Σελίδα 42 από 70 ΠρώτοΠρώτο ... 32373839404142434445464752 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 616 έως 630 από 1049

Θέμα: συγκριτικο οδηγων αγωνων και αγωνιστικων μοτοσυκλετων ανα τους αιωνες αμην

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Χαίρομαι που αρέσει σε όλους μας το στυλ του μικρού. Είναι κάτι παρόμοιο με αυτό που κάποιοι έβλεπαν απ το 2007 στον τρελό θρύλο. Οι υπόλοιποι ή δεν έβλεπαν (κι ας ορκίζονται πως παρακολουθούν τους αγώνες απ το 1950) ή είχαν τόσο κλειστά τα μάτια που δεν μπορούσαν να το ξεχωρίσουν [/url]
    Ο ΜΜ έκανε έφοδο την 1η χρονιά και τα σάρωσε όλα, ο CS έπεσε 18 φορές σε 16 αγώνες την 1η του χρονιά, με καλύτερη θέση δεύτερος στην Τουρκία?
    Την 2η χρονιά πήγε σφαίρα και ο ένας και άλλος...οκ έχει ξαναγίνει πολλές φορές στο παρελθόν. Αν και το σερί των νικών του ΜΜ...δύσκολα.
    Την 3η? Ας δούμε...πάντως οι 6 νίκες του 2008 του CS, δείχνουν ...μάλλον εύκολες για τον ΜΜ
    Τα πρωταθλήματα στις μικρότερες κατηγορίες του ΜΜ ας τα αφήσουμε, λεπτομέρειες.

Στατιστικά ? Και ας έχουν χαώδη διαφορά στα ενεργά χρόνια :
    ΜΜ σε Μοtο2 & ΜοtοGP : 70 races-> 36 Wins, 56 Podiums, 37 pole, 30 faster Lap ()
    CS σε ΜotoGP : 115 races -> 38 Wins, 69 Podiums, 39 pole, 29 faster Lap...

Δεν ξερω που βλέπεις τις ομοιότητες με τον ΜΜ, πραγματικά... Ούτε ο ίδιος δεν βλέπει ομοιότητες, ενώ μάλλον εμπαθής μου φαίνεται η σύγκριση που κάνει του ΜΜ με Pedrosa και Lorenzo...Τον διάβασε καλά πάντως, βουλωμένο γράμμα διαβάζει.

Casey Stoner believes Marc Marquez must be given time to prove he can marry his prodigious pace with the consistency required to become a MotoGP champion.
    Definitely the kid has got talent, and it's going to be interesting to watch him, but he has to keep it up; this is the thing.
    "Too many people say 'he can only get better'.
    "Whatever happens at the beginning won't necessarily continue to happen.
    "I didn't get great results in my first races and look where I ended up."
    Stoner said it was important to maintain perspective, particularly as Marquez's current rivals Jorge Lorenzo and Dani Pedrosa can boast similar records in their debut campaigns

http://www.autosport.com/news/report.php/id/107842

Φυσικά το τι νομίζει ο καθένας δεν μετράει τόσο. Το τι είπαν οι μεγάλοι του αντίπαλοι μετράει, οπότε να άλλη μία μπας και... https://www.youtube.com/watch?v=2Wr9...E68255D9D4CC33 υγ. πολύ γουστάρω που η κουβέντα γυρνάει πάντα στον τρελό θρύλο
    A ok...αν η κατάταξη ορίζεται από τις δηλώσεις των άλλων, υπάρχουν δηλώσεις να φάνε και οι κότες για τους πρωταθλητές. Και αν αρχίσουν οι δηλώσεις για το τι ΘΑ έκαναν :
    αν ΔΕΝ σταμάταγαν τους αγώνες,
    αν ΔΕΝ έπεφταν σε κάποιον αγώνα,
    αν ΔΕΝ έμεναν σε κάποιον αγώνα από λάστιχα/μοτέρ/βενζίνη,
    αν ΔΕΝ έσπαγαν τα κόκκαλα τους σε πτώσεις,
    αν είχαν εργοστασιακό μηχανάκι,
    αν,
    αν,
    αν... θα έπρεπε να ξαναγράψουμε την ιστορία των αγώνων σύμφωνα με τις υποθέσεις και τα compliments των αντιπάλων, και όχι με τι γράφει το χρονόμετρο.

Η πικρή αλήθεια είναι πως ο καθε οδηγός καταλαμβάνει μια θέση στην ιστορία με αυτά που επιτυγχάνει, και όχι μ΄αυτά που ΘΑ επιτύγχανε ΑΝ δεν είχε σταματήσει. Ο Stoner έχει μια χαρά θέση στην ιστορία των αγώνων, και πολύ περισσότερο θόρυβο γύρω απ΄το όνομα του απ΄ότι αξίζει. Μόνο ένας εμπαθής βλάμένος δεν θα αναγνώριζε πως είχε μοναδικό στύλ, ατελείωτη φυσική ταχύτητα ως χάρισμα και ήταν γεννημένος νικητής.-

Με την επιλογή του να σταματήσει όμως, αυτόματα σταματάει να ανήκει και στους δυνητικούς πρωταγωνιστές, μιας και ο τίτλος ανήκει σε όσους αγωνίζονται. Σύμφωνα με τους χρόνους που ανέφερε ο Nakamoto (που τον έχει σαν γιό του), με το 1,5sec δεν πας πουθενά όταν η δεκάδα παίζει στο 0,5". Αν τρέξει και όταν σετάρουν RCV και άμα βρει την κατάσταση του (και μακάρι) θα έχουμε να λέμε...Μέχρι τότε να΄χαμε να λέγαμε.

Καληνύχτα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    ...
    Η πικρή αλήθεια είναι πως ο κάθε οδηγός -και γενικά άνθρωπος θα βάλω εγώ- καταλαμβάνει μια θέση στην ιστορία με αυτά που επιτυγχάνει, και όχι μ΄αυτά που ΘΑ επιτύγχανε ΑΝ

Καληνύχτα.
    Τη γνώμη μου για το Stoner την έχω γράψει στο thread που πρέπει.

Καληνύχτα κι από μένα :ZZZ:
    Φύγαμε...

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Ο ΜΜ έκανε έφοδο την 1η χρονιά και τα σάρωσε όλα, ο CS έπεσε 18 φορές σε 16 αγώνες την 1η του χρονιά, με καλύτερη θέση δεύτερος στην Τουρκία?
    Την 2η χρονιά πήγε σφαίρα και ο ένας και άλλος...οκ έχει ξαναγίνει πολλές φορές στο παρελθόν. Αν και το σερί των νικών του ΜΜ...δύσκολα.
    Την 3η? Ας δούμε...πάντως οι 6 νίκες του 2008 του CS, δείχνουν ...μάλλον εύκολες για τον ΜΜ
    Τα πρωταθλήματα στις μικρότερες κατηγορίες του ΜΜ ας τα αφήσουμε, λεπτομέρειες.

Στατιστικά ? Και ας έχουν χαώδη διαφορά στα ενεργά χρόνια :
    ΜΜ σε Μοtο2 & ΜοtοGP : 70 races-> 36 Wins, 56 Podiums, 37 pole, 30 faster Lap ()
    CS σε ΜotoGP : 115 races -> 38 Wins, 69 Podiums, 39 pole, 29 faster Lap...

Δεν ξερω που βλέπεις τις ομοιότητες με τον ΜΜ, πραγματικά... Ούτε ο ίδιος δεν βλέπει ομοιότητες, ενώ μάλλον εμπαθής μου φαίνεται η σύγκριση που κάνει του ΜΜ με Pedrosa και Lorenzo...Τον διάβασε καλά πάντως, βουλωμένο γράμμα διαβάζει.

Casey Stoner believes Marc Marquez must be given time to prove he can marry his prodigious pace with the consistency required to become a MotoGP champion.
    Definitely the kid has got talent, and it's going to be interesting to watch him, but he has to keep it up; this is the thing.
    "Too many people say 'he can only get better'.
    "Whatever happens at the beginning won't necessarily continue to happen.
    "I didn't get great results in my first races and look where I ended up."
    Stoner said it was important to maintain perspective, particularly as Marquez's current rivals Jorge Lorenzo and Dani Pedrosa can boast similar records in their debut campaigns

http://www.autosport.com/news/report.php/id/107842

A ok...αν η κατάταξη ορίζεται από τις δηλώσεις των άλλων, υπάρχουν δηλώσεις να φάνε και οι κότες για τους πρωταθλητές. Και αν αρχίσουν οι δηλώσεις για το τι ΘΑ έκαναν :
    αν ΔΕΝ σταμάταγαν τους αγώνες,
    αν ΔΕΝ έπεφταν σε κάποιον αγώνα,
    αν ΔΕΝ έμεναν σε κάποιον αγώνα από λάστιχα/μοτέρ/βενζίνη,
    αν ΔΕΝ έσπαγαν τα κόκκαλα τους σε πτώσεις,
    αν είχαν εργοστασιακό μηχανάκι,
    αν,
    αν,
    αν... θα έπρεπε να ξαναγράψουμε την ιστορία των αγώνων σύμφωνα με τις υποθέσεις και τα compliments των αντιπάλων, και όχι με τι γράφει το χρονόμετρο.

Η πικρή αλήθεια είναι πως ο καθε οδηγός καταλαμβάνει μια θέση στην ιστορία με αυτά που επιτυγχάνει, και όχι μ΄αυτά που ΘΑ επιτύγχανε ΑΝ δεν είχε σταματήσει. Ο Stoner έχει μια χαρά θέση στην ιστορία των αγώνων, και πολύ περισσότερο θόρυβο γύρω απ΄το όνομα του απ΄ότι αξίζει. Μόνο ένας εμπαθής βλάμένος δεν θα αναγνώριζε πως είχε μοναδικό στύλ, ατελείωτη φυσική ταχύτητα ως χάρισμα και ήταν γεννημένος νικητής.-

Με την επιλογή του να σταματήσει όμως, αυτόματα σταματάει να ανήκει και στους δυνητικούς πρωταγωνιστές, μιας και ο τίτλος ανήκει σε όσους αγωνίζονται. Σύμφωνα με τους χρόνους που ανέφερε ο Nakamoto (που τον έχει σαν γιό του), με το 1,5sec δεν πας πουθενά όταν η δεκάδα παίζει στο 0,5". Αν τρέξει και όταν σετάρουν RCV και άμα βρει την κατάσταση του (και μακάρι) θα έχουμε να λέμε...Μέχρι τότε να΄χαμε να λέγαμε.

Καληνύχτα.
    Τα ακούτε μπεν νίκυ πρίγκιπα και λοιπά τρικούλαδα; Να οι αποδείξεις πως δεν έχετε ιδέα τι λέτε. Μπυρων τόκινγκ γουιθ έβιντενς.
    υγ. Και εσύ Honda κάτσε στη γωνία αμίλητη οκλαδόν που θέλεις τον κουλό του +1,5 πίσω.

σούς όλοι μπρε ε ε ε ε

(έχω την αίσθηση πως βγάζεις μια πικρία για το ότι δεν είχες καταλάβει νωρίτερα πόσο τεράστιος αναβάτης είναι ο τρελός)
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    (έχω την αίσθηση πως βγάζεις μια πικρία για το ότι δεν είχες καταλάβει νωρίτερα πόσο τεράστιος αναβάτης είναι ο τρελός)
    Μπα δεν είναι πικρία...
    Απορία είναι !
    Την έχω και με τον πατέρα μου που μ έχει πεθάνει με την ΑΕΚ...
    Ο μόνος αναβάτης ο οποίος είναι στατιστικά κοντά με τον ΜΜ είναι ο Ρόσσι.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ είναι πίσω.

Δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα και δεν μπορούν ν αλλάξουν πια ακόμα κι αν ο Μαρκ πει πάω για ταυρομάχος.
    ανανήψαντας

Τα ακούτε μπεν νίκυ πρίγκιπα και λοιπά τρικούλαδα; Να οι αποδείξεις πως δεν έχετε ιδέα τι λέτε. Μπυρων τόκινγκ γουιθ έβιντενς.
    υγ. Και εσύ Honda κάτσε στη γωνία αμίλητη οκλαδόν που θέλεις τον κουλό του +1,5 πίσω.

σούς όλοι μπρε ε ε ε ε

Ναι, το κουαλιτυ οφ Μάι εβιντενς πάσχει...σε αντίθεση με την απόλυτα τεκμηριωμένη άποψη, πως σημασία εχουν οι δηλώσεις (!!) που έκαναν οι αντίπαλοι, και όχι τα πασε αποτελέσματα...

Πρωτότυπο σύστημα αξιών, δε λέω...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Μπα δεν είναι πικρία...
    Απορία είναι !
    Την έχω και με τον πατέρα μου που μ έχει πεθάνει με την ΑΕΚ...
    Ο μόνος αναβάτης ο οποίος είναι στατιστικά κοντά με τον ΜΜ είναι ο Ρόσσι.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ είναι πίσω.

Δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα και δεν μπορούν ν αλλάξουν πια ακόμα κι αν ο Μαρκ πει πάω για ταυρομάχος.
    Νικωλάκι σόρυ ρε φίλε αλλά δεν ενδιαφέρει κανέναν αν σε έχει πεθάνει ο μπαμπάς σου για το οτιδήποτε. Τι άσχετα είναι αυτά πάλι;

Τεσπα θα σου το πω για άλλη μια φορά, όχι πως θα το καταλάβετε. Δεν με απασχολούν τα στατιστικά. Ας Στατιστικολογήσει όποιος θέλει όσο θέλει, ας γράψει ότι ύμνους θέλει για όποιον πολυπρωταθλητή θέλει κι ας δοξάσει όσες κάλπικες κούπες θέλει. Ειλικρινά δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιβεβαίωση για το επίπεδο των γνώσεών τους το οποίο αγωνιωδώς προσπαθούν κάλπικα να πλασάρουν ως σοβαρό.-

Αυτοί λοιπόν που (κατ εμέ πάντα) ως ανήμποροι να διακρίνουν την συνολική αξία, την αποζητούν στους τίτλους και φυσικά είναι μπάρτσα - ολυμπιακός - σουμάχερ - λεμπ - ρόσι και οσονούπω μαρκέζ ας πορευτούν στον κόσμο του καλύτερου με τη βούλα. Δεν με απασχολεί.
    Κάποιοι από εμάς -που όλως τυχαίως έχουμε ασχοληθεί αρκετά με το συγκεκριμένο θέμα- το βλέπουμε αλλιώς το πράγμα.
    Για να καταλάβεις τη διαφορά στην οπτική των ανθρώπων Νικωλάκι, θα σου δώσω 2 παραδείγματα.
    Όταν κρίθηκε ο τίτλος του mgp στο τέλος του 13 εσύ -που πρωτύτερα είχες γεμίσει τους σκληρούς των φόρουμ με το ότι είσαι Λορενθικός- σταμάτησες να υποστηρίζεις Γιώργο, ενώ εγώ έλεγα με δέος πως τέτοια λυσσαλέα προσπάθεια δεν έχει ξαναυπάρξει ποτέ από κανέναν και αναφερόμουν σε αυτόν διθυραμβικά χωρίς φυσικά να απαξιώσω ούτε στιγμή τον μικρό.
    Εμένα στα πιστόνια μου αν δεν έγραψε άλλη μια κούπα στο παλμαρές του. Εσύ σταμάτησες να τον υποστηρίζεις. Αυτό το έκανες απλά γιατί για εσένα μετράει πρώτιστα ο τίτλος, ενώ για εμένα όχι. Αντιλαμβάνεσαι πόσο διαφορετικά πράγματα βλέπουμε;
    Το άλλο έγινε πάλι κάπου σε εκείνη την περίοδο ή λίγο αργότερα. Τολμάει να γράψει σχολιαστής πως ο Σένα (της F1) δεν ήταν και τόσο υπέροχος όσο θέλουν να πιστεύουν κάποιοι για να εισπράξει από γνωστό "γαμώ τα παιδιά" σε χρόνο dt την προτροπή να πάει να βοσκήσει γίδια. Ο "γαμώ τα παιδιά" ενώ στην περίπτωση του Άυρτον δεν λαμβάνει υπ όψιν τα στατιστικά που τον κατατάσσουν στο στερέωμα ως μέτριο, στην περίπτωση του πρίγκιπα τα ευαγγελίζεται. Αντιλαμβάνεσαι την υποκρισία της οπτικής; Αυτό είναι ένα μόνο γεγονός, έχω κι άλλα αν θέλεις.
    Με αυτό θέλω να σου πω πως σε πολλές περιπτώσεις οι ίδιοι άνθρωποι που μας αποκαλούν άπιστους για το ότι δεν ασπαζόμαστε πρωτίστως τα στατιστικά του εκάστοτε πρίγκιπα, σε διαφορετικές στιγμές μας επιβεβαιώνουν.

Κοντολογίς μερικοί από εμάς θα γουστάρουμε πάντα σένα - μακρέι - ρέλ - σβάντζ και φυσικά τον θεό κέισυ αλλά και τον μικρό γιατί διακρίνουμε κάτι ξεχωριστό το οποίο βαρύνει περισσότερο απ τον αριθμό των πρωταθλημάτων.
    Εσείς απ την άλλη μπορείτε να προσκυνάτε κούπες και να σταυροκοπιέστε στο άκουσμα των 9 του μητσοτάκη, δημοκρατία έχουμε.
    Η μεγαλύτερη διαφορά μας όμως παραμένει το ότι εσείς δεν μπορείτε παρά να απαξιώνετε μόνιμα την άλλη οπτική. Τυχαίο;

Κάτι τελευταίο επειδή εξακολουθείς να αποκαλείς τουμπάκια τον θεό λες και είσαι ο τελευταίος άσχετος που δεν αντιλαμβάνεται την υπερπροσπάθεια στο φορτηγό φτουκάτι. Ή ΕΣΚΕΜΈΝΑ δεν λαμβάνεις υπ όψιν το ότι το τριμπούρδελο δεν οδηγιόταν, ότι κάνουν τα βαλετζιπιοτάκια δηλαδή.
    Το 11 και 12 ο τρελός θρύλος έπεσε 2 φορές σε αγώνα (και άλλες 3 χαζές σύνολον στα δοκ) εκ των οποίων η μία τον κράτησε εκτός για 3 αγωνιστικές και ουσιαστικά του στέρησε την κούπα.
    Ο μικρός απ την άλλη έφτασε να πέσει με 300 και δεν έπαθε τίποτα, συνέχισε και πήρε κουπα την ώρα που ο αντίπαλός του έσπαγε 2 φορές καπάκι στο ίδιο σημείο την κλείδα.
    Πόσες φορές πρέπει να γράψουμε για να το καταλάβετε πως για να σηκωθούν οι κούπες χρειάζεται να υπάρχει ένα σύνολο προϋποθέσεων -όπως ομάδα, μοτό, επίπεδο αντιπάλων- εκ των οποίων σε μεγάλο βαθμό και τύχη;

Κορίτσα ντε τέλει κουβέντα με άλλες κούκλες, ευκαριστώ γκια τη κατανόηση
    Τελευταία τροποποίηση από endopandou; 14/04/2015 στις 10:33.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    ......

Αφου ντε τελει κουβεντα μπορει μην απαντησει, ναι?

Λοιπόν....

Μια απορια εχω βεβαια, το πώς ηταν καλπικες οι κουπες?
    Σαν τα πετσινα του γαυρου που του τα εδινε η διαιτησια?
    Εβαζε τους αλλους να τρεχουν με ξεφουσκωτα λαστιχα?

Τεσπα, κουβεντα ντεν εκει ειπαμε, ντεν πειραζει, παρακατω....

Αρχικα, κατηγορεις τους "οπου νικητής/θρυλος/πρωτη μουρη κλπ παω κι εγω μαζι του" οτι χρησιμοποιουν τα στατιστικα οπου τους συμφερει, κι οπου δεν τους συμφερει (βλ. Αυρτον πχ) ετσι κι ακουστει αντικειμενικη/κακια κουβεντα αρχιζουν να ουρλιαζουν "Blasphemy!!!!".

Στο διπλα θρεντ εγινε μια κουβεντα για το ποιος ηταν ο καλυτερος στα φρενα.
    Τί επικαλεστηκες?
    Τα αλανθαστα νουμερα και τις στατιστικες που δεν εχουν σχεση με συναισθηματισμους και προτιμησεις, τα οποια τα δινει η μπρεμπο κλπ κλπ.
    Εδω γινεται επικληση στατιστικων, και το γυρνας στο "να'χαν τα νουμερα στομα, να ξερατε τί θα λεγανε", "αυτο που μετραει ειναι οι δηλωσεις των συναθλητων", "πανω απ'ολα το εμπειρο το ματι καταλαβαινει το ταλεντο" και παει λεγοντας.

Διαλιεχτε.... Στατιστικα θεμε ή γνωμες απο δω κι απο κει (γιατι κι ο Θεος ο ιδιος να πει τη γνωμη του, για μενα που ειμαι Μουσουλμανος, ο Θεος σου λεει μαλακιες).

Τελος, οσο υπαρχουνε τα φαν μπους που τρεχουν οπου δουνε νικητη, πρωταθλητη κλπ, οπως ειπα παραπανω, αντιστοιχως υπαρχουν και οι "αντι".
    Πραγμα το οποιο το εχουμε γραψει αρκετες φορες εδω μεσα.

Αλλος εχει αναγκη να ανηκει και παει με τους πολλους, αλλος νοιωθει την αναγκη να ξεχωριζει και παει με τον εναν/λιγους.

Και τα δυο σεβαστα ειναι, ο καθενας τα ζορια του τραβαει κι αναλογες αναγκες τπυ δημιουργουνται.

Αλλα αλλο αυτο, κι αλλο το δε βλεπω τι μου γινεται απο τη φανατίλα, ειτε ειμαι απο τη μια πλευρα ειτε απο την αλλη, κι απλα πεταω ενα "καλος ο Ροσι" ή "καλος ο Στονερ" στο τελος του σεντονοκραξιματος μου ετσι για το ξεκαρφωμα.

Αυτα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Αφου ντε τελει κουβεντα μπορει μην απαντησει, ναι?

Λοιπόν....

Μια απορια εχω βεβαια, το πώς ηταν καλπικες οι κουπες?
    Σαν τα πετσινα του γαυρου που του τα εδινε η διαιτησια?
    Εβαζε τους αλλους να τρεχουν με ξεφουσκωτα λαστιχα?

Τεσπα, κουβεντα ντεν εκει ειπαμε, ντεν πειραζει, παρακατω....

Αρχικα, κατηγορεις τους "οπου νικητής/θρυλος/πρωτη μουρη κλπ παω κι εγω μαζι του" οτι χρησιμοποιουν τα στατιστικα οπου τους συμφερει, κι οπου δεν τους συμφερει (βλ. Αυρτον πχ) ετσι κι ακουστει αντικειμενικη/κακια κουβεντα αρχιζουν να ουρλιαζουν "Blasphemy!!!!".

Στο διπλα θρεντ εγινε μια κουβεντα για το ποιος ηταν ο καλυτερος στα φρενα.
    Τί επικαλεστηκες?
    Τα αλανθαστα νουμερα και τις στατιστικες που δεν εχουν σχεση με συναισθηματισμους και προτιμησεις, τα οποια τα δινει η μπρεμπο κλπ κλπ.
    Εδω γινεται επικληση στατιστικων, και το γυρνας στο "να'χαν τα νουμερα στομα, να ξερατε τί θα λεγανε", "αυτο που μετραει ειναι οι δηλωσεις των συναθλητων", "πανω απ'ολα το εμπειρο το ματι καταλαβαινει το ταλεντο" και παει λεγοντας.

Διαλιεχτε.... Στατιστικα θεμε ή γνωμες απο δω κι απο κει (γιατι κι ο Θεος ο ιδιος να πει τη γνωμη του, για μενα που ειμαι Μουσουλμανος, ο Θεος σου λεει μαλακιες).

Τελος, οσο υπαρχουνε τα φαν μπους που τρεχουν οπου δουνε νικητη, πρωταθλητη κλπ, οπως ειπα παραπανω, αντιστοιχως υπαρχουν και οι "αντι".
    Πραγμα το οποιο το εχουμε γραψει αρκετες φορες εδω μεσα.

Αλλος εχει αναγκη να ανηκει και παει με τους πολλους, αλλος νοιωθει την αναγκη να ξεχωριζει και παει με τον εναν/λιγους.

Και τα δυο σεβαστα ειναι, ο καθενας τα ζορια του τραβαει κι αναλογες αναγκες τπυ δημιουργουνται.

Αλλα αλλο αυτο, κι αλλο το δε βλεπω τι μου γινεται απο τη φανατίλα, ειτε ειμαι απο τη μια πλευρα ειτε απο την αλλη, κι απλα πεταω ενα "καλος ο Ροσι" ή "καλος ο Στονερ" στο τελος του σεντονοκραξιματος μου ετσι για το ξεκαρφωμα.

Αυτα
    Aγορίνα σου θυμίζω πως πλην του φκολ και του σπύρου σεντόνια σπανιότατα διαβάζω οπότε συγχώρα με αλλά το κείμενό σου πήγε άπατο.
    Αυτά

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Που ν' ανέβει στα MotoGp κι ο Marquez...

Η εποχή του Rossi ήταν μεγάλη, αλλά μάλλον πέρασε. Δεν είναι το ίδιο πια.
    natathimomasteafta#
    SRX6 & Tuono Rulezzz

natathimomasteafta#
    Να πούμε και κάτι άλλο?
    Αν ο Ρόσσι τελειώσει φέτος 3ος, είναι μικρό αποτέλεσμα?

υγ
    Μανούλι ένα σου λέω.
    Γιώργος ΤΕΛΟΣ. Χτές ήταν άρρωστος, προχτές είχε πρόβλημα το κράνος, πέρσι δεν είχε γυμναστεί καλά.
    Ας τα σκεφτεί αυτά σε σχέση με την εποχή που φώναζε γκέιμ όβερ.
    Αν κάτι δεν μου αρέσει στα σπορτ είναι το μεγάλο στώμα κι αυτό μου την έσπαγε και στο Στόνερ.
    Μπορεί εσένα να μην σ ενδιαφέρουν τα στατιστικά αλλά είναι η μόνη αλήθεια
    Όλα τ άλλα είναι κουραφέξαλα.
    Εκ του αποτελέσματος και μόνο.

Μετά το Γιώργο έγινα ΓιαΝΝόΝε και μετά Απρίλια.
    Σώγαμπρο δε μπήρα κανένα.

υγ
    κάλπικο ΠΠ είναι μόνο αυτό που έκλεψαν από το Χαράντα
    :rotflmao::rotflmao:
    ανανήψαντας

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    υγ
    κάλπικο ΠΠ είναι μόνο αυτό που έκλεψαν από το Χαράντα
    :rotflmao::rotflmao:
    Με δόλο κι επιτηδες κιόλας.
    Είχα φωτό του Capirossi υπογεγραμμένη απο τον ίδιο οταν είχαμε συναντηθεί κάποτε στην εκθεση και την εκανα κομματακια μετα απο αυτό το συμβάν που εκανε μπερμ επιτηδες τον Harada.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Ναι, το κουαλιτυ οφ Μάι εβιντενς πάσχει...σε αντίθεση με την απόλυτα τεκμηριωμένη άποψη, πως σημασία εχουν οι δηλώσεις (!!) που έκαναν οι αντίπαλοι, και όχι τα πασε αποτελέσματα...

Πρωτότυπο σύστημα αξιών, δε λέω...

Μπορεί εσένα να μην σ ενδιαφέρουν τα στατιστικά αλλά είναι η μόνη αλήθεια
    Όλα τ άλλα είναι κουραφέξαλα.
    Εκ του αποτελέσματος και μόνο.
    Πρέπει το λιγότερο να προβληματιστείτε και οι δύο αν νομίζετε πως οι συναθλητές του αναφέροντας το ότι ήταν ο καλύτερος δεν είχαν λάβει υπ όψιν πόσα πρωταθλήματα είχε.

Σας παραπέμπω λοιπόν πάλι στους συναθλητές του να τους βροντήξετε για την άγνοιά τους. Εδώ πάλι το βίντεο για να τους θυμάστε μην πάει και ξεμπροστιάσετε κάναν άλλον που δε φταίει σε τίποτα ο κακόμοιρος... https://www.youtube.com/watch?v=2Wr9...E68255D9D4CC33

Παράκληση: ξεκινήστε το κράξιμο ευγενικά. Κάτι στο στυλ "Αγαπητέ Vale, Niky, Ben, George κλπ είμαστε Έλληνες γνώστες του moto.gr και θέλουμε να δηλώσουμε ευθαρσώς πως δεν έχεετε ιδέα τι λετε" αρκεί για μια καλή αρχή, ενώ στη συνέχεια μπείτε πιο γερά στο παιχνίδι και κάντε τους ολοκληρωτικά ρόμπα τους αδαείς.

Μετά περάστε κι απ τη DORNA και ΑΠΑΙΤΉΣΤΕ να του ξηλώσουν τον τίτλο του θρύλοι με την αιτιολογία πως αφού έχει μόνο 2 πρωταθλήματα δεν τον αξίζει

Μη γκζεχάσετε να υπογράψετε ως #the_unbeatables

Μάνο άμα φεύγεις όλοι καλοί κι ευγενικοί είναι.... (αρκεί να αδειάσεις τη γωνιά στα γρήγορα)

Άσε που στο μοτο τζι πι πριν ανοίξεις το στόμα σου έρχεται κάποιος Λιν ή κάποιος Σούπο και σου λέει για άκου λίγο...

Εκτώς φυσικά αν είσαι ο Σιμοντσέλι που λες για την αδερφή του ΜπαρμΈρα έτσι απλά..
    Τέσπα
    ανανήψαντας

Μάνο άμα φεύγεις όλοι καλοί κι ευγενικοί είναι....
    σε αντίθεση με εμάς που μπορεί να είμαστε φευγάτοι, ο τρελός το 2011 που έγιναν οι εν λόγω δηλώσεις δεν είχε πει πως θα φύγει. Άρα...

Drycleaner Το avatar του/της GIOTIS750
    σε αντίθεση με εμάς που μπορεί να είμαστε φευγάτοι, ο τρελός το 2011 που έγιναν οι εν λόγω δηλώσεις δεν είχε πει πως θα φύγει. Άρα...

https://www.youtube.com/watch?featur...&v=ejyOmMYG-hc

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 19:58
  2. H Ελλάδα ανα τους αιώνες...
    από Cpt. Haddock στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2008, 16:50
  3. Ζητειται εισαγωγεας τρακαρισμενων, (και μη) ,μοτοσυκλετων.
    από gcrook στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 03/08/2007, 16:14
  4. Προς οσους αγορασαν απο την Touratech και πιανει το χερι τους!
    από Vstrommer71 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2007, 00:29
  5. Μηχανη και οι σχεσεις με τους γυρω μας
    από djchech στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2005, 23:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας