για λόγους που είναι ανεξήγητοι.Έτσι, επειδή πρέπει. Ταμπού. Όχι λοιπόν. Να κάνεις πίσω εσύ. Έτσι.
    Χωρίς επιχείρημα. Στο κάτω κάτω εσένα στο λέει αυτός που πιστεύεις.
    Πουθενά δεν λέει ότι πρέπει να κάνω πίσω χωρίς επιχείρημα γιατί έτσι το θέλουν 2 3 άθεοι.Μάλλον θα τελείωσαν τα επιχειρήματα στα τούβλα που ξέρουν πολλά και γυρεύουν άλλοθι.
    Σας καταδιώκουν και στην εκκλησία;; A πα πα τους αθεόφοβους. Σε καψάλισαν και τα μαλλιά;;

Παλαιό μέλος
    Μετα θα γινει καθαρισμα και θα φταιει η διευθυνσης?

Ενταξει να χεζουμε καποια θεματα,αλλα αυτο εδω ........

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MAIK72 Προβολή μηνύματος
    Σε καψάλισαν και τα μαλλιά;;
    Ναι (έχω ακόμα από αυτά) και πολλές φορές.

Κατά τα άλλα, μάλλον δεν κατάλαβες ότι το νόημα είναι ότι όλοι, χριστιανοί και μη, συμφωνήσαμε ότι είναι ανούσιο
    να έχουμε καυγάδες και διαφορές για τα ελάχιστα που γνωρίζουμε.
    Όχι, να μην κάνεις πίσω όταν κάτι δεν σου αποδεικνύεται. Να έχεις το θάρρος της γνώμης σου.
    Το ίδιο όμως πρέπει να μου επιτρέψεις και μένα.

@Pan
    Ας γίνει και καθάρισμα και σφουγγάρισμα και ότι είναι να γίνει να γίνει.
    Σιγά μην κλάψω.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τελικά ο Αϊ Βασίλης υπάρχει, και είμαστε εμείς
    από antsoar στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2013, 14:29
  2. τελικα υπαρχει θεος
    από dkirkos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2009, 23:12
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2009, 04:18
  4. το Dvd τελικα ΔΕΝ υπαρχει!!!
    από fantacid στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2008, 18:22
  5. Nέο & Παλιό... υπάρχει περίπτωση να πάνε αντάμα....
    από code στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2005, 22:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF