παρακολουθώ κ γω![]()
παρακολουθώ κ γω![]()
Όποιος γυρίζει μυρίζει
κ όποιος κάθετε βρωμίζει
Ειμαι απο κουνητο,χαρτη θα βαλω το απογιομα.
βασιλη,οχι ακριβως αυτο που εβαλες αλλα πανω κατω καπου εκει θα κινηθουμε.
αντωνη,τα χλμ λογικα για μας ειναι λιγοτερα απο 400.
καφε τοτε ειχαμε πιει καπου στην στυμφαλια η καπου εκει κοντα.το βρισκουμε το μερος παντως.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
προταση μιας κ ειναι στην περιοχη μου !!!
Ανεβασμα απο κιατο,σταση για βενζινα ,τσισα, φοτο, Στυμφαλία
Απο Στυμφαλία-Φενεός παλι τσισα νερο κ κτλ..
Φενεο Καλάβρυτα γαλακτομπουρεκο κ καφε
Κ μετα αιγειρα στη ψησταρια του αργυρή (πιτα γυρος κοκορετσι σουβλακι)πανω στην παλια εθνικη .
Οι Αθηναίοι δεξια ,οι πατρινοι αριστερα. αυτα!!
https://www.google.com/maps/dir/%CE%...2227!3e0?hl=el
Εχει και υδραγωγειο. Δεν κανω πλακα.
οπως θα την εκουτουπωσει,ας την βαλει καβαλα να της το παιξει φυσιολατρης εκει στα ορεινα...
επι της διαδρομης:η διαδρομη που εβαλες φιλε sernodas,αφηνει απεξω πλανητερο η επιστροφη(για πατρινους)ειναι παλι απο πατρων κορινθου.
λοιπον εγω λεω για κατι τετοιο:https://www.google.gr/maps/dir/%CE%A...6395!3e0?hl=el
βρισκομαστε με αθηναιους(ελπιζω να εχουμε συμμετοχες) στο σπαθοβουνι,ανεβαινουμε προς στυμφαλια,τοτε ειχαμε πιει καφε στο καρτερι,οπου ειχε και ωραιες τυροπιτουλες κλπ,γιαυτο και το εβαλα μεσα.αν καποιος ξερει καποιο αλλο μερος για κοφι το λεει και το αλλαζουμε.συνεχιζουμε με μια περατζαδα απο φενεο,ανεβαινουμε πλανητερο για μασαμπουκα-το καλο ειναι οτι παιζει και μαγαζι,εχει απλετο χωρο για ταπερ-αν εχουμε ορεξη πινουμε αλλο ενα καφεδακι καλαβρυτα και επιστρεφουμε απο βλασια.
υγ:ο χαρτης προφανως και ειναι για τους πατρινους.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Για τσι αθηναιοι ισως ειναι πιο ενδιαφερουσα η επιστροφη απο λιμνη τσιβλου.
Για παράδειγμα θα μπορούσε να γίνει αυτό,,,
Ή και αυτό με καφέ Καλάβρυτα και επιστροφή κατά τα γνωστά.
Ο χρόνος είναι σχεδόν ίδιος, τα χιλιόμετρα επίσης, απλά στο πρώτο έχει πΧιο πολλές στροφές (που με το 4τροχο δεν ξέρω αν με ψήνουν και πολύ αλλά λέμε τώρα).
Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 14/04/2015 στις 19:01. Αιτία: προσθήκη χαρτών
Καιρού επιτρέποντος, θα σας συνοδευσω μέχρι Στυμφαλία για καφέ στο Καρτέρι και μετα θα επιστρεψω Αθήνα απο Νεμεα-Χιλιομοδι-Σολωμο-Αρχαια Κορινθο-Ε.Ο.
Αν υπάρχει και κάποιος άλλος απο το Αττικό Κλιμάκιο που ενδιαφέρεται για επιστροφη σχετικα νωρίς, την κάνουμε μάζι.
Αναμένουμε ώρες συνάντησης και εναρξης![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Άντε τώρα που άνοιξε ο καιρός να βολταρουμε & καθόλου!!
Υπό παρακολούθηση...
προσέχουμε για να έχουμε!...
Α ναι και να πω επίσης ότι στο Σπαθοβούνι τότε είχε έξοδο χωρίς να πλερώκεις διόδιο λίγο πριν τα διόδια και έβγαινες από ΕΟ κορίνθου-τριπόλεως και μετά περνούσες κάτω από την ΕΟ και έπαιρνες επαρχιακούς κλπ κλπ κλπ. Αυτό δεν υπάρχει πιά, πληρώνεις και μετά έχει την έξοδο.
Οπότε πιο πολύ συμφέρει να βρεθούμε Νεμέα, μιά ιδέα λέω. Ή σε κάποιο σκιερό μέρος τέλος πάντων αντί να ψηθεί όποιος φτάσει πρώτος στην άκρη του δρόμου.